Ga naar inhoud

bloempje

Leden
  • Aantal Items

    17
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

bloempje's Prestaties

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

0

Reputatie

  1. bloempje

    Milky Beige

    Ik persoonlijk vond de milky kleur niet mooi. Ik heb hem bij de dealer gezien en vond het net zure melk. Zelf heb ik de cafe mocha. Ook mooi maarja die heb ik zelf haha. Ik woon niet in de buurt. Succes met je keujze
  2. Ik moet zeggen de yaris was een fijn wagentje, voelt zwaarder aan . Maar was blij dat de pica weer terug was. Nu na 3 weken op reis te zijn geweesf weer heerlijk gereden. Ik vind het een heel fijn autootje. Zelfs mijn man heeft er vanavond in gereden en vond het wel wat.
  3. ik ga even duimen dat hij er weer uit zal zien als eerst! was net zo blij met mn auto...
  4. Zo trots als ik was op mn nieuwe wagentje. 5 dagen geleden opgehaald bij de dealer nog maar net 200 km op de teller en wat gebeurd er vandaag..... Ik sta keurig geparkeerd en ja hoor iemand uit een oprit rijd zo zn auto in mn achterkant van de picanto. Ik hoor de klap en het gekraak in de achtertuin! Flinke schade aan de bumper, lamp en binnenkant van de wielkast. Auto staat nu bij een schade herstel bedrijf en heb een yaris als vervangende auto. Oh oh wat baal ik zeg!!!!
  5. Ik wil mijn picanto graag netjes houden. Ik heb de kleur cafe mocha en ben op zoek naar een goede wax voor deze kleur. Wat raden jullie aan en om de hoeveel tijd moet ik deze aanbrengen?
  6. ik heb mijn inruilauto ingeleverd via deze site. Kopieen sturen van de autopapieren, foto's maken van de auto en hij wordt getaxeerd, wel onder de voorwaarde dat je eerlijk gebreken en beschadigingen opgeeft. Gister dus netjes naar apeldoorn gereden, auto stond mooi gepoetst klaar in de showroom. Betaling geregeld en alles werd keurig uitgelegt hoe mijn autootje werkt. Al met al was ik 1000 euro goedkoper uit dan bij twee andere kia dealers. Dan vond in dit ritje wel wat waard! Ik vind het heerlijk rijden en ben er super blij mee.
  7. eindelijk! : ik mag morgen mjjn picanto op gaan halen! ik moet er een aardig stuk voor gaan rijden aangezien ik de auto via nieuweautokopen.nl heb aangeschaft.
  8. dat dacht ik ook ergens gelezen te hebben!
  9. Ik kan niet wachten tot mijn picanto komt! 28-8-2012 besteld.. levertijd 4 a 5 weken. Ik heb hem via nieuweautokopen.nl gekocht. Iemand hier ervaring mee? Kreeg een mailtje dat hij in de week van 24 sept wordt verwacht bij de leverende dealer. Geen idee welke dat is aangezien nieuweautokopen.nl een bemiddelaar is. het gaat om een 1.0 5 deurs, comfort pack cafe mocha
  10. bloempje

    Waxoil

    en door dit topic heb ik het dus NIET genomen! bedankt
  11. Ik heb de punterige soort besteld. Was nig te veranderen!
  12. bedankt! denk dat die op de witte de normale is zoals deze.. http://www.kia.nl/Modellen/Kia-Picanto-2011/Accessories-2011/ de punterige zeg maar, ik weet nu niet eens meer welke er voor mij besteld zijn. ik denk die van 139 euro, ze zei zal ik de voordeligste doen. en die zijn 139
  13. ik neem aan dat de puntige op de witte de disign stootlijsten zijn?
  14. ik heb geen idee ik wacht ook met smart op mn nieuwe karretje
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...