Jump to content
 • Sign Up

Aitia

Leden
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Aitia

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Picanto X-Line, 1.0 T-GDi. milky beige, Xenon-verlichting, aut. Inklapbare spiegels, led-binnenverlichting, dorpel instaplijsten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aitia

  Andriod auto ???

  Omdat Android Auto officieel nog niet is toegestaan in Nederland vind je de app nog niet in Google Play Store. Via APK Mirror kun je met een omweg de app wel downloaden. Probeer deze link: https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release& De app wordt iedere maand vernieuwd. Ik verwijder dan de laatste versie en zet de nieuwste versie er dan op. Ik gebruik Google Maps en soms Waze al een jaar op die manier. Voordeel is ook dat je met stemcommando ("Oke Google") instructies kunt geven. Succes.
 2. Als de monteur het dan niet vroeg, dan vraag ik het maar. Hoe ben je aan die bestanden gekomen?
 3. Ik heb een paar weken geleden de update laten uitvoeren. Dit kan alleen bij de dealer. De dealer haalt tegenwoordig de SIM-kaart uit het navigatie-apparaat en plaatst die in zijn computer. Het duurde ongeveer een halfuur. Bij de oude systemen bleef de kaart in de auto en duurde het veel langer. De updates zijn levenslang gratis, mits de auto ieder jaar voor onderhoud wordt aangeboden.
 4. Dank je. Ik ga er de volgende eens goed op letten.
 5. Dank je wel voor je reactie. Dus toch een geluidje. Maar wel heel zacht denk ik. Mijn gehoor is niet meer wat het is geweest. Voorheen met mijn losse TomTom hoorde ik het geluid wel duidelijk. Ik ga er toch eens op letten. Kun je nog zeggen hoe ver van te voren het geluid te horen is?
 6. Zo werkt het inderdaad. Alleen jammer dat er geen geluid hoorbaar is bij een flitser, je ziet alleen het aantal meters of kilometers tot de flitser in het icoontje.
 7. Oh, op die manier. Ik wist niet dat het een Belgische uitvoering betrof. Ik heb net even op de Belgische site van Kia gekeken en er zitten inderdaad wel de nodige verschillen tussen de Nederlandse en de Belgische uitvoering.
 8. Allereerst gefeliciteerd met je X-line. Wat ik alleen niet begrijp is hoe je een X-line kunt hebben zonder cruise control. Dat zit er toch standaard op? Op zowel de 3 cilinder als op de 4 cilinder. Verder zou ik het advies van de Hunter volgen en het de dealer laten doen. Ik heb via de dealer ook een paar accessoires laten monteren en voor hun is het een koud kunstje. Alles is keurig gemonteerd zonder enige beschadiging.
 9. WartexxNL Onderstaand de softwareversie die er bij mij opstaat: Mijn auto is 21 april 2018 geleverd. Wanneer is jouw auto afgeleverd? Afgaande op de getalletjes lijkt die van mij iets nieuwer. Gr. Aitia
 10. Aitia

  Nieuwe Picanto

  En hier nog een.
×
×
 • Create New...