Jump to content

Prometic

Leden
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Prometic

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/01/1978

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Eindhoven
 • Auto
  Kia C'eed 1.4 SW Seven (2011)
 1. Dankje, eerst volgende mod , gaat de Pilot Xenon worden zodra de sneeuw plaats maakt voor de zon
 2. Prometic

  Proefrit Cee'd

  Ik heb begin van deze week mijn Kia C'eed SW 1.4 opgehaald uit 2011. Meer dan tevreden, op dit moment nog geen problemen of irritaties kunnen waarnemen. Hopen dat het zo blijft Bij het ophalen heb ik alle vooraf besproken punten na gelopen en nog een test rit gemaakt. Suc6 met je (potentiële) aankoop!
 3. Bedankt, en de beloofde foto van de C'eed
 4. Het is het model met de facelift, ik krijg de auto morgen, dan kan ik het zien. Wellicht te voorbarig van mij om ervan uit te gaan dat het hetzelfde zou zijn als het nieuwe model. Morgen toch eerst even checken, bedankt voor je antwoord Xtra40
 5. Bedankt Bob voor de link! Wellicht kan iemand nog bevestigen of model 2011 en model 2012/13 dezelfde koplamp aansluitingen heeft.
 6. Hallo C'eed bestuurders Pas nieuwe op het forum, maar toch al wel een brandende vraag betreffende de inbouw van Xenon verlichting. Ik heb nog een Pilot H7 Xenon set liggen, deze wil ik inbouwen in mijn C'eed SW uit 2011. Nu heb ik zowel google en dus ook dit forum al flink geraadpleegd. Het gaat namelijk om de adapters...in een topic op dit forum wordt er naar een passende adapter set gelinkt op eBay, echter zijn deze niet meer leverbaar. De tywrap oplossing heb ik ook gevonden, echter vind ik dit geen goede oplossing. Het vinden van passende adapters zou dan ook de voorkeur hebben. Kunnen jullie mij verwijzen naar een website/bedrijf dat de adapters kan leveren?
 7. Hallo Kia vrienden, In 2012 al eens geregistreerd toen ik mijn eerste Kia kocht, een Picanto R-design. Inmiddels heeft deze plaats gemaakt voor een C'eed SW Seven uitvoering. Toen kwam het voorstellen er niet van , nu dus wel Mijn naam is Ron en kom uit de omgeving Eindhoven. Mijn doel is om Kia informatie en kennis te delen met elkaar. Groeten, Ron PS. Pic's volgen binnenkort
 8. Welkom op het forum Prometic :)

×
×
 • Create New...