Jump to content
 

snellejelle1985

Leden
 • Content Count

  263
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

snellejelle1985 last won the day on October 17 2012

snellejelle1985 had the most liked content!

Community Reputation

18 Goed

About snellejelle1985

 • Rank
  Lid
 • Birthday 05/07/1985

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Echt
 • Auto
  Mazda 2 2010
  Kia Rio 1.2 deep blue comfort pack

Recent Profile Visitors

797 profile views
 1. hoe werkt dat eigenlijk om zon filmpje in beeld te krijgen en neit alleen de link
 2. ik vind ze heerlijk zitten maar ben wel maar 1.72 als je groter bent zou het best wel eens kunnen dat het vervelend is dat de stoelen kort zijn, maar voor mij zijn er geen fijnere!
 3. Niet dat ik weet maar wat klote zeg!
 4. De enige auto waar ik nog nooit problemen mee heb gehad, is de mazda en nu deze kia rio. Verder elke nieuwe auto had wel gebreken. m'n pa rijdt al 30 jaar volvo en tot nu toe bij elke nieuwe volvo ( iedere keer bij een nieuw model een nieuwe ) problemen met remsystemen, kapotte airco's, veiligheidssysteem ook niet ingebouwd etc. en dan praat je over auto's van 70.000 euro :s nee voor het geld zijn deze kia's echt geweldig. de rio is mijn beste aankoop ooit!
 5. ik werk in een kalkzandsteenfabriek. in de zagerij daar zaag ik stenen niet veel uitleg nodig haha! ook niet echt boeiend werk ofzo maar ben na m'n verpleegkunde opleiding daar 'even' gaan werken en blijven plakken! bevalt prima al is het natuurlijk niet echt m'n droombaan ofzo! werk in ploegendiensten trouwens wat me wel heel goed bevalt. en rij een kia rio 2012.
 6. volgens mij kraken alleen de superpacks want heb nog niemand met een comfort of pluspack gehoord over kraken.... het is ook een ander soort kunststof wat er gebruikt is.... trouwens hier zijn al meer topics over geweest geloof ik en het blijkt vooral te gaan kraken als je je dashboard enzo poetst met cockpitspray / silliconenspray etc.
 7. oh ok dus als 'wij' als vsm lozen een nieuwe auto vragen krijgen we dat pakket dus gewoon. dan is het goed beter dat ze het nu verwijderen, iedereen die nu een auto koopt koopt deze zonder VSM pakket en kan dus niet gaan zeuren achteraf...
 8. Ik zie nu op de website ook voor het eerst VSM, HAC en ESS niet meer bij de standaard specs staan. Betekend dit dat degenen die op een nieuwe auto wachten nu evengoed dat pakket niet meer krijgen? Maar wel een nieuwe auto? ik wilde deze discussie hier houden, en niet in het nieuwe topic met de poll over de geboden oplossingen!
 9. Bedankt dat je de keuze aan mij laat, al vind ik dat jij dat als moderator best voor mij had mogen beslissen Maar goed, hieronder dan even een uitleg waarom het topic van mij op slot mag: Ik heb de laatste pagina's de laatste tijd eerlijk gezegd niet eens meer gelezen, omdat er meer ruzie gemaakt wordt dan over het onderwerp gepraat wordt. Zelf heb ik ook al telefoon gehad van KIA NL en ben nog op schriftelijke bevestiging aan het wachten. Duidelijk is onderhand dat de een het wel eens is met 450 euro aan bonnen en de ander niet. Wel is het zo dat iedereen nu in de eerste instantie gelijk b
 10. ja het gaat in het begin snel, in het midden langzaam en dan weer snel. is tot nu toe bij al mijn autos geweest....
 11. lekker he je auto weer terug! nog geswitched van verzekering?
×
×
 • Create New...