Jump to content
 • Sign Up

JaapW

Leden
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JaapW last won the day on August 23

JaapW had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutraal

About JaapW

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia E-Niro 64kWh executiveline Grijs 2019
  Porsche 997 Carrera S cabrio blauw 2007

Recent Profile Visitors

44 profile views
 1. In die kleur komt de lijn van de auto zo goed uit. Wat een plaatje. Ik heb een tijd geleden in de proceed een proefrit gemaakt en mijn conclusie was: Wat ligt deze auto lekker op de weg. Echt alles klopte aan die auto voor mij. Op het laatste moment kon ik toch nog aan een Niro komen en daar ben ik toch voor gegaan vanwege de 4% bijtelling.
 2. Oooh ik herken het helemaal. Ik heb altijd last van die voettrapen achterin. Ik maak het tegenwoordig schoon met een interieur cockpitspray, dit werkt tot nu toe erg goed. Haal mijn Niro elke week door de wastraat.
 3. Zo’n mooie wagen moet je wel schoon en netjes houden he? haha
 4. Dat ben ik helemaal met je eens!
 5. Nee, ik bedoelde dat als je een Niro hybride hebt en na wat jaren wil je hem gaan inruilen voor een andere auto, dat het dan erg lastig wordt. Want ik kan in die prijsklasse geen betere auto bedenken.
 6. Welkom Ton, Van harte gefeliciteerd met je nieuwe Niro. Ik heb er een tijd geleden ook 1 gehad, maar ik kan je vertellen het is best lastig om een Niro weer in te ruilen. Alles klopt aan die auto. Ik wens je veel veilige en plezierige km’s toe. Ps: De sportstand is wel eens leuk bij het stoplicht, haha.
 7. Gefeliciteerd met je nieuwe wagen. Een goede keus. Jaren geleden reed ik alleen maar Duits en toen ik Kia ging rijden viel mij meteen de wegliging op. Man man wat is dat goed zeg. veel plezierige en veilige km’s gewenst.
 8. Auto: Overige merken Porsche Eigenaar: JaapW Toegevoegd op: 2019-08-19 Bekijk deze auto: Overige merken Porsche
 9. Auto: KIA Niro (2016->Heden) Eigenaar: JaapW Toegevoegd op: 2019-08-19 Bekijk deze auto: KIA Niro (2016->Heden)
 10. JaapW

  Waxoyl en wassen

  Hippe Lip, laatst heb ik jouw handelingen zelf ook uitgevoerd, alleen ik loop tegen de velgen aan. Die wil ik eigenlijk ook met een soort coating doen. Nu heb ik het volgende gevonden: Zal dat zo goed zijn denk je? Voor de rest ben ik nog steeds erg tevreden over de coating op mijn lak. Eerst de velgen reinigen met: https://www.carclean.com/nl/auto-wheel-velgenreiniger-1000ml.html. Velgen hier mee in spuiten en daarna met hoge druk afspuiten in bijvoorbeeld een wasbox. Dan de velgen beschermen met wheelwax: https://www.carclean.com/nl/wheelwax-256gr.html
 11. JaapW

  Waxoyl en wassen

  Persoonlijk vindt ik de handschoen fijner werken dan een microvezeldoekje, omdat je met de handschoen sneller en makkelijker kan werken. Misschien een keertje zo'n coating proberen zoals Hippe Lip zegt? Spullen zijn te bestellen bij carclean.nl
 12. JaapW

  Waxoyl en wassen

  Wat goed dat je de auto iedere 2 weken wast. Zo blijft die altijd in een nette staat! Gebruik je wel een washandschoen inplaats van die borstels?
 13. Toch heb ik mijn Porsche 911 voornamelijk bij mijn Kia dealer in onderhoud. Puur omdat Heteren best een eind voor mij rijden is. Ik heb een eigen zaak en ben daar altijd druk mee, dus zoveel tijd heb ik niet over.
×
×
 • Create New...