Jump to content

Bennie Wouters

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Bennie Wouters

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Rio

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Allemaal goed en wel, alleen de accu is nieuw en volledig geladen. Maar waar ik mij ook aan stoor is dat ie bij elk stoplicht je er nog eens aan herinnert dat het systeem niet werkt. Autostop function Limited, dat weet ik nu ook wel, en hoef ik eigenlijk niet elke keer aan herinnert te worden. Uitschakelen werkt, alleen slechts gedurende de rit, nadat je het contact uit gehad hebt begint het weer met de melding. Is daar nog iets aan te doen?
 2. Heb onlangs een 2de hands Kia gekocht bij een onafhankelijk garage. Nu wilde ik eens kijken wat Kia allemaal online te bieden heeft, zoals dus dit forum, is er ook mijnKia, ik heb geprobeerd mij daar aan te melden, alleen dat moet op kenteken, en dan krijg ik de melding dat het kenteken al is geregistreerd, dat is natuurlijk door de vorige eigenaar gedaan, alleen ik kan nergens vinden hoe ik dit zou kunnen overnemen, ik bedoel de vorige eigenaar heeft denk ik geen recht meer op registratie binnen mijn Kia op dit kenteken. Heeft iemand dit ook voorhanden gehad? en hoe is dit toen opgelost?
 3. Weet iemand of je voor een Kia Rio met een radio/nav systeem van LG een radiocode nodig hebt om hem te ontgrendelen voor het geval de stroom is weggevallen? Ik beschik daar namelijk niet over en zou dat graag willen weten voor het geval dat.
 4. Ik heb onlangs een 2de hands Kia Rio gekocht bouwjaar 2016. Het is mijn eerste Kia, en ik moet zeggen hij rijd uitstekend. 1 dingetje echter, het start-stop systeem, dat wil maar niet werken, de melding op het dashboard is start-stop function limited. Ik heb de Kia niet bij een Kia dealer gekocht maar bij een onafhankelijke garage die naar ik moet zeggen er alles aan doet het systeem aan de gang te krijgen, inclusief het gratis plaatsen van een nieuwe accu, maar het mag allemaal niet baten, de melding is en blijft function limited. Daarom heeft ie bij Kia geïnformeerd (is met de auto naar een dealer gegaan) over wat het nog kon zijn, antwoord dat weten wij ook niet, als de accu vernieuwd is dan moet het een andere omstandigheid zijn die niet voldoet, maar wij kunnen niet aangeven welke. Het systeem werkt in elk geval correct volgens Kia, want function limited wil zeggen dat de auto uit voorzorg het systeem heeft uitgeschakeld omdat de omstandigheden auto start/stop niet toelaten. Maar wat moet je nu met zo een antwoord? Kia zou toch moeten kunnen aangeven / uitlezen wat het probleem is? Heeft hier iemand enig idee? werkelijk alles wat ik al een keer voorbij heb zien komen is geprobeerd: - Accu, gordel, deur dicht, blower uit, airco uit, 50km mee gereden om hem warm te krijgen, sensor op koppeling, temperatuur was toen nog ongeveer +10. Het mag allemaal niet baten.
 5. Heb onlangs ook een Kia Rio uit 2016 gekocht, leuke auto, zit hetzelfde LG Radio / Navigatiesysteem in. Wat ik me nu echter afvroeg is, moet ik daar geen radiocode bij krijgen voor het geval dat? Nu werkt alles nog prima, alleen wat als de accu een keer vervangen moet worden. Ik heb van de verkoper geen radiocode ontvangen.
×
×
 • Create New...