Ga naar inhoud

Michiel193

Leden
  • Aantal Items

    12
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Algemeen

  • Auto
    Vw

Recente Bezoekers van dit Profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet getoond worden aan andere gebruikers.

Michiel193's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recente Badges

1

Reputatie

  1. En lukt het jou ook om als je de uitlaat met kracht verticaal beweegt om de bumper te raken?
  2. Nou vanavond in het donker dat ding er recht op gezet... Ziet er (in het donker dus) goed uit. Kan wel door de uitlaat met wat kracht heen en weer te bewegen met het sierstuk de bumper raken maar op basis van de foto's denk ik dat dit bij jullie @Machlo ook het geval is?
  3. Ha dat is wel anders ja... Wel beter ook... Als ik tijd heb maar eens verder prutsen. Zie ik nou een beetje roest komen op het sierstuk?
  4. Ja als je een foto van de zijkant wil sturen heel graag, weet jij zo nog welke maat het is? Is het m6?
  5. @RuudJ en @Machlo Ik heb het sierstuk inmiddels ook binnen en gemonteerd, voor mijn gevoel hangt ij alleen een beetje teveel naar beneden, is dit bij jullie hetzelfde? Kunnen jullie anders een zij aanzicht sturen waarop duidelijk is hoever het sierstuk over de originele is geschoven. Het lijkt dat het sierstuk de bumper raakt maar de uitlaat kan vrij bewegen in zijn rubbers!
  6. Dit was ook in onze Picanto een probleem... Oplossing schoonmaken met glassex daarna op de schone en droge ruit met een paar stukken keukenpapier afwasmiddel erop wrijven. Je ziet hier niets van maar werkt erg goed
  7. Michiel193

    3-m prut

    Ja dat bedoel ik inderdaad zie ook deze site over ontvetten... https://www.drsticker.nl/nl/blogs/nl/4-tips-voor-schoon-en-vetvrije-sticker-ondergrond/ Het loskomen kan goed komen doordat de dorpel zelf gebogen is denk ik... Want de tape zit daar nog goed aan vast dus de tape werkt?
  8. Michiel193

    3-m prut

    Hoe ontvet jij? Zag in je eerste post dat je ammoniak had gebruikt, ik kan me voorstellen dat indien je de instaplijsten te snel na het ontvetten plakt ook de dubbelzijdige lijm van de lijst oplost en deze dus weer loskomt van de auto.
  9. Michiel193

    3-m prut

    Die heb ik ook besteld.... Heb je ze inmiddels goed vast gekregen?
  10. Michiel193

    3-m prut

    Welke sierstrips zijn dit toevallig instaplijsten van AliExpress?
  11. Oké had al verwacht dat het lastig zou zijn... Nog genoeg andere 'projectjes' wrappen b stijl, audio upgrade, LM velgen, middenarmsteun
  12. Onze Picanto uit oktober 2014 heeft airco deze dient handmatig ingesteld te worden. Is het mogelijk de bediening hiervan te vervangen voor climate control unit? Ik zie deze units op eBay aangeboden worden maar ook dat die aan de achterkant behoorlijk verschillen qua stekkers.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...