Jump to content

Fifth Dutch Kia Event - zondag 30 september 2007


Recommended Posts

- FIFTH DUTCH KIA EVENT - 30 september 2007 -

De uitnodigingen zijn net de deur uit. Hieronder de leden die zich formeel al hebben opgegeven:

01 Bas Koomans (Sorento) - 4 personen (buffet/schieten)

02 Edwin Krummel (Sorento) - 4 personen

03 Chris Spies (Sportage) - 2 personen (buffet)

04 Wietze Kamer (Sportage) - 4 personen (buffet)

05 Willem Heberlein (Sorento) - 2 personen (buffet/schieten)

06 Bram Beun (Sorento) - 2 personen (buffet)

07 Ton van der Winden (Sorento)

08 Menno Groenewoud (Sportage) - (terreinrijden)

09 J. Dijkstra (Sorento) - 2 personen

10 Ineke en Hugo Biesheuvel (Sorento) - 2 personen (buffet)

11

12

13

14

15

Van bestuur en commissie zijn aanwezig:

01 Willem van Eijsden - penningmeester (Sorento) - 2 personen (buffet)

02 Theo Willems - secretaris (Sorento) - buffet

03 Hans Bom (Sorento) - buffet

04 Julian Groenendijk (Sorento)

05 Arjan Visser (Picanto) - 4 personen (buffet)

06 Andr? en Helma Mol (Sorento) - 2 personen (buffet)

Link to comment
Share on other sites


- PROGRAMMA FIFTH DUTCH KIA EVENT - 30 september 2007 -

Het programma ziet er als volgt uit:

1. Ontvangst in restaurant Schietbaan ?Europoort? aan de Krabbeweg 125 te Maasvlakte - Rotterdam. Havennummer 7005 (Voor navigatiesystemen is het adres Beerweg 3199 LM). Hier is de gelegenheid om koffie te drinken.

2. Diverse stands zijn aanwezig met accessoires en andere handige benodigdheden voor de auto. Ondervoorbehoud komen o.a. Korean Car Styling en enkele andere bedrijven. Verder is er bij de club nog wat kleding te koop en is er weer een gratis blad van 4WD SUV-Automagazine.

3. De bol-/pijlritten gaan dit keer door Voorne en voor een klein deel door het havengebied. In het havengebied zijn de paden weer deels onverhard voor de Sorento en 4wd Sportage. Uiteraard is er voor de 2wd auto?s een andere route. We komen langs de plaatsen Zwartewaal, Heenvliet, Geervliet, Hellevoetsluis, Rockanje en Oostvoorne.

PA260650b.jpgtinte019klein.jpgSTG17393.jpg

4. De inschrijving en de start vinden plaats bij restaurant Schietbaan ?Europoort?. Hier ontvangt men het routeboek met daarin de bol-/pijlrit en eventueel een directe route naar het museum en/of de Maasvlakte om terrein te rijden. Tevens staan hier alle gegevens in die tijdens het evenement van belang zijn.

5. De rit komt langs het Oldtimermuseum van de heer de Rijke. Een uit de hand gelopen hobby van deze meneer. Het Oldtimermuseum De Rijke telt maar liefst meer dan 200 oldtimers, stuk voor stuk zeer waardevolle exemplaren door de heer De Rijke over een periode van 40 jaar verzameld en gerestaureerd. Behalve waardevol is de collectie auto's, vrachtauto's en motoren zeker ook uniek. Zo dateert de oudste auto van 1904. Een leuk museum om een aantal uren door te brengen.

IMG_6995klein.jpgIMG_7026klein.jpgIMG_7003klein.jpg

6. Op de Maasvlakte is er de mogelijkheid om terrein te rijden via een speciaal voor de Sorento en 4WD Sportage uitgezet parcours. Hier kan men wat basisbegrippen van terreinrijden leren en is er de mogelijkheid tot vrij rijden, daar waar dat aangegeven is. Niet 4wd-rijders kunnen hier een kijkje nemen of eventueel meerijden met een 4wd-rijder.

167IMG_2801.jpgdsc03327.jpg176DSC_6004.jpg

7. De dag eindigt bij Schietbaan ?Europoort?, waar een buffet geserveerd wordt. Tevens kan men hier tijdens het wachten kleiduiven schieten. Kosten 10 schoten voor ? 10,00. Graag wel even van te voren aangeven bij de aanmelding.

De tijden:

? Het Kia Event start om 10.00 uur bij restaurant Schietbaan ?Europoort?.

? De inschrijving van de bol-/pijlritten zijn van 10.00 tot 12.00 uur.

? Het terrein op de Maasvlakte is open van 11.00 tot 17.00 uur.

? Het buffet begint om 18.00 uur.

De kosten:

Het rijden van de ritten en het terreinrijden zijn voor de leden gratis. Niet-leden betalen ? 5,00 voor een rit en ? 8,00 voor een rit en het terreinrijden.

Het Oldtimermuseum:

Dit is voor iedereen gratis. Omdat we voor de vijfde keer dit Kia Event organiseren betaald de club de entreeprijs.

Het museum is geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Het adres is De Pinnepot 23 te Oostvoorne.

Terreinrijden:

Wederom is er terreinrijden op de Maasvlakte. Via verschillende parcoursen op het terrein kan men trailrijden. Makkelijk en ook wat moeilijker, maar allemaal goed te doen. Over zand en klei, zelf door modder en water. Alles mag, maar niets hoeft.

Het terreinrijden wordt dit jaar ook weer begeleid door marshalls van de Landroverclub onder leiding van Aad Koene. Deze mensen houden alles in de gaten en geven u tijdens het rijden de nodige tips. Dus weet u iets niet of wilt u wat vragen, schroom dan niet en vraag het aan deze ervaren mensen.

Het buffet:

Het buffet bestaat uit koude en warme gerechten. De prijs is ? 15,00 per persoon en ? 8,00 voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar. De kosten voor drankjes zijn voor eigen rekening.

IMG_5740klein.jpgopenhaard.jpg

Opgave:

Een ieder die belangstelling heeft kan zich opgeven via het inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier kunt u opvragen via info@kiaclub.nl. Ook voor vragen kunt je hier terecht.

De route naar restaurant Schietbaan ?Europoort?:

? Komende via de A15: de borden volgen richting Europoort en Maasvlakte (Havens 7000). Botlektunnel, Thomassentunnel, 1e brug over richting Maasvlakte, 2e brug over en direct na de brug rechtsaf (afslag :cool:, rechtdoor (dus niet de N218 op) en dan rechtsaf viaduct onderdoor. Na viaduct gelijk naar rechts. Aan de linkerkant ligt de Schietbaan. Krabbeweg 125, havennummer 7005.

? Komende vanaf A4 (Beneluxtunnel): Na de tunnel richting Pernis-Hoogvliet-Hellevoetsluis-Europoort volgen. Dan de A15 op richting Europoort en Maasvlakte. Verder zie bovenstaande route.

? Komende vanaf Flakkee: Stellendam, Haringvlietsluizen. Bij stoplichten Vierpolders rechtdoor. Afslag Brielsemaas noord nemen en daarna linksaf onder de brug door de Staaldiepseweg op. Langs golfbaan Kleiburg (Krabbeweg). Aan einde weg rechts de brug onderdoor, bocht naar links en na 400 m de Schietbaan aan de rechterhand.

route_europoort.jpg

Nog enkele tips:

? Tank onderweg nog even voordat u aan het evenement begint. In het havengebied van Rotterdam zijn niet altijd benzinestations direct in de buurt aanwezig.

? Lees voordat u weggaat en u wilt gaan terreinrijden, nog even uw instructieboekje door.

? Kia Club Nederland is niet aansprakelijk voor schade aan uw auto. U rijdt op eigen risico.

? En neem uw pasje mee als u lid bent.

P1090622klein.jpgIMG_5754klein.jpgDSC07727.jpg

Het autowascentrum:

Iedereen die na deze dag zijn auto wil wassen kan in ??n van de 20 wasboxen van het Wascircus terecht. Het autowascentrum is gelegen in Rotterdam Hoogvliet, waar bijna iedereen langs komt als men huiswaarts gaat. Het adres is Klompenmakerstraat 111.

Kijk ook eens op hun website: www.wascircus.nl.

Lid worden in september:

Dat kan. Een speciale aanbieding voor de laatste maanden van 2007 en het gehele jaar 2008 voor ? 20,00. U kunt dan meteen gratis meedoen aan de ritten en/of het terreinrijden. Dit aanbod geldt alleen voor nieuwe leden en als u zich 30 september op geeft als lid.

Met vriendelijke groet,

De organisatie

Link to comment
Share on other sites


Helaas kan de Recreatieve Sleepkabelshop/Touwenshop niet aanwezig zijn op ons Kia Event. Dus geen sleepkabels en touwen te bezichtigen.

Wel hebben zij momenteel kortingen die ik jullie niet wil onthouden.

Hier hun bericht:

We hebben besloten dit jaar niet op 4x4 wereld te gaan staan. De kosten die wij daar voor onze nieuwe (kleine) stand moesten betalen waren zo absurd hoog dat wij daar van af zien. We gaan lekker op vakantie en doen het helemaal anders. We geven voor de komende maanden oktober en november op een hele hoop producten 10% korting. Dan kost ons dan net zoveel en daar heeft de gebruiker nog wat aan. Reden te meer om de komende Sinterklaas en Kerstcadeaus in de komende maanden alvast te kopen! Maar let op, deze keer duurt de verwerking van uw bestelling langer dan u van ons gewend bent want vanwege onze vakantie die nu enkele dagen eerder ingaat, wordt uw bestelling pas na 10 oktober verwerkt.

Wel zijn we 10 oktober met de stand op Nesselanden bij het Jeebee evenement, en daar ook geld de korting al.

Het emailadres van de Recreatieve Sleepkabelshop/Touwenshop is: www.recreatieve.nl.

Kom je op de website dan heeft deze verschillende indelingen. Klik je bijvoorbeeld op Recreatieve, dan kom je op de website waar in het menu Evenementen staat. Klik deze open en je ziet alle bijeenkomsten en evenementen van clubs. Ook wij staan hieronder vermeld.

Link to comment
Share on other sites


NIEUWS / NIEUWS / NIEUWS

We hebben contact gehad met Kia Nederland. Zij hebben The Off-road Company aangeboden om ons Kia Event te versterken. We zijn nog bezig met afspraken maken, maar in ieder geval zullen zij instructie gaan geven bij het terreintijden.

Zij rijden o.a. in een oranje Sorento.

Is er meer bekend over hun activiteiten dan wordt dit bericht vervolgd.

Laat de aanmeldingen maar binnen stromen.

Link to comment
Share on other sites


Nu alleen hopen dat Maasvlakte niet verhuurd is

Herman dan zou ik ??n van de eerste zijn die dit wist. Wel is het een en ander afgezet i.v.m. de rugstreeppad. Beschermde soort en hebben daar veel afgezet met barriers. Het terrein zelf is nog steeds te gebruiken.

Mogelijk zal dit ook de laatste keer zijn dat Kia Club en anderen hier aanwezig kunnen zijn. Dit i.v.m. uitbreiding Maasvlakte 2 en andere ontwikkelingen in de omgeving.

Dus gebruik de kans om nog een keer daar te rijden.

Link to comment
Share on other sites


Nou word erg gezelllig zie ik al.

Ik kom zeker de 30e ik kan niet wachten om voor de eerste keer met onze sorento het zand te betreden. Ik kom samen met een vriend mijn vrouw kan niet. tot de 30e allemaal kom in grote aantallen ..

mvrgr Willem van Eijsden

Link to comment
Share on other sites


Natuurlijk komen wij (2 personen+buffet) op 30 september voor de hele dag want interessante stands, mooie bol-/pijlrit, oldtimer museum, kleiduivenschieten (trap/skeet), 4x4 baggeren en koud/warm buffet....... :wink:

En heb nog goede herinneringen aan o.m. een dmv. folie voorziene knaloranje spiksplinternieuwe Sorento in de Beekse Bergen op 19 mei...... :)

http://w.-heberlein.fotopic.net/c1374059.html

Allemaal tot ziens! Willem

Link to comment
Share on other sites


Ook dit jaar is Frans Pruijmboom van Jewelultra Diamonbrite weer aanwezig. Kan er weer volop poetsmateriaal gekocht worden.

Frans is nog op zoek naar een poetsbedrijf welke eventueel zondag mee kan voor de verkoop en demonstraties.

Link to comment
Share on other sites


Ook dit keer krijgen we van 4WD Automagazine een aantal bladen. Ze zijn gratis mee te nemen voor een ieder.

Ook zal er weer nieuw programmaboekje liggen van 4WD Travel. Leuke 4x4 reizen in buitenland en tevens aanbieder van diverse cursussen terrein rijden.

Link to comment
Share on other sites


Mooie dag!

Prima ontvangst, dubbele espresso, interesting sponsors, pretpakket en info in ontvangst genomen-

Bijzonder leuke rit gemaakt, interessant museum (onvoorstelbaar wat je daar allemaal kan zien), arme vogels de lucht uitgeschoten (kleiduiven), knap uitgezet baantje 4x4 op de Maasvlakte (met voor sommige mensen pittige problemen) en prima buffet!

Al met al leuke en geslaagde dag! :wink:

Link to comment
Share on other sites


Willem bedankt voor je bericht.

Ondanks dat er weinig deelnemers aanwezig waren, hebben de mensen het uitstekend naar hun zin gehad. Ik heb veel positieve reacties ontvangen.

Het buffet was weer goed verzorgd door schietbaan Europoort. Er was ruim voldoende aanwezig.

Dit keer hadden we alles in eigen hand en dat is me prima bevallen. En dan doel ik zeker op het terreinrijden. We zijn dus in staat om nu zelf 100% het terreinrijden te organiseren. Uiteraard weer onder leiding van Hans Bom en ook dit keer weer met de hulp van van Bas Koomans en zijn team. Nogmaals bedankt heren.

IMG_7320.jpg

Ook was Off-road Company aanwezig met hun oranje Kia. Zij gaven zo nu en dan instructie, maar maakte zelf ook dankbaar gebruik van het terrein.

Meerdere foto's volgen later nog via een link.

Door aanwezigheid van een fotograaf en enkel andere plaatjes schieters, zal er van dit Kia Event een CD-rom uitkomen.

Link to comment
Share on other sites


Hallo Allemaal,

Ook wij hebben genoten van het kia event vooral het terrein rijden en het eten is ons erg goed bevallen. Alleen jammer dat de sorento niet goed waterdicht is. Daar is dick rosbergen achter gekomen na een ritje door een grote plas die dieper dan geplant was. Foto's en een film is aanwezig welke ook op de dvd of cdrom zal verschijnen. Langs deze weg wil ik de organisatie bedanken voor de gezellige dag en de goede organisatie.

groetjes willem van Eijsden

http://pd5wve.hyves.nl/fotos/116266600/0/nxva/

Link to comment
Share on other sites


Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...