Ga naar inhoud

Henco

Leden
  • Aantal Items

    13
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    brabant limburg
  • Hobby's
    teveel
  • Auto
    eindelijk een picanto 2011

Henco's Prestaties

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

0

Reputatie

  1. Hallo ik heb deze lampen in mijn picanto met projectie lampen het type is trouwens h7 ,en het geeft voor mij een zeer goed lichtbeeld zowel dim als grootlicht. ze kosten wat maar dan heb je ook wat ha ha . Henco.
  2. Misschien een domme vraag,maar hoe sluit je zo`n subwoofer aan?? Henco.
  3. Hallo Ik rij in een pikanto 1.2 c,e,s,pakket heb ook een rustige rijstijl maar kom gemiddeld(65%b weg,35% snelweg)toch op 1 op15. Dit in vergekijking met mijn vorige auto Toyota Yaris 1.3 sol van 2004 deze reed dan gemiddeld 1op 18. Blijft toch raar het verschil in leeftijd/techniek en dan toch zuiniger. Of heeft Kia zo erg overdreven met hun gemiddelde van 4,6 op 100km of te wel haast 1 op 22 Henco.
  4. Nou je het zegt ,dat heb ik ook ,en ik dacht eerst ook dat het transpiratie was Maar zo heet is het nog niet geweest in de auto(klimaat control aan) Is ff in de gaten houden dus als het erger word toch eens praten met de dealer. Henco.
  5. Henco

    ECO on/off

    Hallo ik heb alle pakketten erop,maar ik krijg bij de eco aan ook alleen maar de schakel indicatie te zien! Henco.
  6. Henco

    vering new picanto

    Hallo het valt mij op dat de picanto bij verkeersdrempels nog al gauw op zijn eind van de vering is en daardoor zijn eindrubbers raakt. En dit als je er met z`n tweeèn in zit. En dan rij ik er nog rustig over heen. Henco.
  7. Hallo Leden . Wat blijkt nu ,ik ben vergeten mezelf te introduceren!! Om een of andere reden heb ik gemeend dat ik dit al gedaan had. Stom, mijn excuses hiervoor. Dus bij deze dan maar,mijn naan is Henk.woonachtig in Boxmeer N.Brabant Rij sinds 12 dagen in een Kia Picanto 5d. 1.2 full options Cafe mocha . Dit is mijn eerste Kia, en tot nu toe zeer tervreden!! Wel wat strubbelingen gehad met levering. Hiervoor had ik een Toyota Yaris 2004. Maar vind de Kia Picanto echt wel een vooruitgang! Moet nog wel wat dingetjes uitzoeken omtrent het gebruik van alles maar dat komt wel goed. Ben blij met een forum zoals dit, zo kan men elkaar helpen met vraagjes en natuurlijk nieuwtjes van Kia. Henk.
  8. Ja volgens mij zit het er wel op kan het alleen nog niet vinden De Picanto is met full options. Henco.
  9. Hallo: Weet iemand of en hoe je de sterkte van de dashboard verlichting kunt regelen,kan het niet vinden in de handleiding. Henco.
  10. Henco

    He He eindelijk

    He He eindelijk vandaag onze Kia Picanto kunnen ophalen. Naar wat vervelende dingen, het kenteken was ergens in nederland bij de verkeerde dealer terecht gekomen,nu dan toch in ons bezit En wel in de kleur Cafe Mocha en full options 1.2 motor En gelukkig met een thuiskomer! Door de verhuizing van Kia gaat niet alles oke!! Maar gelukkig heeft de dealer uiteindelijk alles goed geregeld. zie ook bij mijn garage. Henco.
  11. Auto: KIA Picanto (2011) Eigenaar: Henco Toegevoegd Op: 15 juli 2011 - 19:24 Korte Omschrijving: Kia Picanto full options 1.2 Bekijk Voertuig
  12. Hallo kijk hier eens misschien is dit wat je zoekt(http://www.deboled.nl/c-571511/auto-led-canbus-t10-w5w/)henco
  13. Hallo Backfire, Ja ik zou die foto,s eens graag willen zien. Krijg mijn picanto welliswaar pas volgende week maar hou dus zo wie zo van goed geluid! Henco.
  14. Wat houdt je bezig?

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...