Jump to content
 • Sign Up

its GriffX

Leden
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About its GriffX

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Proceed 1.4 T-GDI GT-Plusline
 1. Rolgeluid hier is bijna verwaarloosbaar bij mijn proceed, er liggen Vredestein Ultras Satin onder op 2.5bar, misschien maakt dat het verschil. Ik heb wel het idee dat de 'verwarming/koeling' heel heftig reageren op een open dak of op de stoel verwarming. Zodra het dak open gaat, gaat de ventilatie ook gelijk stevig blazen.
 2. Uitlaat en velgen laat ik zoals ze zijn, omdat die licht metaal zijn matcht het.
 3. Zaterdag de 19de wordt de grill, dorpels en de ramen (opnieuw) gewrapt. Ik zal foto's plaatsen al het klaar is.
 4. Ik heb nog wel 2 vragen over de auto. - Is er zijspiegel verwarming, en zo ja waar zet je die aan. - Als je lange delen wil vervoeren die uitsteken moet je de kofferbak dan door de veer heen duwen? of is daar een andere optie voor (qua elektrische kofferbak dan )
 5. Zodra alles zwart is maak ik meer foto’s. Dit is door wrapaholic gedaan in Breda. Zou ik ze adviseren. Lastige vraag. Ik moet opnieuw langs voor de grill en dorpels omdat de afspraak verkeerd was ingepland. Tevens watsde persoon die het deed een beginner, helaas zie ik nog de nodige punten. Ik zal over twee weken laten horen hoe het is afgelopen.
 6. @ProceedRick De chrome delete is vandaag grotendeels uitgevoerd. Alleen mijn grill en dorpels moeten nog. Zoals beloofd hierbij de foto.
 7. Vanmorgen de proceed opgehaald vanmiddag zijn de raamlijsten gewrapt. Volgende week de grill en zijskirts.
 8. De wrap moet nog op de grill en de zijskirts. Dit ging vandaag niet meer lukken. Hier een foto van de zijkant. Wat mij betreft zeer geslaagd qua uiterlijk.
 9. En daar is hij dan na 6 maanden wachten. De auto krijgt momenteel een chrome delete, als het een beetje weer is dan volgen die foto's morgen.
 10. Goedemiddag, Mijn naam is Sander 36 jaar, ik rij momenteel in een Seat Leon ST en ik ben bijna in het bezit van mijn Kia Proceed GT-Plusline 1.4 T-GDI in de kleur blueflame met 18" Kimhae velgen en afneembare trekhaak. Volgende week woensdag 02-10-2019 wordt hij opgehaald en dezelfde dag heb ik een afspraak staan om een volledige Chrome delete uit te voeren. Groet, Sander
 11. Mijn eerste reactie hier :) Volgende week woensdag/donderdag kan ik foto's posten. Dan haal ik in de ochtend mijn nieuwe Kia Proceed blueflame gt plusline op, en in de middag wordt er een chrome delete uitgevoerd in Breda.
×
×
 • Create New...