Jump to content

Micle

Leden
 • Content Count

  478
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Micle last won the day on August 18 2012

Micle had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

About Micle

 • Rank
  Senior Lid
 • Birthday 10/18/1972

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Geldrop
 • Hobby's
  Vissen, klussen, sauna's, darten, tafeltennis
 • Werk
  onderhoud bij een thermen
 • Auto
  Kia Cee'D 1.4 CVVT ALL STARS
 1. Eind goed al goed, Welkom thuis Smart, nu kan ik met een gerust hart naar bed. Dit ga ik ook doen dus wens ik iedereen nog een zwoele avond en tot .......
 2. pfff wat hebben jullie toch met boven de rivieren, in het zuiden is het veel gezelliger, vaak beter en warmer weer en de barbantse nachten zijn lang.(al geldt dat voor mij niet, want om 06:00 uur loopt de wekker af)
 3. kan altijd een keer geregeld worden. al weet ik 1,2,3 niet meer uit mijn hoofd waar je woont Remko
 4. Over het fomen hebben we ook even gehad, maar geen demonstratie in gehad. Zou dat best eens willen zien (in het echt en niet via you Tube) ps die paarse tape komt gewoon van de action.
 5. Idd warmentuuter, en wie zit er rechtsonder op de foto zo aandachtig te kijken naar de techniek.?????? Ik weet het, jullie ook.
 6. Die bijnaam heb ik al 25 jaar bij de club.
 7. Waren zeker verblind door de weerkaatsing van de zon door al dat gepoets. Viel mij wel op dat er veel kia's waren met een hele lichte tint, het leek zelfs erg veel op Wit.
 8. Mijn witte waas wassen, werken in de sauna. Als het aan mij ligt ruzak om en een eind gaan lopen. Sport kijken in een zaal. dochter heeft morgen een toernooi (tafeltennis dus in een zaal) Met andere woorden, geef mij deze temperatuur maar dan voel ik mij het prettigst bij. Heb vandaag ook niet veel vocht verloren tijdens de poetsmeeting. Morgenvroeg loopt mijn wekker weer af en dan fiets ik lekker naar het werk, om daar te werken in een temp van 50grd+ Dit is natuurlijk niet een paar uur achter elkaar. Over het algemeen werk ik bij een temp van 30grd+.
 9. Wat is dat dan geweest en kun je dat ook binnenhuis gebruiken, heb een aantal lastige vliegen in de woonkamer.
 10. Mocht je een dag willen plannen, laat mij het even weten samen poetsen is nog veel gezelliger. Gezien ik mijn witte waas al een keer volledig met clay behandeld heb kan ik eventueel nog een aanvulling zijn als je ermee bezig bent.
 11. Ziet er goed uit xtra40, wordt tijd dat kmn eens goed deze topic gaat bestuderen.
 12. hahaha oke verkeerd begrepen, gebruik overal tape voor zoals je zag. Misschien toch niet zo gek idee om een shirt te laten maken met je naam erop.
 13. Stond wel mooi die kleur toch op de Witte waas en deze haal ik altijd in de goedkoopste zaak van Nederland volgens mij. De action.
 14. Nee hoor, de motorkap is weer zo glad als een aal. Als de temperaturen weer een beetje normaal zijn doe ik de rest van de auto weer. Nu kan ik wel tegen deze warmte, alleen de spullen niet zo. deze drogen te hard.
×
×
 • Create New...