Ga naar inhoud

Borland

Leden
  • Aantal Items

    72
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Den Haag
  • Auto
    Kia Rio 1.25 Superpack 5 drs Graphite

Borland's Prestaties

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

5

Reputatie

  1. Ik weet nu hoe het moet en de bijrijders kant gaat alleen maar makkelijker door meer ruimte. Lamp was gelukkig ook maar 6 euro bij de Karwei.
  2. Door de kou moest ik wel even een tang gebruiken om de lamphouder eruit te draaien maar na een klik kwam hij eruit. Even een h7 lampje gehaald en hij ging er weer vrij snel in. Voor dimlicht hoeft de unit er gelukkig niet uit. Thanks voor het meedenken allemaal.
  3. Tegen klok in draaien toch?
  4. Thanks, nee de hele unit eruit halen heb ik geen trek ik. Ik kijk morgen nog even anders rij ik even langs een garage. Snap niet dat het zo moeilijk moet hoor bij die nieuwe auto's.
  5. Een collega attendeerde me er net op dat mijn dimlicht aan de bestuurderskant kapot is. Nou het ik in de vlugheid even gekeken of ik de lamp er makkelijk uitkreeg maar dat lukte niet. Na het afschroeven van de zwarte dop zie ik dat de lamp in een metalen houder zit maar ik kan draaien wat ik wil maar krijg hem er niet uit. Andere kant ook even geprobeerd omdat ik daar wat meer ruimte heb maar lukte ook niet. Op welke manier kan ik de lamp eruit krijgen?
  6. Een tijdje terug heb ik een JBL composet in mijn voordeuren gezet op de standaard radio. Geluid is uiteraard veel beter dan de standaard speakers maar ook al zet ik het geluid nog niet eens hard dan begint vanuit het dashboard van alles mee te resoneren. Op vol volume uiteraard niet te merken maar bij normaal wel. Het komt ergens vanuit het dashboard en niet uit de deuren. Hebben meer mensen hier last van en hoe te verhelpen?
  7. Focal is inderdaad 1 van de betere merken die de audio natuurgetrouw weergeeft (of dit audiofiele speakers zijn mag iedereen zelf beoordelen). Zelf heb ik ze geluisterd en vond ze idd helder klinken met detail maar met weinig laag. Ik ben me toen af gaan vragen of ik in mijn auto speakers wil die per see kwalitatief hoogstaand zijn of dat ik tevreden ben met wat goedkopere speakers. Ik heb voor het laatste gekozen en de JBL GTO 609c gekocht (bij Redcoon voor 96 euro per paar) en deze op de originele headunit gezet. Achter ga ik deze ook nemen en de HU vervangen door een China ping pong Android HU met een Excalibur sub (zoals zo velen hier) onder de stoel. Zit ik voor het hele systeem (incl demping) rond de 700 euro en zeker voor een auto vind ik dat wel de max.
  8. Thanks, lijkt er idd op dat dit dezelfde is. Waar draait de Witson eigenlijk op? Windows CE?
  9. Misschien is deze al langsgekomen maar heeft iemand deze al in zijn auto ingebouwd? http://www.aliexpress.com/item/Kia-Rio-K2-2012-Capacitive-Car-DVD-Player-Pure-Android-4-2-2-Dual-Core-1/1953308791.html Stock Android 4.2.2 en verder alles aan boord. Heb net een demo op de zaak gezien waar we deze hebben voor montage in een reisbus en moet zeggen scherm helder ook vanuit een schuine hoek, menu reageert lekker snel en omdat het Android is voelt het aan als een tablet. Pairen met je mobiele telefoon en je hebt internet enz. Flauw.... ik zie net dat deze voor de K2 is
  10. Borland

    Bergje op.......

    Het ging mij er ook niet om dat ik niet boven kwam maar andere auto's zijn aanzienlijk sneller
  11. Koppelomvormer? Zit er in de Picanto een volautomaat? Lijkt me erg sterk. Voor zover ik weet is het een gerobotiseerde handbak.
  12. Ik had pas ook een parkeerdeukje en uiteraard zonder dat iemand even laat weten dat hij/zij dit gedaan heeft. Ik ga altijd naar Nootdorp op de laatste woensdag van de maand kost een deukje eruit halen 10 euro. Je ziet er niks meer van. http://www.asnnootdorp.nl/Parkeerdeukje.html
  13. Borland

    Bergje op.......

    Ik heb inderdaad teruggeschakeld en ben hoog in de toeren gegaan maar dan nog is het naar de rechterbaan want je kan gewoon niet mee. Hier in Nederland natuurlijk geen probleem maar daar viel het me echt op. En Remko er valt op de Autobahn weinig te genieten met alle drukte en beton
  14. Borland

    Bergje op.......

    Dus ik van de week rijden in Zuid-Duitsland. Naar beneden gaat daar iedereen remmen en dan berg weer op gaan ze gas geven. Dan merk je toch wel dat de Rio 1.2 aardig wat vermogen mist. Moest op gegeven moment gewoon aansluiten tussen de vrachtwagens want met vol gas was de Rio niet vooruit te branden....
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...