Jump to content

waggie

Leden
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

waggie's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Ik heb hier ook last van en dit gemeld bij de dealer. De dealer heeft mij aangeraden om er niks zelf aan te doen ivm dat dan de garantie weg kan vallen. Ik ben vorige week gebelt door de dealer dat ze mijn stoelen helemaal gaan reinigen en gaan behandelen met een speciaal spul, waardoor het ook niet meer terug komt en dit valt onder de garantie en is dus gratis. Dit is via de importeur gegaan, waardoor ik ook langer moest wachten op reactie, maar wordt volgende week opgelost! Je bent alleen je auto een dagje kwijt!
 2. Ik heb dit ook gehad, en wat blijkt! Als ik het andersom zeg dan in het boekje staat werkt het wel. In het boekje sotnd bel jan ( of andersoms, weet het niet precies) dan deed het net, maar als ik zei jan bellen, dan doet hij het wel! Misschien werkt dit bij jou ook. Zeg er wel bij dat ik nu even niet precies meer weet wat in het boekje staat en hoe het nou is, maar dan werkt het wel!
 3. Als je mobiel niet meer in de lijst staat is het logisch dat er ook geen verbinding gemaakt kan worden. Zou even je telefoon opnieuw instellen!
 4. Ja, ik weet zeker dat hij helemaal volgetankt is. Het rare is ook dat ik nu 120 km op de volle tank gereden heb, bij de meter staat hij nog helemaal bovenaan ( weet dat die vrij lang boven aan blijft staan, dus vind ik niet raar) Maar de boardcomputer geeft ook aan dat ik nog maar 330 km kan rijden. Dus dat veranderd ook niet...
 5. RevoxNL je kan dan proberen om in de auto je telefoon te verdijderen en in je telefoon te verwijderen en het even helemaal opnieuw instellen. specialmade heb je tip opgevolgd wat niet werkte helaas. Tot mijn verbazing heb ik het een paar dagen laten rusten en gisteren nog een keer geprobeerd toen deed alles het weer! Dus kijken hoelang het goed gaat.
 6. Hoi Allemaal, Ik heb vandaag mijn picanto volgegoooid en mijn boordcomputer geeft aan dat ik maar 450 km kan rijden met een volle tank. Ik weet dat toen ik hem de vorige keer volgooide dit wel weer was (geloof 600 ongeveer). Na een stukje te reden te hebben bleef hij bij 450 - de aantal gereden km. Weet iemand waar dit opgebasseerd word? Vind dit erg weinig op een volle tank.
 7. Hoi Special made, Bedankt voor je reactie! Ik het het zo meteen proberen en laat weten of het gelukt is!
 8. Hoi, Ik heb sinds 2 weken een kia picanto met alle pakketten. Tot eergisteren werkte de bluetooth verbinding perfect, kon bellen en gebelt worden! Echter, sinds vandaag wordt er aangegeven dat de verbinding maken met mijn telefoon mislukt is. Ik krijg verder geen melding waarom. Ik heb net mijn telefoon verwijderd en de picanto verwijderd in mijn telefoon en opnieuw gekoppeld. Dit ging wel geteld 5 minuten goed. Zijn er mensen die hier ook ervaring mee hebben of weten hoe ik dit op kan lossen?
 9. Ik kreeg hetzelfde mee: bij 15000 of na 1 jaar voor een beurt
 10. Ik heb mijn Kia nijna 2 weken! eerste tankbuurt reed ik op 1 tank 480 liter ( veel korte ritjes, vaak motor aan uit om alles in te stellen) . Ik zit nu al op 480 liter en heb nog een kwart tank over! Ben ook zuinig gaan rijden en op mijn boordcomputer gaan letten en dat scheelt echt heel erg veel! Heb ook begrepen van de dealer dat naarmate je er langer mee rijdt hij steeds zuiniger werd!
×
×
 • Create New...