Jump to content

beslagen koplampglas


jos16

Recommended Posts

ik kan me herinneren dat er in het instructieboekje iets over staat. Precies wat weet ik niet, maar het ging over een klein beetje condensvorming in de lampenkappen. Persoonlijk heb ik dat nog niet meegemaakt of gezien. Anders toch even bij de dealers langs, je hebt immers nog steeds garantie...

suc7:razz:

Link to comment
Share on other sites


Dit schijnt te gebeuren bij wisseling van warm naar koud / koud naar warm en vochtig weer, zelf hadden wij vooral bij onze Peugeot's, ze zeggen dat het heel normaal is omdat het "glas" van kunststof is en niet meer van glas, dat hebben wij ons laten wijs maken :roll:, het wordt natuurlijk anders als er er goudvissen in kan gaan houden :mrgreen:, wat natuurlijk niet de bedoeling is :roll:.

:cool:

Link to comment
Share on other sites


Dit is idd een verschijnsel waar meerdere merken last van hebben. Vroeger met glas had je dat niet, met de kunststof lampglazen zie je dit meer. Een beetje aan de randen is niet erg en het moet ook snel weer wegtrekken als bijv de zon er op staat. Teveel is niet goed natuurlijk, omdat het ook het lichtbeeld verstoort als het in de hele lamp zit.

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...