Ga naar inhoud

Forest

Leden
  • Aantal Items

    26
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Over Forest

  • Verjaardag 05-04-1960

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Utrecht
  • Auto
    Citroën BX 1.6 TRS Automaat
    Kia Rio 1.2 Superpack

Forest's Prestaties

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

2

Reputatie

  1. Meestal zijn de winterbanden iets "luidruchtiger" dan de zomerbanden, maar dat ligt ook aan het merk. Ik heb zelf Michelin zomer en ook winterbanden en de zomerbanden zijn duidelijk "stiller".
  2. Dankjewel Warmentuuter, dat heb ik dus even gemist ga daar zeker wat mee doen.
  3. Klopt, daar zijn andere topics voor, maar de bedoeling van dit topic is (dacht ik) om te reageren op een antwoord van Kia op een probleem en aan dat antwoord heb je dus eigenlijk weinig (niks)!
  4. Dat blijkt ook uit je antwoord. Ik zet de airco eigenlijk nooit aan bij korte ritjes, maar dat doet de auto dan zelf, waardoor dit probleem gaat optreden. Ik zie het meer als een constructie foutje, daarom vind ik het antwoord van Kia ook erg matig (kan daar niet veel mee) en ben ik het eens met Remko .me Verder: een fijne auto !
  5. De Heren van de KCG, dank voor de inzet voor de Kia rijder !! Voor wat betreft punt 5, heb ik wat moeite met de opmerking om de airco 5 tot 10 min voor aankomst uit te zetten. Ik rij veel korte ritjes en het zou er dan op neer komen dat je de airco dus eigenlijk niet kunt gebruiken. Vooral met vochtig weer schakelt de airco zelf in (ontwasemen) en dan is het helemaal lastig om dit te voorkomen. Heb de auto nu 1 jaar en airco ruikt ook, ben daar niet blij mee want dat zou betekenen dat je hem elk jaar kunt laten reinigen
  6. #52 Kia Rio 1.2 cvvt Superpack 3drs, Grijs Mei 2012
  7. Forest

    bijrijdersstoel

    Bij mijn auto is de bijrijderstoel door de dealer 3 tot 4 cm hoger gezet d.m.v. busjes en over garantie of verzekering is met geen woord gerept.
  8. Doet hij bij mij ook, denk dat het met de luchtvochtigheid te maken heeft en niet zozeer met de temperatuur.
  9. Forest

    wegenbelasting

    Misschien komen er wel andere tarieven per 1 januari waarbij er met meer faktoren rekening word gehouden. Anderzijds is het natuurlijk wel zo dat milieu en bescherming daarvan leuk klinkt, maar eigenlijk niet te veel mag kosten, want anders had men deze auto's wel vrij gelaten van belasting.
  10. Forest

    lastig schakelen

    Schakelen doet mijn Rio perfekt! Bij het doseren van het gas met wegrijden vergis ik me ook wel is (lijkt erg gevoelig?)
  11. Forest

    Topsnelheid

    Nog niet verder geweest dan 155 (dat ging wel redlijk snel), valt mij op dat de snelheidsmeter best wel nauwkeurig is : 120 op de teller = 118 op 2 verschillende navigatie systemen. Best wel netjes !
  12. Ik denk dat het koudere weer een rol speelt, mijn verbruik ( heel veel korte ritjes) is nu van 7,5 naar soms boven 8,5 l/100km. Drukgroep zal daar geen invloed op hebben.
  13. Herken mijn auto hier ook niet in, ruim een half jaar oud, 3100 km en het enige waar ik voor terug geweest ben is de update van de cruisecontrol. Hij rijdt verder prima en ik hoop dat dit zo blijft !
  14. Daarom zeg ik ook beter en dus ook meer grip.
  15. Ik denk dat dat ook niet waar is, een zomerband zal in de zomer beter en comfortabeler presteren dan een winterband.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...