Jump to content

MelskeH

Leden
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About MelskeH

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 08/14/1957

Contact Mogelijkheden

 • Website URL
  http://www.melsentoos.nl/

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Midden-Limburg
 • Hobby's
  KIA rijden, (klassieke) Gitaar spelen, Spelen met Casa Caliente (gitaarclubje)
 • Werk
  Genieten van het leven
 • Auto
  Kia Rio (2013) 1.2 Super Pack

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Arjan GT

   

  Zit je nog op dit forum. Zo ja ik wil je vragen over je oude Kia GT ??? Heb je de auto nieuw gekocht en zat er toen bochtverlichting op ???

  ik hoor graag van je

 2. Jammer geen reactie meer gehad.
 3. De nieuwe Navi update zit erop: Systeemversie :7.8.3 Bluetooth Versie: 3.3.2 Navigatieversie EU 10.49.41 Kaartdatabankversie: 117E7AC Firmware versie: 5.6.7_JD_3D
 4. pdakkerman bedankt voor je reactie, 15" past inderdaad niet op een Pro Cee'd GT (geen line) proefondervindelijk vast gestelt.
 5. Heeft iemand winterbanden op zijn Pro Cee'd GT (204 pk) liggen, zo ja welke maat en banden en welke diameter. Ik zoek me te pletter. Kia Nederland kan me niet helpen.
 6. MelskeH

  Stalen velgen

  Heeft iemand winterbanden op zijn Pro Cee'd GT (204 pk) liggen, zo ja welke maat en banden en welke diameter. Ik zoek me te pletter.
 7. Jammer inderdaad, Welke velgen maat heb je ??
 8. Ja dat probleem heb ik ook. Overgestapt van een Kia Pro Cee'd naar een Pro Cee'd GT. Wilde ik afgelopen week mijn winterbanden met 15" LM Kia velgen er op leggen. PAST het NIET grgrgrgegege. De remklauw komt tegen de velg aan. Dit bij Kia gemeld maar na 4 dagen nog steeds geen antwoord hierop, wel al verschillende keren "We zijn er mee bezig een beetje lastige vraag" En dit terwijl er in het instructieboekje staat dat ook 15" velgen zouden passen. Grgrgrgrgrgr. Het ergste is dat ik of een 15" of een 16" reserveband heb.... ma.w. zou die passen ???
 9. Echt een hele mooie auto. want nu is deze al 2 jaar van mij
 10. MelskeH

  Cee’d gt

  Ja ik rij ook ongeveer zo'n 600 Km. Ook ik heb een Sportage gehad die kan je echt vergelijken met een Pro Cee'd GT Ik heb mijn GT nu bijna 2 jaar en dat na 2 Sportage gereden te hebben. Ik wil niet meer terug naar die lompe bak. Probeer maar eens op de autoweg vanuit 100 naar 130 km op te trekken. Om dat een beetje vlot te kunnen moet je terug naar de 5de versnelling. In de GT kan je gewoon in de 6 laten staan en nog schiet je vooruit. Ik zou zeggen ga een proefrit maken en je merkt direct de GT is een sportieve auto en geen SUV.
 11. Ik heb begrepen van Kia Nederland dat er weer een nieuwe Navigatie update beschikbaar is, vanaf Begin Feb. 2018. Heeft iemand al de update gedaan zoja welke versie is dat dan.
 12. Vandaag wederom contact gehad met "Kia Nederland", echter ik ben er nu achter gekomen dat achter de website http://www.kia.com/nl/ GEEN service- of Help desk zit maar een hulp voor de website. M.a.w voor al je vragen moet je naar de dealer. En daar heb ik een probleem mee. De ene dealer zegt wat anders dan de andere dealer. Ook heb ik begrepen dat afspraken met de ene dealer niet betekent dat die ook gelden voor een andere dealer. In het geval dat men van dealer (moet) veranderen heb je dus een probleem.
 13. De vraag op vervanging van H7 naar Xenon, daar heb ik bij mijn vorige Kia Pro Cee'd ook aan gedacht. Maar bij navraag bij 2 verschillende dealers, werd dit mij afgeraden. Dit vanwege het feit dat 1) het glas aan de voorkant niet geschikt is voor Xenon 2) er is geen afstellings mogelijkheid voor de Xenon
 14. Sorry, was zo pissig dat ik vergeten was dat het het Navigatie systeem betreft:
×
×
 • Create New...