Jump to content

Alex VB

Leden
 • Content Count

  2,651
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Alex VB last won the day on December 20 2017

Alex VB had the most liked content!

Community Reputation

63 Excellent

About Alex VB

 • Rank
  EX KCG LID BE & NL en Forum WAAKHOND
 • Birthday 12/03/1972

Contact Mogelijkheden

 • Skype
  beslim4life

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zichen-Zussen-Bolder (Riemst)
 • Hobby's
  Taekwondo, Jin Jung Kwan Hapkido, F1, Endurance
 • Werk
  Administrateur bij Umicore Nederland BV
 • Auto
  cee'd SW sport 1.6Crdi 115pk Black Pearl

Recent Profile Visitors

5,348 profile views
 1. Rondje Nordschleife met Black Mamba. https://goo.gl/photos/JmxX45QKY44WXe9w9 Watch it!

  1. bigwade

   bigwade

   Welkom terug !

   Kan helaas niks zien.

  2. Nieles

   Nieles

   Zonde je auto zo af te beulen :P

 2. Leuk initiatief.. Ik hoop dat alle 9300 leden een voorspelling doen..
 3. Thanks mannen.. Ik blijf nog wel regelmatig voorbij komen om te kijken of jullie je nog gedragen. Maar daar twijfel ik eigenlijk niet aan.
 4. Dag Mensen, Jullie zullen het ongetwijfeld gemerkt hebben dat ik als moderator en forumlid erg weinig actief meer aanwezig ben op ons geweldig forum. De reden is dat mijn andere hobby - onze paarden - de meeste aandacht van mij vragen en zullen vragen. Om die reden heb ik besloten het moderatorschap over te dragen aan iemand die zich daartoe geroepen voelt. Deze moderator zal gekozen worden door de overige moderatoren. Mensen het gaat jullie goed en wie weet komen we elkaar tegen op de weg, beurs, strand, bos enz. Mocht je willen weten welke tak van paardensport wij beoefenen k
 5. Jullie hebben het weer super gedaan mannen. Zoals bw al aangeeft is KIA het enige merk in BE en NL die dit doet met haar klanten.
 6. Ik heb het met een dunne, platte, niet al te grote schroevendraaiertje gedaan. Is zo gepiept.
 7. Even ter info. Het is niet alleen bij KIA dat de wagens meer gebruiken dan fabrieksopgave. Er zijn op het internet genoeg artikelen te vinden mbt onderwerp. Hier 1 van de velen: Zuinige auto's verbruiken 45% te veel Omdat KIA niet de enige is is het helaas pindakaas mbt een rechtzaak, geld terug etc.
 8. Sjjit... Ik heb dan net een wedstrijd van een paar teamleden. Als coach/trainer/sta in de weg verplicht mee te gaan. Al bij voorbaat veel succes en vooral veel plezier..
 9. Het vervangen van de batterij stelt inderdaad niets voor. In de 5 jaar dat ik Black Mamba heb maar 1x te hoeven doen.
 10. Mbt sponsors is het eigenlijk heel makkelijk. Iedereen mag een sponsor aandragen of zelf het forum willen sponsoren. zolang het maar het forum en de leden ten voordeel is. Jheroen is de beheerder en eigenaar van het KIA forum vanaf het moment dat de club feitelijk ophield met bestaan. Hij is degene die ja of nee zegt. Mbt het verhaal van chiptunen is KIA met zijn standpunt 1 van de weinigen binnen de autobranche. de VAG-groep (Vooral SEAT) heeft in ieder land waar zij vertegenwoordigd is een eigen huis-tuner die wagens onder garantie doet chippen. De prijs is er dan ook naar . Misschie
 11. op ± 169.000km kom ik op een gemiddelde snelheid uit van 52km/h volgens de BC. Deze is nog nooit gereset..
 12. Mannen en ook dames. Hartelijk dank voor jullie bemoedigende woorden. Het forum en de KCG was voor mij een belangrijke hobby die helaas voor jullie maar gelukkig voor mij plaats heeft gemaakt voor een andere hobby waar ook paardenkrachten van toepassing is. Alleen spreken we dan over de echte paarden. Ik blijf voorlopig nog dit forum bewaken als moderator. Maar we zijn wel naarstig opzoek naar nieuw en vers bloed die het moderator team komen versterken.
 13. Beste forumleden, Via deze weg laat ik jullie weten dat ik zal terugtreden als actief lid van het KCG team. Ik heb me met veel plezier als KCG lid NL+BE ingezet voor het wel en wee van de Nederlandse en Belgische KIA rijder. Helaas is het door andere verplichtingen voor mij niet meer mogelijk om deel te blijven nemen als lid van de KIA Contact Groep. Ik hoop dat ik deze vaandel mag overdragen aan iemand die net als ik met hart en ziel zich zal inzetten voor de Nederlandse en Belgische KIA rijder. De KCG is er niet alleen voor jullie maar bestaat ook alleen maar door jullie.
 14. Alvast veel succes en vooral veel plezier heren. Ik verwacht van jullie 4 een verslag waar Evert ten Napel met open moet leest.
×
×
 • Create New...