Jump to content

Jos19031952

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Jos19031952

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia C'eed / Kia Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @xtra40 Dank je wel voor jouw reactie. Groetjes, Jos
 2. @tijdjes123 Dank je wel voor de toelichting. Ik ga het uitproberen. Groetjes, Jos
 3. Mijn Kia Niro van oktober 2017 is uitgerust met BSD. Nu bemerk ik een verschil in de werking tussen links en rechts. In de linker spiegel brandt het oranje lampje bij elk naderend voertuig. In de rechter spiegel brandt het oranje lampje bijna nooit. Als ik bijvoorbeeld op de autoweg 100 km/h rijd en meerdere (vracht-)auto's inhaal dan brandt het oranje lampje hooguit bij 2 van de 10 inhaalacties. Rechts is de detectie volstrekt willekeurig. De rechter spiegel is al vervangen nadat een monteur van de dealer tijdens een proefrit dit fenomeen ook opmerkte, maar dat heeft helaas niet het gewenste resultaat - detectie van elk voertuig dat ik inhaal - opgeleverd. Wie heeft dit nog meer opgemerkt en/of heeft een oplossing hier voor? In het handboek vind ik niets over onder welke voorwaarden de BSD wel of niet werkt, behalve dan dat hij alleen bij een snelheid hoger dan 30 km/h werkt. groet, Jos
 4. Ik heb dezelfde ervaring: Ik was gisteren in Bad Pyrmont en wilde met de snelste route naar Hengelo. In plaats van dat ik zo snel mogelijk naar de A2 werd gestuurd, stuurde het navigatiesysteem mij over alle wegen waar je weliswaar 100 km/u MAG rijden, maar amper 60 km/uur KUNT rijden. Dat kostte mij een half uur extra reistijd. Uiteindelijk heb ik de kaart er bij gepakt om op de A2 te komen. Dat kan toch niet de bedoeling zijn. Ik heb ook een Kia C'eed: daarvan werkt het navigatiesysteem een stuk beter. Wat beide systemen gemeen hebben is, dat ze je over elk veldweggetje sturen als je de kortste route pakt. Het zou fijn zijn als je bijvoorbeeld in NL de provinciale wegen zou kunnen selecteren, of in Duitsland de Bundesstrassen. Ik had vroeger een Becker, en die kon je tenminste zelf naar jouw voorkeuren programmeren.
 5. Bij welke bouwmarkt krijg je een multiplex plaat van 74 breed x 104? Die van de Gamma zijn 61 breed x 104 Dat gaat t hem dus niet worden! Tenzij ik de hele grote plaat koop waarvan ik de rest moet weggooien.
×
×
 • Create New...