Jump to content

Algemene Leden Vergadering Kia Club Nederland


Recommended Posts

Eindelijk is het zover, de datum is bekend.

Het is kort dag, maar adviseer toch met zoveel mogelijk mensen te komen.

Hier het bericht zoals ik van Andre heb gekregen:

UITNODIGING

Hierbij nodigt het bestuur van Kia Club Nederland je uit voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering.

De ledenvergadering wordt gehouden op vrijdag 29 februari 2008 van 20.00 uur tot 22.00 uur te Ridderkerk bij Julian Groenendijk van Groenendijk Banden BV en Korean Car Styling. Het adres is Boelewerf 1a. 2987 VD Ridderkerk

Vorig jaar was de vergadering centraal in Nederland en waren we te gast bij Kia World. Helaas bestaat Kia World niet meer. Julian heeft tijdens onze laatste bestuursvergadering zijn locatie aangeboden om te vergaderen.

Het bijwonen van de vergadering is momenteel echt belangrijk. De voorzitter wil er mee stoppen en de vraag is of en hoe gaan we nu verder moeten gaan. Ook al omdat er steeds minder leden op de evenementen komen.

Wij hopen een andere inspirerende voorzitter te kunnen vinden. Ook zoeken wij een webmaster en commissieleden.

Kunnen de functies niet vervuld worden, en komen er minder dan tien leden dan ziet het er slecht uit voor de club en moeten we ons beraden hoe we dan verder gaan en dat willen we met jullie bespreken.

De vergadering heeft een open karakter. Ook forumleden zijn van harte welkom. Wij vinden het belangrijk om met iedereen te kunnen discussi?ren over onze club.

De agenda ziet er als volgt uit:

? Opening door de voorzitter

? Bestuur- en commissieleden (wijzigingen en oproep)

? Financi?le stand van zaken

? Verslag bijeenkomsten en evenementen afgelopen jaar

? Programma voor 2008

? Open discussie over toekomst van de Kia Club Nederland

? Rondvraag

Wij willen graag van tevoren weten hoeveel leden er op de ledenvergadering komen. Geef je daarom nu op door een e-mail te sturen naar info@kiaclub.nl.

Wij hopen dat je in de gelegenheid bent om te komen. Tot vrijdag 29 februari.

Het bestuur.

P.S. Rijd je geen Kia meer of wil je geen lid meer zijn, geef het dan aan ons door, dan kunnen we de ledenlijst bijwerken.

Route

Vanuit Amsterdam/Den Haag/Utrecht via de van Brienenoordbrug (A16)

Vanaf de van Brienenoordbrug volgt u richting Dordrecht en kiest u na 2 kilometer de meest rechtse rijstrook richting Ridderkerk. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor richting Ridderkerk-Bolnes. U rijdt dan op de Rijnsingel en na 1 kilometer gaat u bij de T-kruising linksaf. De Boelewerf bevindt zich na 900 meter rechts.

Vanuit Nijmegen/'s-Hertogenbosch/Utrecht via Gorinchem en Alblasserdam (A15)

Vanuit de tunnel bij Alblasserdam volgt u richting Rotterdam - Europoort. Neem na 7,5 kilometer de afrit Ridderkerk. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor richting Ridderkerk-Bolnes. U rijdt dan op de Rijnsingel en na 1 kilometer gaat u bij de T-kruising linksaf. De Boelewerf bevindt zich na 900 meter rechts.

Vanuit Tilburg/Breda/Dordrecht via Hendrik Ido Ambacht (A16)

Vanuit de tunnel bij Dordrecht volgt u richting Rotterdam - Europoort. Neem de afrit Ridderkerk. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor richting Ridderkerk-Bolnes. U rijdt dan op de Rijnsingel en na 1 kilometer gaat u bij de T-kruising linksaf. De Boelewerf bevindt zich na 900 meter rechts.

Vanuit Zierikzee/Numansdorp via de Heinenoord tunnel (A29)

Vanuit de tunnel volgt u richting Rotterdam "Ring Oost". Neem na 9 kilometer de afrit Ridderkerk. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor richting Ridderkerk-Bolnes. U rijdt dan op de Rijnsingel en na 1 kilometer gaat u bij de T-kruising linksaf. De Boelewerf bevindt zich na 900 meter rechts.

Vanuit Hellevoetsluis/Brielle/Spijkenisse via Europoort (A15)

Volg ter hoogte van het knooppunt Benelux "Ring Rotterdam" richting Utrecht. Via het knooppunt Vaanplein volgt u Ridderkerk tot de stoplichten.Bij de stoplichten gaat u rechtdoor richting Ridderkerk-Bolnes. U rijdt dan op de Rijnsingel en na 1 kilometer gaat u bij de T-kruising linksaf. De Boelewerf bevindt zich na 900 meter rechts.

Link to comment
Share on other sites


  • Administrators

Mocht de Kiaclub in de huidige samenstelling niet meer door kunnen gaan, dan neem ik aan dat Kia NL ook de beschikbare webruimte voor website en forum in trekt of dat niet?

Ik ben even benieuwd wat daar de afspraken over waren destijds.

Mocht de club komen te vervallen en daarmee ook de website, dan kan ik eventueel het forum wel overnemen op mijn servers. op die manier behouden we een Nederlands trefpunt op internet voor Kiarijders.

Keep me informed, thanks! :cool:

Link to comment
Share on other sites


Wat er ooit gebeurd, nu of later, we zullen altijd waarborgen dat in ieder geval het forum en mogelijk ook de website intakt zullen blijven.

Wij vinden ook dat de Kia-rijders met elkaar in contact moeten kunnen blijven en/of misschien ook wat kunnen organiseren voor elkaar.

In ieder geval heb ik nog ideeen voor dit jaar om te rijden. Deze zal ik voorleggen in de vergadering.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...