Ga naar inhoud

SanderHolthaus

Leden
  • Aantal Items

    3
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door SanderHolthaus

  1. Nee, werkt nog altijd niet Kia dealer is er mee bezig via Kia NL. Werk zelf in IT en snap niet dat dit nu zo moeilijk is. Dit us waarschijnlijk in 5 min op te lossen, alleen moet even de juiste persoon er naar kijken Aangezien dit vaker voorkomt zou die toch niet zo moeilijk te vinden moeten zijn.
  2. @jwv: Waze heb ik de afgelopen maanden gebruikt - voor mijn Niro. Maar wat ik mis zijn de laadpalen en opties om in te stellen dat ik een elektrische auto rijd. @Hippe lip: MijnKia app werkt, evenals ConnectedServices. @jwv: akkoord is gegeven
  3. Zaterdag mijn nieuwe e-Niro opgehaald, zondag (+ maandag) rustig naar Stockholm gereden. Erg blij met de Niro, maar ... het gebrek aan live file informatie was wel heel vervelend. ik krijg de volgende foutmelding: ”Initialiseren van de service mislukt. Neem contact op met uw dealer.” dealer weet echter zo niet 1-2-3 wat het probleem is. Zowel vast WiFi als mobiele hotspot via telefoon geprobeerd. Op een Engels forum word gesuggereerd dat de dealer de activatie bij TomTom opnieuw moet laten uitvoeren: https://www.speakev.com/threads/e-niro-connected-services.137848/page-20 iemand ervaring of ideeën???
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...