Jump to content

JohnB2408

Leden
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About JohnB2408

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dit staat er op de Kia Site. Die van de comfortline (Met sierdeksels) zitten eronder. Dynamic Line Comfort line
 2. @Doublebogey5 Dank je voor de bevestiging. Morgen met Kia bellen en anders de levering "on hold" zetten.
 3. Ik krijg dinsdag mijn nieuwe Niro 2020 model Dynamic Line. Op mijn auto zitten gewoon stalen velgen met wieldeksels. Echter op de KIA site staat toch echt overal dat de Dynamic Line 16" design velgen heeft. Heb het al bij de dealer aangekaart, maar die geeft niet thuis. Iemand ook een Dynamic Line (NIET de +line) die ook de "verkeerde" velgen er onder heeft zitten?
 4. Iemand ervaring met het aanbrengen van een USB aansluiting op de achterkant van de middenconsole. Ik bedoel zo, dat het nieuwe aansluitpunt gevoed wordt door de USB aansluiting in de console maar er geen kabels door de auto's lopen. Het verwijderen van de middenconsole lijkt me heel veel werk http://www.kniro.net/floor_console_assembly_repair_procedures-1465.html
 5. De Auto wordt dinsdag geleverd. De trekhaak is er vrijdag 11-10 onder gezet, direct na levering door Kia..
 6. Voor mij is afneembare geen optie. Ik zou dan meerdere malen per week moeten monteren of afmonteren. Bij mijn huidige Niro zit ook een vaste.... De modificatie schijnt aan bevestigingspunten aan het chassis te zitten..
 7. Geen optie. Ik ben afhankelijk van mijn aanhangwagen voor de verhuur van mijn apparatuur...
 8. Mijn nieuwe Niro 2020 model Dynamic Line staat al 4 weken bij de dealer. Echter (vaste) trekhaak is niet leverbaar. Derhalve kan hij niet geleverd worden. Het schijnt dat de trekhaak voor model 1 niet past. Hebben daar meer mensen problemen mee?
 9. Hi Ron, Hoe werkt Android auto? Mobiele hotspot werk prima. Maar Android auto symbool blijft grijs. (Met USB kabel aangesloten)
 10. Met de Niro naar Oostenrijk gereden. Niet met een carvan maar een aanhangwagen met zeil en platte voorkant. Een echte windvanger zeg maar. Totaal zo'n 600 kg schat ik. Omdat ik de wagen pas 1 week voor de vakantie heb gekregen, en ik jarenlang een Renault Trafic (Diesel) heb gehad was dit voor mij wel een nieuwe ervaring. En dit is mijn eerste automaat in mijn leven. Op de heenweg in de eco stand gereden en daar vind ik de automaat toch soms te onrustig, schakelt vij snel terug en maakt dan vrij veel toeren. In Oostenrijk de aanhanger netjes laten staan en zonder door het land getoerd. Zo ook de berg van het Oetztal naar Kuhtai. In de sportstand en dan zelf schakelen is dan toch veel relaxter rijden. Tijdens bergaf raakte de accu snel vol. Zodra de accu vol is begint de motor te lopen, met vrij veel toeren. Een raar fenomeen. Als er weer een blokje af is gesnoept schakelt de motor weer uit, om dan diverse keren hetzelfde ritueel te volgen. Strange! Tijdens de terugrit naar Nederland heb ik me toch zorgen gemaakt. Omdat we vrij veel tegenwind hadden had ik de sportstand gekozen en manueel schakelen. Nooit de indruk dat de wagen te weinig toeren maakte maar op een bepaald moment schakelde de automaat van de 5de versnelling naar de 3de, in sportstand!. Dan schrik je , want nieuwe motor en zoveel toeren??. Verder kreeg ik dat ook niet direct gecorrigeerd, dus maar in de eco stand gezet. In de buurt van Nurnberg gebeurde het nog eens. Vreemd! Sinds een week terug en de motor slaat eigenlijk altijd direct aan, terwijl de accu 3/4 vol is. Ook bij lage snelheden. Pas als je een paar keer gas hebt weggenomen schakelt hij naar Hybride. Iemand dezelfde ervaring?
 11. JohnB2408

  Welke dakkoffer

  Na mijn Renault Trafic nu gekozen voor de Niro Dynamic Line. Ik heb de wagen nu twee weken en ben enthousiast. Maar goed een Renault Trafic met dubbele cabine biedt meer opslagruimte dan een Kia Niro. Dus voor de vakanties hebben we een probleem. Dat kunnen we ondervangen door een dakkoffer. Ik heb me al eens georienteerd, maar de achterklep van de Niro sluit vrij hoog. Mij voorkeur gaat uit naar een Thule Motion XL (205 cm). Iemand ervaring of een andere tip.. John..
×
×
 • Create New...