Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
  • berichten
    7
  • reacties
    3
  • weergaven
    5031

Panda eruit, Picanto (terug) erin

Xinix

1368 weergaven

De dag voordat de Panda voor de 4e keer terug moest even op de site van dealer gekeken of eventueel de Panda vervangen kon worden door een Picanto. We hadden een kleine meevaller gehad waardoor het wat makkelijker werd weer een Picanto te gaan rijden. De vaste lasten zijn van beide auto's gelijk, alleen Picanto ligt in aanschaf hoger...en hing er vanaf hoe bereidwillig de dealer was de Panda terug te nemen voor een "normale" prijs. Er zit nu eenmaal een verschil in inkoop en verkoopprijs...dus ik ging er vanuit dat 2 maanden Panda best eens zeer kon gaan doen.

Dealer had een 2015 First Edition staan, goede prijs, lage kilometerstand...dus maar even kijken.

Jammer genoeg was de vorige eigenaar niet echt zuinig met de auto omgesprongen dus er zaten nogal wat deuken en krassen in. De dealer kon niet garanderen dat deze er allemaal uitgepoetst en/of weggewerkt konden worden voor de verkoopprijs.

Er stond wel nog een 2016 ComfortLine Plus Navigator met 3300 kilometer....maar die lag buiten het budget waar ik naar gezocht had.

Dealer gaf aan dat we altijd konden kijken of we "in de buurt" konden komen. Hij gaf een zeer schappelijke prijs voor de Panda terug gezien de problemen die we hiermee gehad hebben.

Hierdoor paste de Picanto binnen budget en hebben we deze aangeschaft.

Doei Panda :animals_018: we zullen je niet missen.

 

Rijden nu alweer 3 weken met de Picanto en het verschil is duidelijk. Veel comfortabeler en in ieder geval betrouwbaarder.

Enige waar hij nog voor terug moet is de ontbrekende dagrijverlichting en instaplijsten.

Gelijk vragen of ze de ISG na kunnen kijken, deze heb ik nog niet aan het werk gekregen terwijl ik daar bij de First Edition nooit geen problemen mee heb gehad.

20171017_155359 (Small).jpg1 reactie


Aanbevolen reacties

Hallo, Xinix , en bevalt de picanto ook goed , het zijn zo wie zo leuke wagentjes , alleen ik vind wit o zo besmettelijk !  

Deel deze reactie


Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.