Jump to content
 

John-

Leden
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About John-

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Picanto X-Line (bj. 2021)
 1. John-

  Banden spanning

  Ik heb het ook gehad een paar dagen nadat onze Picanto was afgeleverd door de dealer. Ik kreeg ook uit het niets de melding ''bandenspanning te laag'' te zien in mijn scherm. Na alles gecontroleerd te hebben en de auto een aantal uur stil te hebben gezet heb ik de reset knop ingedrukt om het vervolgens aan te kijken of de melding weer terug zou komen. De druk in de banden was goed en verder was er niets aan de hand. Ik heb de melding tot nu toe (ongeveer 3 weken) niet meer gehad.
 2. In Haarlem in de waardepolder hebben we onbemande wasboxen met hogedruk e.d. Daar staat iedereen met eigen spullen zijn auto altijd lekker schoon te maken en ik ga er ook altijd heen. Voor een paar euro kan je gebruik maken van de hoge druk en wasprogramma's.
 3. Hallo iedereen, Ik ben John, 42 jaar oud en kom uit Haarlem. Een aantal jaar geleden ben ik ook lid geweest van dit forum. Helaas heb ik toen afscheidt genomen van mijn Kia Ceed en ben ik overgestapt naar een Fiat 500X 120th. Nu zo'n twee jaar verder en eigenlijk nooit helemaal tevreden te zijn geweest over de Fiat heb ik de beslissing genomen om toch weer terug te gaan naar het merk waar ik voor de Fiat al jaren in reed. Ook was de bedoeling om kleiner te gaan rijden gezien ik niet zo heel veel kilometers meer rij (op de zomervakantie na) De keuze is gevallen op het nieuwe model Kia
×
×
 • Create New...