Franco49

Leden
 • Aantal bijdragen

  56
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Franco49

 • Rang
  Newbie
 1. kia navigation update 2018

  Goldy , ik ga a.s.donderdag ook naar de dealer , zal van te voren even bellen of zij de versie 2018 al binnen hebben en moet het tevens ook laten inplannen ze zijn er gauw 2 uurtjes mee bezig . Maar gelukkig is mijn dealer heel vriendelijk en behulpzaam .
 2. kia navigation update 2018

  Brat Pit , bedankt voor je reactie , dus als ik het goed begrijp ,kan/mag straks elk forum lid van jou update gebruik maken . Nog een vraag is deze update legaal en in het Nederlands ? Ik heb er namelijk weinig verstand van.
 3. kia navigation update 2018

  Dan snap ik het niet helemaal waarom Brad Pit zoveel moeite doen , of begrijp ik het verkeerd , moet komende week toch naar de dealer om deurbeschermers te laten plaatsen dan vraag ik wel even .
 4. kia navigation update 2018

  Ik weet niet anders dan dat het bij de dealer gratis gebeurd
 5. NAVIGATIE - software- en kaartupdate

  Badankt Skarkster , tevens wens ik iedere Lid van de Kia club een hele prettige Kerst en een gelukkig en gezond 2018 , met heel veel plezierige kilometers toe .
 6. NAVIGATIE - software- en kaartupdate

  Nou vanmiddag dezelfde route gereden en nu is het prima, dus als de navigatie niet goed zou werken zou een fabrieksinstelling een optie zijn .
 7. NAVIGATIE - software- en kaartupdate

  Sharkster, nee er staat niks ingeschakeld , daarom kon de monteur er ook niet bij dat het zo was , maar zal binnenkort het tochtje Groningen nogmaals herhalen dan weet ik het zeker dat het nu goed is .
 8. NAVIGATIE - software- en kaartupdate

  Nog even weer een reactie , ik ben weer bij de garage geweest en ook de monteur snapt het niet hoe het kan , ik kon hem namelijk laten zien dat de navigatie je niet via de snelweg stuurt , nu heeft hij het weer terug gesteld op fabrieksinstellingen , ik heb heel benieuwd wat het nu gaat doen .
 9. NAVIGATIE - software- en kaartupdate

  Vandaag weer van Assen naar Groningen gereden en net als 14 dagen geleden , stuurt de navigatie mij binnendoor en wel bij de twee routes die je kunt aanklikken en ik was voor dit probleem al bij de dealer geweest en volgens hun stond de navigatie niet goed , ik heb nadien niks aan de navigatie veranderd en toch geeft het steeds de verkeerde route aan , zelfs als ik in Groningen rij stuurt het mij de verkeerde kant op , wie heeft ook deze problemen met de navigatie ? Denk dat ik deze week maar weer naar de dealer ga ! Tevens de Radarwarner is niks ! Zoek nu naar iets anders
 10. stootstrips

  Ik heb dit draadje ontdekt over de stootlijsten voor de Sportage 3 , ik ben ook aan het denken om van de stootlijsten te nemen . Maar is het redelijk afdoende ? Ik heb namelijk nu binnen 4 weken al een deur in mijn bestuurders deur gehad en de onverlaat erop aangesproken en ik werd toch uitgekafferd , schijnbaar is dat tegenwoordig helemaal normaal !!! Wie heeft ervaring met de stootlijsten en waar kan man zoiets voor een redelijke prijs krijgen? Nu ben ik er niet erg van gescharmeerd , maar je moet toch wat .
 11. 2wd 4wd

  Nou ik had een caravan van ruim 2 ton achter de sorento een van 2.5 breed en opbouw lengte van 6.70 dus geen kleintje , echt nooit geen problemen mee gehad .
 12. 2wd 4wd

  ArjanS , ik weet dat de sorento vwd eigenlijk een te kleine motor heeft , alleen ook met de 2.4 motor was ik echt tevreden met deze wagen . Nu ik een sp3 heb maar ook vwd 2.0 diesel heb , vind ik deze wagen veel mooier rijden en dat het niet uitschakelbaar is zodat je 2 wd kunt rijden maakt mij niet veel uit , misschien dat het wat meer brandstof gebruikt .
 13. NAVIGATIE - software- en kaartupdate

  Skarkster ik heb nu Radarwarner erop gezet , ben benieuwd hoe die werkt , het gaat mij hoofdzakelijk om de rijsnelheid dat die nauwkeurig is , dat andere is een bijkomende zaak .
 14. Panda eruit, Picanto (terug) erin

  Hallo, Xinix , en bevalt de picanto ook goed , het zijn zo wie zo leuke wagentjes , alleen ik vind wit o zo besmettelijk !
 15. NAVIGATIE - software- en kaartupdate

  Nou Sharkster ik heb de Flitsmeister uitgeprobeerd , alleen volgens mij moet je dan internet op je mobiel hebben , of ik doe iets verkeerd !!! ik heb nu Radarbot of Radarwarner erop gezet kijken wat die doet . iemand ervaring met die?