Ga naar inhoud

harter

Leden
  • Aantal Items

    225
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    2

harter heeft de dag voor het laatst gewonnen op 14 Augustus 2012

harter had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Over harter

  • Verjaardag 10-12-1967

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Noord Brabant
  • Hobby's
    sport en auto's
  • Werk
    werken
  • Auto
    Geleverd 21/09/11 Sportage X clusive 2.0 + panorama dak

harter's Prestaties

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

14

Reputatie

  1. Heb ook de 2.0 handgeschakeld maar ervaar dit niet. Auto rijdt soepel met hoge snelheid en hoef de radio niet harder te zetten.
  2. Mag ik hier uit opmaken dat TomTom ook in 2012 nog steeds met een zuignap op het raam werkt. Wordt het niet is tijd voor wat nieuwe innovatie. BW kom er maar in
  3. Ja ik weet het Smart het is verleidelijk en deed het bij mijn zwarte Volvo ook steeds en die zag er op een gegeven moment niet meer uit qua kleur. Dan kan je lekker aan de poets en polijst en daar word je zeker niet veel vrolijker van.
  4. Welke herrie hoor je dan. Is dat de resonantie waar een aantal forumleden last van hebben of iets anders. Ik heb ook de 2.0B handgeschakeld en rij gemiddeld ook 120-140 en heb geen last van herrie of bijgeluiden. Zelfs niet met een pano dak.
  5. Slaolie of olijfolie werkt ook goed. Ik heb bij mijn vorige auto altijd spul van Meguires gebruikt heet volgens mij Plastic Trim ook perfect spul Maar lees hier ook dat mensen door de wasstraat gaan en dat is echt funest voor je autolak en onderdelen. Binnen de kortste keren zit je auto vol met Swirls (spinnenrag) zeker bij donkere kleuren is dit goed zichtbaar. Daarnaast haal het de "diepte" uit je kleur. Bijvoorbeeld bij een zwarte auto komt hier na veel wasstraat gebruik een grijze gloed overheen. Gewoon lekker met het handje en tuinslang even nadrogen met een watermagneet (speciale zeem) en de wagen is weer in topshape. In de winter gewoon even dikke jas aan en beetje door wassen.
  6. Haha die BW met zijn TT. Maar vergeet een ding niet ook de mannen van TT hebben maanden ontwikkeltijd nodig om alle veranderingen op te nemen in het kaartmateriaal. M. a. w. ook TT loopt een stukje achter. Maar met de aanschaf van TT voor 100 eurootjes ben je wel verzekerd van zo'n retro zuignap op je ruit en dat willen we toch allemaal.
  7. harter

    Inhouden motor

    Als je reageert ( en dat doe je door te mij te quoten) op iemand zijn uitlatingen zoals je doet, met: "trekken als een tierelier? Niets merken van luiheid?" Dan beweer je dat iemand iets zegt. Maar het punt is dat ik geen problemen heb en zeer tevreden bent en in jouw geval ligt dat gezien je verweer iets anders. Maar om een einde te maken aan deze onnodige discussie zou ik zeggen laten we genieten van onze auto per slot van rekening hebben we er een hoop centen voor betaald.
  8. harter

    Inhouden motor

    Ik spreek nergens van trekken als een tierelier. Als je goed leest staat er rijden als een tierelier. Ach als je een Volvo V50 1.8 Kinetic een opgevoerde snorfiets wilt noemen mag dat van mij. Maar het is me met heel veel andere zaken ook al opgevallen hier dat ik van veel dingen geen last hebt. Zoals resonantie, problemen met panodak, oude software en kaartmateriaal, stuurproblemen, telefoonproblemen, uitvallen navigatie. Misschien ben ik wel een van de weinige die geen maandagochtendmodel heeft. . En geloof me ik ben oh zo kritisch en irriteer me heel snel aan piepjes, kraakjes of dingen die niet goed werken.
  9. harter

    Inhouden motor

    Ik ben een zeer tevreden 2.niks eigenaar en geniet ieder moment van mijn auto. Ook ik merk af en toe enige inhouding bij het optrekken zoals kofferbak ook ervaart met zijn 1.niks. Verder rijdt mijn 2.niks als een tierelier en merk niets van luiheid. Misschien is het wel zo dat de auto zich aanpast aan de gebruiker en ik ben een heel actief baasje. Heb overigens een x-clusive en ben ook zeer tevreden over de navigatie en heb geluk gehad dat ik de laatste kaartupdate heb meegeleverd gekregen. En ja het ultieme is toch wel de stoelverwarming wat een genot en dat allemaal in een 2.niks. Heerlijke auto
  10. harter

    Inhouden motor

    Thanks BW voor je inspanningen. Maar in mijn beleving waren er toch veel meer forumleden met klachten
  11. Als jij de onderdelen nou even besteld en ons laat weten of het compleet is Elmer.
  12. Zoals eerder in de berichtgeving is verteld loopt KMNL/Navteq ca. een jaar achter ivm met het aanbrengen van wijzigingen op het kaartmateriaal. Dit is naar alle waarschijnlijkheid de benodigde ontwikkeltijd. De update wordt ieder jaar in het derde kwartaal uitgebracht. Kort gezegd betekent het dat de versie 310 bijgewerkt is tot derde kwartaal 2010 (vandaar het versienummer 310) en pas uitgebracht derde 2011. In het derde kwartaal 2012 wordt er wederom een nieuwe versie uitgebracht met het bijgewerkte kaartmateriaal en heet dan waarschijnlijk 311. Ik denk dat het zo werkt.
  13. Oke nou als iemand weet waar die units compleet en al te bestellen zijn dan wil ik ze graag via deze weg kopen. Want om even in de termen van Elmerblues te blijven dat hakken en boren is voor mij niet weggelegd.
  14. Hahaha hondenkontenbont. Maar waar hebben ze dan eigenlijk die staart gelaten.
  15. Zo lekker dat warme leer aan je kont
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...