Jump to content

Aitia

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Aitia

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Picanto X-Line, 1.0 T-GDi. milky beige, Xenon-verlichting, aut. Inklapbare spiegels, led-binnenverlichting, dorpel instaplijsten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als de monteur het dan niet vroeg, dan vraag ik het maar. Hoe ben je aan die bestanden gekomen?
 2. Ik heb een paar weken geleden de update laten uitvoeren. Dit kan alleen bij de dealer. De dealer haalt tegenwoordig de SIM-kaart uit het navigatie-apparaat en plaatst die in zijn computer. Het duurde ongeveer een halfuur. Bij de oude systemen bleef de kaart in de auto en duurde het veel langer. De updates zijn levenslang gratis, mits de auto ieder jaar voor onderhoud wordt aangeboden.
 3. Aitia

  Tomtom met flitspalen?????

  Dank je. Ik ga er de volgende eens goed op letten.
 4. Aitia

  Tomtom met flitspalen?????

  Dank je wel voor je reactie. Dus toch een geluidje. Maar wel heel zacht denk ik. Mijn gehoor is niet meer wat het is geweest. Voorheen met mijn losse TomTom hoorde ik het geluid wel duidelijk. Ik ga er toch eens op letten. Kun je nog zeggen hoe ver van te voren het geluid te horen is?
 5. Aitia

  Tomtom met flitspalen?????

  Zo werkt het inderdaad. Alleen jammer dat er geen geluid hoorbaar is bij een flitser, je ziet alleen het aantal meters of kilometers tot de flitser in het icoontje.
 6. Aitia

  Kia Picanto X-Line, GT-Line demonteren airbag

  Oh, op die manier. Ik wist niet dat het een Belgische uitvoering betrof. Ik heb net even op de Belgische site van Kia gekeken en er zitten inderdaad wel de nodige verschillen tussen de Nederlandse en de Belgische uitvoering.
 7. Aitia

  Kia Picanto X-Line, GT-Line demonteren airbag

  Allereerst gefeliciteerd met je X-line. Wat ik alleen niet begrijp is hoe je een X-line kunt hebben zonder cruise control. Dat zit er toch standaard op? Op zowel de 3 cilinder als op de 4 cilinder. Verder zou ik het advies van de Hunter volgen en het de dealer laten doen. Ik heb via de dealer ook een paar accessoires laten monteren en voor hun is het een koud kunstje. Alles is keurig gemonteerd zonder enige beschadiging.
 8. Aitia

  Software versie picanto 3

  WartexxNL Onderstaand de softwareversie die er bij mij opstaat: Mijn auto is 21 april 2018 geleverd. Wanneer is jouw auto afgeleverd? Afgaande op de getalletjes lijkt die van mij iets nieuwer. Gr. Aitia
 9. Aitia

  Nieuwe Picanto

  En hier nog een.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.