Tzeunis

Leden
 • Aantal bijdragen

  115
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

18 Goed

Over Tzeunis

 • Rang
  Lid
 • Verjaardag 18-01-1983

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Gelderland
 • Hobby's
  Sleutelen, racefietsen, fitnessen
 • Werk
  Sales
 • Auto ('s)
  2017 Kia Optima SW GT-Line Pearl White Metallic
 • Auto ('s)
  Fiesta RS Turbo
  Mini Cooper
  Suzuki Swift Sport
  RX-8
  Megane Bose
  Honda Accord Type-R
  Laguna GT

Recente profielbezoeken

1025 profielweergaven
 1. Verbinding TomTom Services slecht

  Het kan mi niets te make hebben met de data verbinding. Wanneer ik thuis op de oprit sta lukt het ook via de wifi router thuis niet. Er is iets tussen Kia-TT wat dan niet werkt. Vanmorgen geen problemen, maar gisteravond een gisterochtend in de spits wederom geen verbinding. Ik heb ook altjid flitsmeister erbij lopen, maar het hoort gewoon te werken. Hebben we het hier allemaal over Optima rijders of ook andere modellen?
 2. Verbinding TomTom Services slecht

  Idem hier. Ik krijg tijdens de spitsuren regelmatig geen verbinding met de TT live services. Ik wilde net een topic maken toen ik dit zag. Auto is een optima uit 2017. Ik merk wel dat het de laatste maanden erger is geworden. Kunnen de servers het misschien niet aan?
 3. Prijs van de stinger is bekent

  Nu nog een station en ik weet mijn volgende auto al....
 4. Beltoon

  Ik heb dat ook en geen manier gevonden hoe aan te passen...
 5. flitspalen laden via usb

  Ik zou persoonlijk voor de DACH landen Cansam gebruiken voor andoid. Dat is de DACH flitsmeister. Die waarschuwt voor alles; ook werkzaamheden. Het blijft altijd water bij de wijn doen; ik heb ooit in mijn Accord Tourer een Chinees 7inch WinCe apparaat gehad waar ik Igo 8.3 op had draaien; dit was HE-LE-MAAL aan te passen naar je wensen; skins, kleuren, flitsers, zoom, etc. Ik vind de navigatie van Kia prima werken; al had er wat mij betreft best een data kaartje in de unit gekund. Daar had ik prima een paar euro per maand voor over gehad zoals bij Tom Tom in mijn Megane RS
 6. flitspalen laden via usb

  Nee dat wil ik zeker niet, maar het is 3 seconden werk... Dat zijn de concessies van een Appel. Koop dan een Peer en je kunt alles open zetten en vrij gebruiken. Ik vind persoonlijk de aanschaf van een MiFi voor 3 seconden werk en de errug, heel errug matige online functies van de navigatie, niet waard.
 7. flitspalen laden via usb

  Met een iphone moet je simpelweg even de hotspot uit en aan zetten en dat maakt de radio verbinding. Erg frustrerend maarja, tis niet anders... Werkt iig zo bij mij optima.
 8. Heb ik de juiste led lampen besteld

  http://www.philips.be/c-m-li/autoverlichting/voertuig-selectietool hier kun je alles per type fitting vinden. Ben momenteel in Brussel is vandaar de .be Is ook een .nl versie, maar zal weinig uitmaken.
 9. Bijeenkomst de meern 18-06-2017

  Ik haak misschien ook ff aan
 10. AppleCar Play

  Klopt. Klein half uurtje. Ze schrijven er veel langer voor heb ik begrepen naar Kia Worldwide.
 11. AppleCar Play

  Wat is MKBD?
 12. Wat is up dit moment de kaartupdate

  Optima SW na update vandaag
 13. flitsmelding in navigatie

  Of je koppelt Flitsmeister en laat die meelopen op de achtergrond. Werkt nog beter en geluid gaat via BT of Apple/Android CarPlay. Tevens file info enzo.
 14. AppleCar Play

  Tis dan een optima maar zal weinig uitmaken.
 15. Kia Kerres limburg

  Correct. Ik heb dezelfde lader en deze gebruik ik om mijn RX8 startklaar te houden aangezien wankeltjes meer startvermogen nodig hebben gedurende de winter wanneer hij soms 3 maanden stil staat. Daarnaast laad ik tijdens mijn tweewekelijkse poetsbeurt de accu altijd in die tijd bij. Plus op de accu en min aan aardepunt chassis. CTEK-MXS 5.0 is een toplader en zeker geschikt voor AGM accu's. Mijn Optima Yellowtop laadt bij als een tierelier.