Jump to content

Cehen

Leden
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Cehen last won the day on February 4 2012

Cehen had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutraal

About Cehen

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 10/17/1955

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Den Bosch
 • Hobby's
  Car tuning
 • Auto
  Kia Rio 1.25 super pack
 1. Dat is 1week geleden en 3 maanden na de melding bij de dealer
 2. Dat is 1 week geleden gedaan en ongeveer 3 maanden na de melding bij de dealer
 3. Had last van beginnende oxidatie op alle 4 velgen. Zag eruit als kraaie pootjes. Was nog niet erg opvallend, werd echter wel langzaam steeds erger. Dealer Kia Den Bosch heeft foto's gemaakt. 3 maanden later 4 nieuwe velgen geplaatst. Prima service toch!
 4. Ja, mijn rio 1.25 heeft het ook.Heeft te maken met de nokkenas verstelling. Maak me er geen zorgen over. Motor loopt goed en nog lang garantie.
 5. Beste forumleden: Mijn probleempjes met mijn Rio 2012: Piepende remmen, krakend dashboard, defekte deurvergrendelingsmotor, defekte airback schakelaar, oxidatie velgen en afwijking cruisecontrol. Alles is door mijn dealer : Kia Den Bosch tot grote tevredenheid opgelost.
 6. Cehen

  Cruise control Rio

  Hoezo systeem? Er is een update voor de cruise control. Is dat wat ze bedoelen met systeem of zijn er nog meer verbeteringen? Graag een antwoord.
 7. Vorige week bij de Kia dealer in den Bosch geweest. De chefmonteur heeft op mijn verzoek bij Kia navraag gedaan. Er bestaan geen updates voor climate control en stuurinrichting· Wel is er een update voor het cruise control probleem · Het uitvoeren van de update duurde nog geen halfuur· Cruise control werkt nu veel beter· Met dank aan Kia den Bosch·
 8. Cehen

  Cruise control Rio

  Heb op 19 juli naar de dealer (KIa den Bosch ) gebeld om te vragen of ik langs kon komen voor de op het forum gemeldde updates. De chef monteur wist van geen updates en ging bellen met KIA. Ik werd keurig volgens afspraak terug gebeld. Volgens de technische man bij Kia is er alleen een update voor het cruisecontrol probleem. De rest , updates voor de climate control en voor het sturen , bestaan nog helemaal niet en is volgens hem een broodje aap verhaal. s'Middags kon ik langs komen voor de cruise control update en na een halfuurtje wachten was het voor elkaar. Natuurlijk meteen uitgetest en ik moet zeggen een enorme verbetering. Op het moment van indrukken van de set toets wordt meteen de aktuele snelheid vastgehouden.ook reageert het systeem sneller op de + en -. Met dank aan Kia Den Bosch voor de vlotte service.
 9. Staat volgens mij op pagina 122 of zo van de manual. Is wel erg onhandig om steeds voor gebruik de toetsen combi in te voeren. Ik was het zelf snel beu en heb het stekkertje van de sensor op de voorruit los gehaald. Bevalt prima zo.
 10. Organisatie bedankt. Mooi ervaringen kunnen uitwisselen en ideeën kunnen opdoen. Voor herhaling vatbaar. Het Kia pakket was een leuke verrassing.Ook dank aan de leden die de moeite hebben genomen om de foto`s te plaatsen·
 11. Ik ook niet. Moet wel voldoende gas geven anders gaat ie bokken.
 12. Cehen

  Afneembare trekhaak

  Ja hij zit er onder. Alles ging prima. Ben er toch nog zo`n 6 uur mee bezig geweest.
 13. Cehen

  Afneembare trekhaak

  je hebt gelijk ik maakte een type fout. Het is artikel 720573. Alles besteld bij Brezan en na 1dag levertijd zelf opgehaald in Den Bosch. Totaal bedrag 350 euro.
×
×
 • Create New...