Ga naar inhoud

MitchellMagentis

Leden
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over MitchellMagentis

 • Titel
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zeeland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. MitchellMagentis

  Stuurpomp.

  Oke, en hoe/waar doe ik dat?
 2. MitchellMagentis

  Stuurpomp.

  Beste, Na nader onderzoek blijkt dat mijn stuurpomp versleten is en er luchtbelletjes ontstaan in de leidingen. Nu is mijn vraag of een stuurpomp van een ander model (lees: Rio etc.) ook past in een Magentis van 2001/2005. Mvg. Mitchell
 3. MitchellMagentis

  Huilend geluid bij 1ste en 2de versnelling

  Ik ga eerst de olie vervangen, en als t probleem zich dan voort doet inderdaad een andere versnellingsbak erin. Gelukkig heb ik vanaf a.s. maandag 3 weken vakantie. En kan ik een andere auto lenen voor vervoer. Ik ga de Kia nog niet weg doen, ik heb hem net en zoals hij er nu bij staat krijg ik hem helemaal niet verkocht.
 4. MitchellMagentis

  Huilend geluid bij 1ste en 2de versnelling

  Beste Kia rijders. Ik heb sinds een aantal weken een "miskoop" gekocht in de vorm van een Kia Magentis 2.0 16V van 2003. Ik heb er 3 weken probleemloos mee gereden totdat vanochtend de versnellingsbak begon te huilen in de 1ste en 2de versnelling. Wat kan ik nu het beste doen? eerst kijken of de versnellingsbak olie bijgevuld moet worden of meteen verdere maatregelingen nemen? Ik ben overigens al de 6de eigenaar dus wie weet wat de vorige eigenaren er allemaal mee gedaan hebben. Ik hoor graag van jullie tegemoet.
 5. MitchellMagentis

  Auto: KIA Optima / Magentis 1 (2000->2005)

  Auto: KIA Optima / Magentis 1 (2000->2005) Eigenaar: MitchellMagentis Toegevoegd op: 2018-08-14 Bekijk deze auto: KIA Optima / Magentis 1 (2000->2005)
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.