Jump to content

its GriffX

Leden
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About its GriffX

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Proceed 1.4 T-GDI GT-Plusline

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heeft iemand al een aftermarket uitlaat gevonden? Zit over na te denken om de Proceed te voorzien van een nieuw uitlaat systeem met iets meer geluid.
 2. Gisteren is de auto terug geweest bij de dealer voor 4 punten: Vocht in het achterlicht: Achterlicht was lek en is vervangen door een achterlicht van een Proceed uit de showroom. Rammel vanuit de kofferbak: Achterklep is afgesteld, rammel is verdwenen. Auto hold: is helaas niet aan te passen dat deze standaard aan gaat. Lane assist: mag helaas niet uitgeschakeld worden in de software.
 3. Hebben jullie ook veel condens in de achterlichten? Er vormt zicht nu gewoon een plasje water in het achter licht. Met name rechts achter.
 4. Goedenavond, Heeft iemand enig idee hoe/of je de mistlamp units los kan maken, dus niet alleen de lamp maar dat hele gedeelte. Het doel is om de chrome lijst die daar zit zwart te maken, doordat de mistlamp tegen die lijst zit kan de wrapper daar niet goed bij. Die chromestrips lijken gelijmd te zitten, daardoor durven wij er geen kracht op te zetten. Iemand een idee, spuiten is geen optie. Thnx, Sander
 5. Blackout uitgevoerd, bahlve op de twee chrome strips bij de mistlampen. Weet iemand of die los kunnen?
 6. Echt geen idee. Misschien iets van 75-100 euro?
 7. Hierbij de rest van de blackout. Ik zal straks buiten nog wat foto's maken. Ze zijn nu de andere kant aan het doen. Enige wat ze niet kunnen doen zijn die Chrome randjes bij de mistlampen. Ze kunnen daar niet goed bij. En volgens mij kunnen die niet los.
 8. Rolgeluid hier is bijna verwaarloosbaar bij mijn proceed, er liggen Vredestein Ultras Satin onder op 2.5bar, misschien maakt dat het verschil. Ik heb wel het idee dat de 'verwarming/koeling' heel heftig reageren op een open dak of op de stoel verwarming. Zodra het dak open gaat, gaat de ventilatie ook gelijk stevig blazen.
 9. Uitlaat en velgen laat ik zoals ze zijn, omdat die licht metaal zijn matcht het.
 10. Zaterdag de 19de wordt de grill, dorpels en de ramen (opnieuw) gewrapt. Ik zal foto's plaatsen al het klaar is.
 11. Ik heb nog wel 2 vragen over de auto. - Is er zijspiegel verwarming, en zo ja waar zet je die aan. - Als je lange delen wil vervoeren die uitsteken moet je de kofferbak dan door de veer heen duwen? of is daar een andere optie voor (qua elektrische kofferbak dan )
 12. Zodra alles zwart is maak ik meer foto’s. Dit is door wrapaholic gedaan in Breda. Zou ik ze adviseren. Lastige vraag. Ik moet opnieuw langs voor de grill en dorpels omdat de afspraak verkeerd was ingepland. Tevens watsde persoon die het deed een beginner, helaas zie ik nog de nodige punten. Ik zal over twee weken laten horen hoe het is afgelopen.
 13. @ProceedRick De chrome delete is vandaag grotendeels uitgevoerd. Alleen mijn grill en dorpels moeten nog. Zoals beloofd hierbij de foto.
 14. Vanmorgen de proceed opgehaald vanmiddag zijn de raamlijsten gewrapt. Volgende week de grill en zijskirts.
 15. De wrap moet nog op de grill en de zijskirts. Dit ging vandaag niet meer lukken. Hier een foto van de zijkant. Wat mij betreft zeer geslaagd qua uiterlijk.
×
×
 • Create New...