Jump to content

plattie

Leden
 • Content Count

  295
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

plattie last won the day on May 20 2015

plattie had the most liked content!

Community Reputation

109 Excellent

About plattie

 • Rank
  Lid
 • Birthday 02/02/1983

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Wolvega
 • Werk
  Geodesie
 • Auto
  Kia Sportage 1.6 GDI X-Ecutive+
  Volkswagen Caddy 1.9SDI

Recent Profile Visitors

1,083 profile views
 1. Al een tijd niets gepost maar altijd wel blijven meelezen maar wou hier graag wat over kwijt. Respect voor deze mensen die zich belangeloos inzetten voor andere (veelal onbekenden) forumleden. Zij steken hier tijd, energie en mogelijk kosten in om het belang van een forum te behartigen. Vrijwel uniek in Nederland en het feit dat KMNL met ze om tafel gaat geeft alleen al aan dat ze serieus genomen worden en dat Kia de waarde er ook van inziet. Al dan niet met een bevredigend uitkomst. Ik kan alleen maar zeggen chapeau!
 2. plattie

  nieuw motorblok

  Netjes hoor! Daar heb je dus die 7 jaar garantie voor!
 3. Druk op aluminium snap ik ook niet helemaal. Wij hadden ook een metaal op metaal geluid achter als we over klinkerwegen of bv een put reden. Dut bleken de stabilisatorstangen te zijn.
 4. plattie

  KIA dealer reviews

  Afgelopen week weer een goed ervaring gehad met KIA Dijkstra Heerenveen. De airco van de Sportage gaf geen koude lucht meer en dat is wel één van de belangrijkst eigenschappen van een airco Nu ben ik er vorige week mee langs de dealer geweest voor een diagnose en daaruit bleek dat de condensor kapot was. De auto moest dus later weer terug voor een nieuwe condensor (garantiewerk). Omdat we net een dochter gekregen hebben gaf ik aan dat ik het even moest gaan overleggen wanneer dat het beste uitkomt daar ik deze week zelf weer aan het werk moest. "Oh dat is ook helemaal niet handig voor h
 5. Dank jullie wel! @Lourens ik weet niet of ik haar tot d'r 15e in de maxi-cosi kan houden maar ik zal je advies onthouden
 6. Op 30 april is onze prachtige dochter Rosan geboren! Ze vond het 4 weken eerder dan gepland wel dat ze lang genoeg in haar moeders buik had gezeten en meldde zich tijdens een etentje midden in van der Valk middels gebroken vliezen aan. Gebeurt dus niet alleen in de film...... Ze heeft dus ook aardig "the power to surprise" ! Na een paar nachtjes in het ziekenhuis mocht ze dan eindelijk in volle tevredenheid achter in de Sportage mee naar huis. Nu dus aan het genieten van haar met de gebroken nachten en volle poepluiers op de koop toe.
 7. Top! Ben benieuwd naar de aktie-filmpjes. Veel plezier er mee!
 8. Mooi hoor! Veel plezier ermee, maar dat gaat vast goed komen!
 9. De DRL is de led verlichting, deze wordt toch niet gedimd?
×
×
 • Create New...