Jump to content
 • Sign Up

kiske

Leden
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kiske last won the day on November 15 2012

kiske had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutraal

About kiske

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 05/24/1961

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Bergen op Zoom
 • Hobby's
  lezen computer
 • Werk
  RVS leidingbouw
 • Auto
  Rio
 1. hierbij een foto van het pretpakket wat ik heb gewonnen met de foto. het is een soort kerstpakketje met allemaal Koreaanse dingen zoals : thee honing noodels flesje drank koekjes miniatuur kia en metalen eetstokjes.
 2. Auto: KIA Rio (2013)<br />Eigenaar: kiske<br />Toegevoegd Op: 17 januari 2013 - 18:41<br /><br />Korte Omschrijving: Niks Opgegeven<br /><br />Bekijk Voertuig
 3. Zodra het pretpakket aangekomen is laat ik jullie weten wat het is. Nogmaals bedankt. Kiske.
 4. Aan allen die op mijn foto hebben gestemd bedankt. Verder wil ik alle leden van de KIA club Nederland en België een goed en gezond 2013 toewensen. Groetjes Kiske.
 5. 11.1 gewoon omdat het de mooiste foto is met de mooiste contrasten.
 6. kiske

  Best Pic 2012-nov !

  afgelopen week gemaakt aan de oesterdam in Tholen.
 7. Vandaag naar de dealer Bogers in Halsteren geweest en er samen uitgekomen. Mijn Rio is in mei geleverd en er wordt nu een nieuwe besteld voor een zeer redelijke bijbetaling. Wij zijn blij dat er nu eindelijk een oplossing is gekomen want het ging te lang duren. Nog bedankt Cristiaan en Lucien van autobedrijf Bogers voor de inzet.
 8. Mijn VIN nummer is KNADN311AD6100185 3 deurs en ik heb het pakket ook niet ,dus de lijst is nog groter.'coolman_kk' in ieder geval bedankt!
 9. Zelfde antwoord gekregen.Wordt een beetje moedeloos omdat ik al een week na aflevering heb aangegeven dat ik hac miste(begin mei).Krijg een beetje het gevoel dat ik aan het lijntje gehouden wordt omdat de dealer mij vorige week heeft belooft er binnen een week op terug te komen en met een oplossing zou komen.Zit er hard aan te denken om er verder mee te gaan (rechtsbijstand,krant of een of ander programma als radar)Wat ik ook schandalig vind is dat het probleem al langer bekend is en dat er dan in het forum te lezen is dat er in september nog rio's worden afgeleverd zonder Vsm pakket.
 10. Ja die zit er wel op en het lampje daarvan werkt wel
 11. Vandaag bericht gekregen van kia nederland na aanleiding van klacht van ons. Onze klacht was dat de hill assist niet werkte en nu hebben we vandaag bericht gekregen dat het gehele VSM pakket niet gemonteerd is en ook niet meer gemonteerd kan worden. Dit zijn in totaal 3 onderdelen die met veiligheid te maken hebben en onze keus was mede hierop gebaseerd. Zijn er meer mensen met deze klacht en hoe nu verder?
 12. Vandaag bericht gekregen van Kia nederland dat het hele VSM pakket niet is ingebouwd in mijn rio. Dit zijn in totaal 3 onderdelen die niet werken (Hill assist- emergency stop signal en additional vehicle stability managment). Dit zijn 3 onderdelen die met veiligheid te maken hebben en was voor mij een van de redenen om voor deze auto te kiezen. Ook kan je in de folder lezen dat er normaal vanaf de goedkoopste uitvoering dit pakket op zou moeten zitten. Ik vind dat dit niet kan. Zijn er meerdere die hier mee te maken hebben?
 13. Hoi allemaal ik ben Kees en rijdt sinds mei 2012 in een nieuwe kia rio met ecomotor benzine.
×
×
 • Create New...