Jump to content

Toshi

Leden
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Toshi

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Auto
  Rio

Recent Profile Visitors

654 profile views
 1. en? wanneer ga je installeren? heb een witson een jaar in de kast liggen maar geen talent om hem in te bouwen
 2. mosterd na de maaltijd: gefeliciteerd met je Rio. hoop dat hij nog steeds bevalt! ook op de airco installatie zit garantie en niet alleen de aandrijflijn. als maar regulier GOED en totaal onderhoud is geweest. volgens voorschriften van Kia moet dan ook de werking van de airco gecontroleerd worden en als die dan onderhoud nodig heeft, dan zal de dealer je dat wel aangeven. Mocht je daar niet op ingaan en zonder goed werkende airco rondrijden dan gaat hij op een gegeven kapot (je rijdt hem dan 'droog') en dan heb je uiteraard geen garantie meer. en die 99 euro van Kia is echt een spotp
 3. mijne gaat morgen voor een kleine beurt (90.000km) en dat gaat me rond de 400 euro kosten. (remolie moet ook, interieur filter ook, en dan ook de gewone kleine beurt). MAARrrrrr i.t.t. het boekje gaan ze ook de koelvloeistof vervangen voor ongeveer 65 euro. De dealer toonde mij een afdruk van 'kianet' (waar zij gegevens vandaan halen) en daar staat dat de koelvloeistof wel moet. ik vind dit interessant. koelvloeistof vervangen?... ik heb nog nooit gehoord dat zo snel de koelvloeistof vervangen moet worden bij een auto ... ga nog de dealer vragen hoe dit zit. Ik heb Kia gevraagd hoe dit zi
 4. heb inmiddels het setje binnen inclusief bijbehorende dashcam en achteruitrij camera. het systeem installeren gaat wel lukken mbv de schitterende handleiding hier op het forum, maar die dashcam en achteruitrij camera zie ik mezelf niet installeren. of valt het allemaal wel mee?
 5. ik ga wel voor de kleding hanger.
 6. ik heb hem ook besteld. nog niet binnen
 7. we gaan onze best doen ..... hele mooie reportage. erg veel werk in gezeten denk ik. waar kan ik haakjes kopen? gewoon bij de autoboer om de hoek? en die achteruit rij camera gaan we even over nadenken.
 8. ik heb een setje (android) bij witson besteld. denk dat het inbouwen ook niet zo een groot probleem gaat worden. gewoon netjes alles losschroeven en met een beetje beleid (hou ik mezelf voor . maar ik heb ook de dashcam optie gekocht en de achteruitrij camera. En die netjes inbouwen wordt voor mij zeker een uitdaging. Alle hulp is daarbij welkom.....
 9. gevraagd en helaas niet mogelijk. maar ik heb me eroverheen gezet. intussen is er een nieuwe model uit met 8" scherm en android 5.1 en was net op 'te laat' zodat ik dat model nog kon bestellen. zal foto's plaatsen als ik dat binnen heb.
 10. in 10 minuten? welke detailer is dat? wil ik ook wel eens proberen.....
 11. Toshi

  Nieuwe aanwinst.

  heel veel plezier met je nieuwe auto en jammer dat de Rio je zoveel ellende heeft gegeven....nog jammerder is het dat de dealer en Kia dus ook geen oplossing voor je gevonden hebben.... . kan me voorstellen dat je hem dan even niet meer wil zien..... Mijn eerste 1.1 diesel heb ik 3 jaar tot 90.000km gereden zonder echte problemen. Er was iets met het regenereren vanwege een defecte temp. sensor.
 12. Hallo Lourens, Waarom een ander embleem waar is je originele? Wat ik in de auto heb is een pakje baby doekjes voor vogelpoep. Dat haal ik er wel direct af. Maar met een druk gezinsleven kan ik er niet aan ontkomen om hem toch bij een carwash te brengen waar ze hem met de hand wassen. Ik kan het natuurlijk beter maar de vorige keer was ik 4 uur bezig en het resultaat was schitterend, maar mijn dag was ook zo foetsie.
 13. vraagje. ik wil parkeersensoren voorin gaan inbouwen. hoe kan ik het beste spanning aftappen? Ik zal eraan te denken om mijn stroom af te tappen van de mistlampen. dan heb ik ook gelijk een aan-uit schakelaar in de auto zonder iets extra's daarvoor in te bouwen. of gaat er dan wat mis? vind het ook niet erg om een permanente voeding te gebruiken en dat hij altijd aan staat. waar kan ik dat het beste aftappen? direct vanaf de accu? dan moet ik er ook een zekering tussen zetten. maar veel liever haal ik het ergens vandaan uit het zicht. alle tips zijn welkom.
 14. nou, de conrad reviews zeggen er niet veel goeds over.
×
×
 • Create New...