Ga naar inhoud

FITOU

Leden
  • Aantal Items

    7
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

FITOU's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

0

Reputatie

  1. Ik wil best geloven dat er SW bestaat voor de kia picanto 2011. Maar om dit nu meteen een "update" te noemen. Waarom zou een fabrikant dat nou doen, als een auto net op de NL markt komt?
  2. Inmiddels heb ik mijn auto weer terug (na 6 dgn). Volgens de dealer gaf hun computer aan dat het stuurhuis moest worden vervangen. Dit schijnen ze in overleg met Kia-Nederland te hebben gedaan. Op de rekening stond wel 1500 euro (garantie) voor het nieuwe stuurhuis. Van ATU-garages heb ik begrepen dat er helemaal geen update voor de nieuwe picanto 2011 bestaat, komt net uit de fabriek! (Hou er rekening mee dat het stuurhuis helemaal niet is vervangen en in het magazijn ligt voor de maximale winst). Wat betreft de rijeigenschappen merk ik echt geen enkel verschil. Mijn conclusie is dus dat ik een ervaring rijker ben met deze dealer en deze update echt de grootste onzin is. Mensen laat je gewoon niks wijs maken!
  3. Afgelopen vrijdag 25 november heb ik mijn nieuwe Kia Picanto 2011 opgehaald, deze heb ik nu 5 dagen. Vanwege het slingerende gedrag op de snelweg en de enthausiaste berichtgeving op het forum, heb ik voor een update gekozen die op donderdag 1 december zou worden geïnstalleerd bij een andere kia dealer. Dezelfde dag kreeg ik nog het bericht van deze dealer dat de update was mislukt? De volgende dag zouden ze het opnieuw proberen? Vrijdagochtend kreeg ik al te horen dat het stuurhuis moest worden vervangen (de hardware kon de update niet aan volgens de dealer). Betekent dit dat het stuurhuis is gemold, van deze auto van notabene 5 dagen oud ??? Volgens de dealer zou de hardware de update niet aankunnen, kan dit volgens jullie ??? A.s. Maandag wordt de 5 dagen oude picanto gerepareerd??? Ben benieuwd naar jullie reactie, dus brand maar los! Maar jullie begrijpen wel dat ik niet blij, en dit is nog zacht uitgedrukt. Groet, Jan Karel
  4. FITOU

    LPG

    Wat ik heb gelezen op internet is dat de picanto 1.0 LPG in 2013 op de markt komt!
  5. Wist je dat een potje waxoyl 30 euro kost, dus (los van het arbeidsloon) weet je wat er aan de strijkstok blijft hangen!
  6. Ik heb de nieuwe kia picanto 1.2 comfort in bestelling. Ik ben nu alvast op zoek naar winterbanden. Kia heeft Semperit en Yokohama banden op velg, maar deze komen wel minder goed uit de anwb test. Mijn voorkeur gaat uit naar merken zoals Dunlop, Goodyear of Continental. Weet iemand welke velgen(maten) ik nodig heb, die passen op mijn nieuwe picanto 2011?
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...