Ga naar inhoud

Bo.B

Leden
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutraal

Over Bo.B

 • Titel
  Newbie
 1. Oke mijn dank aan allen voor hun bijdragen aan de verheldering van deze materie. Het lijkt me inmiddels duidelijk, voor mijn gebruiksdoelen mis ik feitelijk niks essentiels. Ondanks de bedenkelijke manier van adverteren met niet geleverde opties, blijft de Sorento voor mij een hele fijne en comfortabele reisauto.
 2. De uitrustingsverschillen in de landen van de EU zijn inderdaad aanzienlijk. Maar dit is standard in frankrijk althans volgens de de brochures en zou er gezien de opsomming van de standaard uitrusting behorend zoals op het internet gepresenteerdbij dit model ook op moeten zitten.
 3. met welke snelheid doet ie dat dan.? Houdt ie bergafwaarts bijvoorbeeld exact de snelheid die je hebt ingesteld op de cruise controle ?
 4. Precies Hac en dbc en die combi schakelaar zit er bij mij niet in, terwijl die functies volgens de brochures wel standaard in mijn model zou moeten zitten . Hebben ze die tegenwoordig soms gecombineerd onder het een of andere knopje (ESC bvb.) of is dit gewoon een nonchalante KIA manier van omgaan met de belangen van hun klanten. Als winter kampeerder die jaarlijks met de caravan de besneeuwde alpen oversteekt heb ik bewust gekozen voor een ruime comfortabele vierwielaandrijver met deze functies. Derhalve nogmaals mijn vraag mis ik zonder dat DBC relevante motorremkracht of zal dat niet veel schelen daar ik dat toch al niet gewend was.
 5. Ik heb een sinds half augustus een nieuwe Sorento 2.2 diesel 4X4 met handgeschakelde zesversnelling bak. Die zou volgens alle folders en brochures over dit DBC syteem moeten beschikken, maar helaas blijkt er na aflevering nergens een knopje te vinden zoals in de handleiding afgebeeld is. Het betreft in mijn geval een op frans kenteken geleverde Sorento, Navraag bij de dealer leverde eerst grote verbazing op gevolgd door de vraag van de importeur om wat fotos op te sturen van die plekken op het dashboard waar dit knopje zich zou moeten bevinden. en eindigde tenslotte met uitvoerig schouderophalen en de typisch franse 'mondscheet' gevolgd door algeheel stilzwijgen. Wat is precies de werking van dit systeem en mis ik hier wellicht iets essentieels?
 6. Bo.B

  Vaag en vooral duur probleem Sorento 3.3 V6

  aha ... ik weet niet anders dan sinds het merk Kia hier bij ons in NL. op de markt kwam adverteerden ze met die zeven jaren. en nou heb ik een Franse zonder BPM en wegenbelasting.
 7. Bo.B

  Vaag en vooral duur probleem Sorento 3.3 V6

  Wat krijgen we nou?, je hebt toch 7 jaar garantie op die dingen ....
 8. Bo.B

  Al iemand een nieuwe sorento 2013.?

  Sja wat is de franse uitvoering,waarin verschilt die van andere europese versie's of wat zijn de overeenkomsten. Ik heb de 4X4 uitvoering van de 2.2 diesel met handgeschakelde 6 bak. hier in frankrijk ' Active' genoemd.
 9. Bo.B

  Al iemand een nieuwe sorento 2013.?

  Gisteren opgehaald, wat een rust,wat een comfort ! Supermooi dingetje !! Helaas een klein probleempje, een handboek van 508 bldz. en het mijne is in het frans. Ik had nog zo vriendelijk verzocht om er een nederlands exemplaar bij te leveren, maar dat is volgens 'Kia France' impassible. Iemand die mijn exemplaar wil ruilen voor studiedoeleinden?
 10. Bo.B

  Al iemand een nieuwe sorento 2013.?

  Gisteren besteld, medio augustus wordt die afgeleverd.
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.