Ga naar inhoud

RG86

Leden
  • Aantal Items

    17
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Over RG86

  • Verjaardag 26-08-1986

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Auto
    Kia Picanto 1.2 3-drs Comfort&Ext pack

Recente Bezoekers van dit Profiel

586 profiel weergaven

RG86's Prestaties

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post
  • Collaborator

Recente Badges

0

Reputatie

  1. Had wel verwacht dat de bijpassende tas ook op de foto's zou staan
  2. RG86

    Kia led's

    Dat is waar, ieder zn smaak. Ik zou voor de zekerheid toch ook nog even informeren naar de accessoire die zij hebben als LED dagrijverlichting voordat je met de bumper aan de slag gaat.
  3. Heu Hey Kias, Fijn dat je eindelijk je auto heb! Ben benieuwd naar de foto's. Heb je al meer kilometers gemaakt ondertussen? Met mijn auto gaat het goed. Schadeherstelbedrijf heeft als Hans Klok de schade laten verdwijnen Zie er gelukkig niks meer van!
  4. RG86

    Gespot topic

    Maar daar maakt elk automerk "misbruik" van. Ik weet zo snel geen enkel automerk waar de vanafprijs met noemenswaardige opties is. Het is ook voor een aantal mensen de tweede auto. Denk dan dat je prioriteit ook niet ligt bij het exterior pack. Er rijden hier trouwens ondertussen al zoveel picanto's dat ik bulklijsten zou moeten maken voor dit topic!
  5. Ja ik ga het ook zeker proberen bij het waarborgfonds, vandaar dat die schade expert ernaar komt kijken. Ik moet daarna alles (aangifte, schadeformulier, getuigeverklaring etc) naar de verzekering opsturen en die gaan het dan indienen bij het wbf. @Phoenix Fijn om te weten dat er toch nog mensen zijn met een positieve ervaring met het wbf. Hoop dat ik er ook binnenkort een goed verhaal over kan vertellen @ Kias Nog niet toegelaten? Heb jij dat... Ik weet niet of dat gebruikelijk is, maar het klinkt zo raar Gelukkig is tie al wel in Nederland!
  6. Ik heb de 1.2 gekozen, omdat ik veel snelweg rijd. Heb er geen moment spijt van. Hij is stiller dan de Fiat Punto 1.2 16v die ik had. Ik wil geen reclame maken, maar mijn auto was een voorraadmodel in Delft. Nu hebben ze daar de witte en de groene 3 drs op voorraad staan (toen ik de mijne ging halen tenminste). Daar zitten ook nog de "oude" 3 deurs velgen op. Ik twijfelde tussen zwart en wit. Ik had daar dus de luxe dat ze naast elkaar stonden en het een stuk makkelijker vergelijken was dan bijvoorbeeld foto's.
  7. Ik had nog naar die no claim beschermer gekeken, maar besloten het niet te doen omdat ik al 6 jaar zonder noemenswaardige schade mijn vorige auto's gereden heb. Ik heb nu 60% korting op mijn verzekering. Dit zou terug gaan naar 40%. Uiteindelijk zou me dit op de lange termijn rond de 600 euro kosten. Heb een afspraak gemaakt bij schadeherstelbedrijf om de schade in het echt te bekijken. Er komt dan ook een "onafhankelijke" schade expert om te kijken of het door een auto gebeurd is (1 van de vele voorwaarden van het waarborgfonds) en dan maar kijken op welke wijze ik het goedkoopste uit ben. Het frustrerende is nog wel dat ik hem expres parallel parkeerde, omdat mijn stootlijsten in de backorder stonden. Dacht dat ik veilig achter een I10 stond. Familie onder mekaar. Helaas had die kennelijk halverwege de dag mijn picanto in de steek gelaten en plaats gemaakt voor 1 of andere inparkeerkneus. De auto rijdt overigens super. Vind dat het ding best nog wat pit heeft. Veel positieve reacties ook over het uiterlijk van de auto. Laat hem alleen nog maar van de zij-, achter- en binnenkant zien! Haha.
  8. Ik had begrepen dat in verband met de CO2 uitstoot zijn die vervangen voor de 14 inch velgen die ook onder de R-sport zitten. Helemaal zeker weten doe ik dit niet. Hier een link met de velgen waarvan ik dacht dat die het geworden zijn: http://img.2dehands.be/f/normal/121627827_2-kia-picanto-3-deurs-1-0-style-isg-ecodynamics.jpg
  9. Binnen 24 uur na aflevering afspraak bij schadeherstelbedrijf. Geen naam achter gelaten, niks! :'(

  10. Naar mijn weten krijg je bij de vijfdeurs gewoon de vijfdeurs variant velgen. De velgen die tegenwoordig geleverd worden bij de 3-deurs zijn anders dan vorig jaar he?
  11. Dankje Kias! Gisteren lekker veel mee gereden. Heb totaal niet gelet op het verbruik, daar kan ik dus niks zinnigs over zeggen, maar maak me volgens mij veel te druk over het "inrijden". Na een dag genieten kwam ik vandaag bij mijn auto en zag mijn kentekenplaat in een houding, waarvan ik zeker was dat die niet zo gemonteerd was. Binnen 24 uur heeft 1 of andere randdebiel zijn trekhaak in mijn voorbumper gezet en is weggereden zonder iets achter te laten. Resultaat: Kentekenplaat dubbelgevouwen (minst erge) en 2 deuken in mijn voorbumper! Lak eraf. Ben er zo kwaad om dat ik er spontaan koppijn van gekregen heb. Ongelofelijk. Vandaag flink wat offertes opgevraagd van schadeherstelbedrijven. Het trieste is als je aanspraak wilt maken op het waarborgfonds je een getuige nodig hebt. Nu kan ik het met mijn werk helaas niet veroorloven om hier creatief mee om te springen. Heb mijn middag dus verspild aan offertes opvragen om de schade te herstellen. Morgen met verzekering overleggen wat de opties zijn Heeft iemand enig idee hoeveel het kost om de voorbumper uit te deuken en te spuiten? Heb een beetje gegoogled en vrees dat ik de antwoorden niet leuk ga vinden.
  12. Haha nou dat zou goed nieuws zijn Kias. Iedereen let kennelijk voor je op Heb de mijne sinds vandaag! Hij rijdt en zit heerlijk!
  13. Dankje! Geloof dat, dat wel goedkomt Heb de 1.2 genomen, omdat ik regelmatig 30km snelweg moet rijden. Zie dat ik er inderdaad in de omschrijving niet bijgezet heb dat het om een 1.2 gaat. Even aanpassen.
  14. Dan ga ik mijn verzekering toch maar op voorhand regelen. De meldcode en het kenteken heb ik op de factuur meegekregen. Bedankt voor het meedenken!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...