Jump to content

MitchellMagentis

Leden
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

0 Neutraal

About MitchellMagentis

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zeeland
 • Auto
  Nvt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beste leden. Ik heb een laat model Kia Sorento 2.4 van 2005 op het oog met 120d km. Had dit bouwjaar nog steeds problemen met de versnellingsbak en het hoge olieverbruik? En zoja. Is het dan misschien een verstandige keuze om voor de 3.5 te kijken. Verbruik zou bijna hetzelfde moeten zijn met de 2.4 of vergis ik me hier nu in. Wat zijn puntjes waar je bij zon Sorento op moet letten? Ik weet van de versnellingsbakken. Hoge olie vebruik. En de achteras + beugels welke bekend staan om te roesten. Ik rijd iedere dag ongeveer 120km voor men werk, ik kan echter de wegenbelasting van een diesel niet betalen. Mvg. Mitchell
 2. Oke, en hoe/waar doe ik dat?
 3. Beste, Na nader onderzoek blijkt dat mijn stuurpomp versleten is en er luchtbelletjes ontstaan in de leidingen. Nu is mijn vraag of een stuurpomp van een ander model (lees: Rio etc.) ook past in een Magentis van 2001/2005. Mvg. Mitchell
 4. Ik ga eerst de olie vervangen, en als t probleem zich dan voort doet inderdaad een andere versnellingsbak erin. Gelukkig heb ik vanaf a.s. maandag 3 weken vakantie. En kan ik een andere auto lenen voor vervoer. Ik ga de Kia nog niet weg doen, ik heb hem net en zoals hij er nu bij staat krijg ik hem helemaal niet verkocht.
 5. Beste Kia rijders. Ik heb sinds een aantal weken een "miskoop" gekocht in de vorm van een Kia Magentis 2.0 16V van 2003. Ik heb er 3 weken probleemloos mee gereden totdat vanochtend de versnellingsbak begon te huilen in de 1ste en 2de versnelling. Wat kan ik nu het beste doen? eerst kijken of de versnellingsbak olie bijgevuld moet worden of meteen verdere maatregelingen nemen? Ik ben overigens al de 6de eigenaar dus wie weet wat de vorige eigenaren er allemaal mee gedaan hebben. Ik hoor graag van jullie tegemoet.
 6. Auto: KIA Optima / Magentis 1 (2000->2005) Eigenaar: MitchellMagentis Toegevoegd op: 2018-08-14 Bekijk deze auto: KIA Optima / Magentis 1 (2000->2005)
×
×
 • Create New...