Jump to content

Andre078

Leden
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Andre078 last won the day on May 3

Andre078 had the most liked content!

About Andre078

 • Birthday 07/28/1962

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Dordrecht
 • Auto
  Kia e Niro, 2022, DynamicPlusline, Gravityblue

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andre078's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Collaborator
 • One Month Later
 • Reacting Well
 • Dedicated Rare
 • Week One Done

Recent Badges

26

Reputation

 1. Mooie ontwikkeling. Binnenkort de update maar eens downloaden. Ben benieuwd.
 2. Geen ervaring mee. Maar veel overhoop halen valt toch wel mee? Ik heb het draadje van de dashcam ter hoogte van de binnenspiegel achter het rubber geduwd. Bij de raamstijl rechts net zo. Vervolgens onder het dashboard door tot de aansluiting in de middenconsole. Paar minuten werk en valt nauwelijks op.
 3. Andre078

  Ander Forum programma

  Zou inderdaad veel beter kunnen. Focusclub.nl lees ik nog steeds mee. Ook daar wel reclame van sponsors, maar niet zo irritant aanwezig. Als ik hier op alles gelezen wil klikken is het best lang scrollen naar beneden. En die steeds oppoppende reclamevensters. Die klik zonder te lezen zo snel mogelijk weg.
 4. Hier werkt het ook niet op de iPad met ios 15.6. Op android telefoon geen probleem.
 5. Zou logisch zijn, maar of ze daar in Korea ook zo over denken?
 6. Geluid bij achteruit rijden is wettelijk verplicht bij elektrische auto. Bij eerdere versies kon dit uit worden gezet met de VESS knop. Nu is deze knop vervallen. Helaas is het geluid niet zachter te zetten.
 7. Voordat ik een e-Niro reed tankte ik met mijn Ford Focus altijd E5. Was toen bij BP een cent of 12 duurder per liter dan E10. Afgelopen week zag ik dat het prijsverschil tussen E10 en E5 fors groter is geworden. Geen idee waarom, maar bij sommige tankstations is het verschil inmiddels 25 tot 30 cent per liter. Zou de winst nog niet hoog genoeg zijn?
 8. 595 is wel erg netjes. Ik heb afgelopen nacht weer eens tot 100% geladen en dan geeft de GOM 513 aan.
 9. Mooi dat het nog op tijd gefixed is onder garantie.
 10. Op update.kia.com heb ik de Navigation updater gedownload. Vervolgens het typenummer van de navigatie ingegeven en dan gaat hij vanzelf de meest recente versie downloaden.
 11. Vandaag ook de update gedaan. Mijn auto is 2 maanden oud. De softwareversie die er op stond was van mei 2021. Had verwacht dat er een wat nieuwere versie op zou staan. Nu na de update de versie van 23 juni 2022. Updaten zelf ging goed. Was vrij lang aan het valideren. Daarna verliep het wat vlotter.
 12. Het zijn rare tijden in autoland en zeker niet alleen bij Kia. Levertijden langer, prijzen hoger en steeds meer kleine dealers worden overgenomen door de grote jongens. Wordt er voor klanten niet leuker op.
 13. Alle anderen naar beneden? De laadpalen hier in de buurt hadden een tarief van 0,37. Nu sinds kort 0,439. Over het algemeen gaan alle tarieven omhoog, dus laden zal ook duurder worden.
 14. Zoals hierboven al aangegeven is Waxoyl vooral duur. Enige jaren terug heeft men bij Carclean een vergelijkende test gedaan met Waxoyl en Poorboy’s EXP. Kijk maar eens op het forum van Carclean. Uitkomst was toen dat Waxoyl niet slecht is, maar gezien de prijs die de veel dealers hiervoor rekenen er betere alternatieven zijn. Je kunt voor 20 tot 30 euro een prima wax kopen van Poorboy’s of Collinite. Mits goed aangebracht (niet te dik) kun je hier jaren mee vooruit.
×
×
 • Create New...