Jump to content

Cardetails.nl

Leden
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Cardetails.nl last won the day on March 5 2013

Cardetails.nl had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

About Cardetails.nl

 • Rank
  Lid

Contact Mogelijkheden

 • Website URL
  http://www.cardetails.nl

Algemeen

 • Geslacht
  Niet Opgegeven
 • Woonplaats
  Zundert
 1. Mensen, het lijkt wel of er een vloek ligt op deze meeting. Ik heb te horen gekregen van het autobedrijf waar we gebruikt konden gaan maken van het terrein dat het niet door kan gaan. De reden: de gemeente gaat een flink stuk van zijn terrein op gooien voor een paar maanden omdat er van alles in de grond aangepast moet worden (blijkt precies onder zijn grond flink wat rioolleidingen samenkomen). Om eerlijk te zijn weet ik het nu ook even niet meer hoe ik op zo een korte termijn iets kan regelen voor jullie. Wellicht weet een van jullie een bedrijf wie zijn terrein beschikbaar zou willen st
 2. Hou allemaal zaterdag 31 mei als richtdatum aan. Zodra alles zeker is zullen wij het definitief hier posten.
 3. Hoi Soomers, Waarschijnlijk in Mei (binnenkort hier meer over) gaan wij weer een poetsdag organiseren voor de Kiaclub. Hier kunnen we (indien er genoeg interesse is) ook een gedeelte aan het machinaal poetsen aan besteden. Ook kunnen we (indien er genoeg interesse is) kijken voor een groepsbuy voor poetsmachines. Hou het forum dus in de gaten.
 4. Bij Pioneer is het zo dat hoe meer nummers erop staan hoe langer het duurt. Dat en dat hij maar (zo uit mijn hoofd) maar maximaal 3500 nummer aan kan.
 5. Vraag daarbij ook even duidelijk wat ze precies aansluiten. Ik bedoel zitten alle kabels voor bijvoorbeeld de snelheidpulsen er ook bij of niet. Wordt hij direct anders aangesloten zodat de navigatie en telefoon altijd is te gebruiken of wordt die op de handrem aangesloten. Zijn maar een paar vragen.
 6. Van de week in Belgie getankt voor 1,59. Vond ik ook al niet verkeer. Let wel op met de E10 toevoeging. Niet iedere auto kan daartegen. Ik weet toevallig (via mijn importeur) dat mijn Toyota Corolla wel ermee overweg kan maar mijn Toyota Avensis niet.
 7. Hoi Bigwade, Ik zou wel willen maar dit is lichamelijk gezien voor mij nog niet te doen (ben net uit het ziekenhuis ontslagen namelijk). Ik denk (gezien de hoeveelheid aanmeldingen) dat ik de poetsmeeting voor dit jaar maar ga afblazen. Wellicht een goed idee dat we allemaal onze ogen open houden voor een goede locatie voor volgend jaar (of nog in de loop van dit jaar). Ik denk wel dat het een overdekte (en eventueel verwarmde) locatie moet zijn. Ik ga zeker mijn ogen openhouden, ik hoop dat jullie hetzelfde willen doen zodat we weer zo'n succes als vorig jaar kunnen hebben. Groetj
 8. Bij de poetsmeeting kan je je ramen tegen leuke prijzen laten blinderen. Degene die dat doet doet dit dagelijks. Alle Volvo's hier in de regio (bijvoorbeeld) zijn allemaal door hem gedaan.
 9. Hallo allemaal, Op de beginpagina is een aankondiging geplaatst voor de poetsmeeting 2013. Ik hoop dat we jullie een leuke dag kunnen aanbieden. Groetjes, Richard Buytendijk Cardetails.nl
 10. De locatie zal wederom bij Sloot Auto Groep worden. Hij zit alleen twee straten verder nu. Ik heb ook al contact gehad met de gemeente. Zoals het nu er uit gaat zien wordt het geen poetsmeeting maar een verkoopdemonstratiebijeenkomst (3x letterwaarde) Volgende week het finale gesprek. Heb er wel meer vertrouwen in.
 11. Ja bigwade, daar heb je natuurlijk gelijk in. Laat ik het zo zeggen, de gemeente is nogal strikt met vergunningen en is bang dat het dit jaar uit de hand gaat lopen met aantallen (gezien een ander iets wat hier in het dorp gebeurd is) auto's. Het overtuigen dat wij het klein aanpakken en geen tuningsclub zijn met veel herrie maar een liefhebbersclub duurt langer dan verwacht was
 12. Ik kan maar een ding zeggen. Het was een overgetelijke dag en hoop dat die van dit jaar minstens zo leuk wordt.
 13. Ik zou zeggen Sloot Auto Groep in Zundert
×
×
 • Create New...