Ga naar inhoud

Ed van der Ende

Leden
  • Aantal Items

    5
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ed van der Ende

  1. Heb nu ruim 650 kilometer gereden zowel op snelweg als op b-wegen. De eco modus bevalt me prima. Ik heb een mhev versie. Door de eco versie rijd de auto erg zuinig maar reageert wat trager op het gaspedaal. Na 500 kilometer maar eens getankt. Er ging 22 liter in. !!!!!!. Zelf mijn dealer was verbaasd. Ben geen max verstappen dus dat scheelt. Verbruik was op een gegeven ogeblik 5.9 per 100 km. Zaterdag op normaal modus (meertrekkracht) mijn caravan opgehaald. Het verbruik ging toen al snel naar 7,1 per 100 km. Wat wel realistisch is. De wagen rijdt super relax. Had wel een klein probleem. Bij levering alles ingesteld, zoals taal, radio en telefoon. Op vrijdag alle instellingen waren verdwenen. Terug bij de garage konden ze niets vi n den. Alles maar weer ingesteld, nu maar afwachten. Er is 1 probleem wat ik nog moet oplossen. Mijn vrouw durft er niet in te rijden. Teveel high tech, gelukkig zijn er ergere problemen, haha. Dus zit ik achter het stuur.
  2. Maandag 30 mei mijn mhev opgehaald. Heb bij mijn dealer gevraagd hoe het kan dat mijn chassisnummer in januari al bekend was. Volgens de dealer was de auto toen al in productie. Door de Europese wetgeving voor co2 uitstoot mag kia pas leveren als zij de co2 uitstoot kan compenseren. Daarom werd mijn auto in mei pas geleverd. Heb nu al een kleine 4 dagen gereden en ik ben zeer blij met deze auto. In de andere topic mijn ervaring.
  3. Het verhaal over het chassisnummer vind ik vreemd. Op mijn aankoopovereenkomst (januari 2022) staat het chassisnummer al vermeld. Is dus gekoppeld aan je aankoopovereenkomst. Op dat moment gaat dus in mijn optiek de fabricage van de auto van start, de auto wordt trouwens maandag geleverd. Ook de link naar de kentekens loopt achter de feiten aan. Mijn kenteken eindigt al op RZ
  4. Eindelijk goed bericht. Onze sportage mild hybride dynamicline, besteld in januari, wordt half mei in Nederland verwacht. De levering staat op 30 mei. Over de trekhaak had mijn dealer nog niets gehoord over eventuele leverings problemen. Mocht dat wel zo zijn, dan krijg ik nog een belletje. We hopen maar dat het lukt, kunnen we toch nog in juni op vakantie!!
  5. Heb op 17 januari j.l. een Mild Hybride sportage besteld in experience green. De levering staat nog steeds op juni. Van mijn dealer wordt ik niet veel wijzer. Hoop dat ik toch in mei verrast ga worden. Begrijp ik nu dat een trekhaak de levering belemmert?
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...