Franco49

Leden
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Franco49

 • Rang
  Newbie
 1. Automaat

  Ja die ervaring heb ik , met zowel handschakeling en automaat , nou doe mij maar de automaat !!! Rijd veel prettiger en rustiger . Ik heb net een auto met automaat gekocht , niet alleen omdat het rustiger rijd , maar ook omdat ik reumaproblemen heb , Maar voor deze auto heb ik een handschakeling gekocht en daar heb ik ruim 6 maanden meer gereden , ik wil wel zeggen als je een automaat gewend bent , neem zeker geen handschakeling , hen met beide in de bergen gereden , met en zonder caravan en echt een automaat is het fijnste rijden
 2. Autostoellade

  Auto mooi aangepast , je kunt het eigenlijk niet zien wat er gebeurd is alleen dat de stoel hoger is . koste wel ruim 360 euro ,maar wel door een speciaal inbouw bedrijf gedaan .
 3. Autostoellade

  Hallo, ik heb vanmorgen de Kia Sportage 3 naar een ombouwbedrijf gebracht om de passagiersstoel voorkant 3 cm en achterkant 4 cm te laten verhogen , dus de stoel komt enkele centimeters omhoog . Nu is mijn vraag zijn er ook apparte lades te koop om die onder de stoel te monteren . Zodra ik de auto terug heb zal ik en foto plaatsen .
 4. flatblade ruitenwisser

  En tot mijn verbazing kreeg ik vanmorgen een mail dat de ruitenwissers van Bosch Aerotwin en de interieurfilter vanmorgen werden afgeleverd , mooi dus die heb ik ook binnen .
 5. flatblade ruitenwisser

  Ik kreeg zostraks een berichtje dat de ruitenwissers en interieurfilter onderweg is en het komt uit Berlijn via DPD , ben benieuwd hoelang onderweg .
 6. flatblade ruitenwisser

  Hallo, ik heb ook gezien dat de achterruitenwisser moeilijk te krijgen is , maar ik heb een besteld bij Aliexpres en die kost 5.74 met gratis verzenden , ga het maar even proberen , zodra ik het ontvangen heb laat ik het weten . voor de geintereseerden hier de link : Gratis Verzending Auto achter wisserbladen Voor KIA SPORTAGE R Zachte Rubberen Ruitenwisser Blade Maat 12 "305mm , dus via aliexpres.
 7. Howto: zelf interieurfilter vervangen SP3

  Hallo, ik heb de interieurfilter even los gemaakt en het stelt echt niks voor ! een paar minuten en het was los , dus opgemeten en kan het gaan bestellen het is ook echt odig om het te vernieuwen .Terwijl de wagen in Juli dit jaar nog een jaarbeurd gehad heeft .
 8. Howto: zelf interieurfilter vervangen SP3

  xtra40 , bedankt voor de snelle reactie , ik was er al bang voor , moet maar even kijken hoe het precies moet , wat ik gelezen heb is het makkelijk , dus moet ik het ook kunnen .
 9. Howto: zelf interieurfilter vervangen SP3

  Hallo, ik heb een vraag over de interieurfilter van mijn pas aangeschafte Sportage 111 , ik heb wat rond gekeken wat voor soort filter ik moet bestellen , maar kom er niet uit , er zijn meerdere verschillende maten .Dus je ziet door de bomen het bos niet meer .Waar kan ik het zien welke filter ik moet hebben ? en ik neem aan dat een carbonfilter het beste is , maar is dat waar ? Ikzelf heb gekeken bij auto-onderdelen 24 .nl , weet natuurlijk niet of de prijs daar wel goed is voor mijn smalle beurs
 10. Even voorstellen

  Hallo, ik zal mij even voorstellen , ik noem mij Franco en heb mij gisteren aangemeld bij de KIA club en heb sinds zaterdag een KIA Sportage 2.0 CRDI X-ECUTIVE 4WD , dit type wagen zijn in Nederland bijna niet als gebruikt te bemachtigen het bouwjaar is 09/2011 met 166000 op de teller (nap gecontroleerd) ,ik hoop dat ik veel plezier met deze wagen heb , beter als mijn vorige Opel Insignia met alle electronische storingen .
 11. MijnKia.nl Firmware en Navigatie updates

  Ik ben nieuw hier op het forum en heb mij net aangemeld , ik heb afgelopen zaterdag een KIA SPORTAGE VWD Diesel gekocht van 2011 en heb vernomen dat er oudere kaarten opzitten ,nu mijn vraag hoe kan ik zien welk jaartal die kaarten zijn en hoe kom ik aan nieuwe kaarten