Jump to content

JaapW

Leden
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JaapW last won the day on August 23 2019

JaapW had the most liked content!

Algemeen

 • Auto
  Kia E-Niro 64kWh executiveline Grijs 2019
  Porsche 997 Carrera S

Recent Profile Visitors

1,319 profile views

JaapW's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

11

Reputation

1

Community Answers

 1. JaapW

  kia niro 2020

  Tevens is deze ook dacht ik voor het noodrem systeem.
 2. JaapW

  kia niro 2020

  Volgens mij is dat je meetapparatuur voor de adaptieve cruise control. Zo kan hij de afstand berekenen die hij moet houden tot de voorganger.
 3. JaapW

  Kia laadpas

  Dat zou ik eerlijk gezegd niet goed weten. Ik weet wel dat als je een Kia charging abonnement van 10 euro per maand aanschaft het laden goedkoper wordt dan met een een andere willekeurige pas. De prijzen zijn dan standaard uit mijn hoofd 0,24 cent per kwh. Dit geldt alleen voor de gewone laders.
 4. Hallo, Welkom hier en gefeliciteerd met de E-Niro. Klein vraagje wat heeft de doorslag gegeven om voor een E-Niro te gaan als particulier en niet voor de Niro hybride?
 5. Ik had dan voor de Stinger gekozen. Die Proceed zul je vast nog wel vaak genoeg zien op de weg. Als je het mij vraagt wordt die Proceed het meeste door leaserijders gereden. Een Stinger is tenminste nog uniek. De gloednieuwe xCeed is ook heel gaaf! Zeker ook de moeite waard om even naar te kijken! Ik ben van plan om die te gaan bestellen met de zware motor volgend jaar.
 6. JaapW

  Zijwindschermen

  Ja de motor en de accu zijn dan anders en ik merk dat de kwaliteit van het leer ook iets beter is. Voor de rest zijn de auto’s helemaal identiek.
 7. JaapW

  Zijwindschermen

  Inderdaad het gaat hier om een E-Niro. Die maakt duidelijk heel veel meer herrie dan de gewone Niro hybride. De gewone Niro (hybride) is een geweldige reiswagen vanwege de rust aan boord.
 8. Nee, ik heb er geen succes mee helaas. Ik ben het helemaal met je eens dat het een irritante piep is. Soms zijn er kleine stukjes die ik rij zoals even de garage uit en dan begint de E-Niro al meteen te piepen. Vroeger deed ik altijd (als ik het goed zeg) het contact aan en dan 10x gordel erin en eruit. Daarna auto uit en opnieuw starten en toen was dat gepiep weg. Alleen het lampje bleef dan branden. Heb gelukkig nu geen last van dat gepiep, want de E-Niro staat al een hele lange tijd bij de garage. (911 piept niet)
 9. 162.000km vindt ik wel heel erg veel. Ik doe mijn auto’s altijd weg voor de 100.000km i.v.m. hoge onderhoudskosten. Misschien een andere Kia dealer die meer verstand heeft van LPG Kia’s?
 10. JaapW

  E5 of E10

  Ik tank altijd bij de Shell V-Power. Motor meer vermogen en blijft altijd mooi lopen. Mijn Niro vroeger liep echt voor geen meter op Euro95. Verschrikkelijk. Mijn 911 daar in tegen kan er nog wel tegen (95) als er niks anders is maar de Niro... Haha die wist wel wat die wilde.
 11. Vandaag bij de dealer geweest en heb even een tijdje gepraat over wat ik het beste kan kiezen. Grip is voor mij ook een belangrijk puntje. Vooral bij deze E-Niro die nog harder trekt dan mijn 911. Heb de E-Niro ook al vaak aan het slippen gehad. Het zijn Michelin winterbanden geworden met orginele Kia velgen.
 12. Ik ben ook voor de Michelin winterbanden gegaan.
 13. Volgens mij was dit de enige laadpaal die je kon aansluiten op een systeem wat de stroom verdeelt. Dat als de lift in een appartement omhoog of omlaag gaat, dan krijgt de auto even minder stroom. Zo iets heb ik begrepen dan. Ik ben er zelf niet heel diep ingedoken om alles te weten te komen.
 14. Ik laad thuis met een BlueCurrent laadpaal. Gaat uitstekend!
 15. Ik ben ook nog zoekende. Twijfel nog steeds of ik all season banden neem of winterbanden. Ik heb al wel hier naar gekeken. Dit is van Kia zelf een aanbod: De velgen zijn niet de aller mooiste, maar voor de winter is dat ook niet zo’n ramp. Het wordt dan toch gewoon heel erg vies. https://webshop.kia.nl/e-niro/#filter=
×
×
 • Create New...