Ga naar inhoud

tdm

Leden
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over tdm

 • Titel
  Newbie
 • Verjaardag 03-01-1959

Contact Mogelijkheden

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Duiven
 • Auto
  Kia sportage 2. 2,7 uit dec. 2006 op lpg G3, km stand 93000.kleur; zilvergrijs

Recente bezoekers van dit profiel

573 profielweergaven
 1. tdm

  Trilling in auto bij alle snelheden

  Even een update. Het trillen/ jutteren is er nog steeds, vandaag de zomerbanden er weer opgelegd en met de hand vastgezet ipv met de moersleutel , geen verbetering. Binnenkort nieuwe banden bestellen en dan maar weer eens bekijken hoe het gaat. Erg jammer want het is een berefijne wagen ,ook al met de 1700kg zware caravan erachter weggeweest en doet het perfect ( mede door de MAD vering)... ik wil dan de all Vredestein quatrac 5 all season gaan proberen...jullie bevindingen en raad blijven welkom natuurlijk. Word weer vervolg..
 2. tdm

  Vering met caravan

  Vandaag voor t eerst de caravan( 8mtr& 1700kg) achter de 3.3 gehangen, rijdt goed maar ik vind de vering best nogal inzakken terwijl de auto niet beladen is en de caravan maar gedeeltelijk. Wat zijn jullie ervaring met dit type Sorento???
 3. tdm

  Trilling in auto bij alle snelheden

  Nee massimo, kia in Heeswijk-Dinter is niet waar hij is gekocht, ik heb m bij Weyenberg auto's ( hoofdzakelijk Audi) in Heesch gekocht en die gaan dus naar de kia in Heeswijk- Dinter, waar ik toevallig enige jaren geleden een sportage heb gekocht en dik tevreden was over deze dealer....
 4. tdm

  Trilling in auto bij alle snelheden

  Helaas nog steeds is het trilprobleem nog niet opgelost. Verschillende keren geprobeerd met zekereing 14 eruit maar het maakt geen verschil. Eerst was het rond de 72km/u maar na een ritje van 300km gisteren begint het al bij ca. 55 á 60 km p/ u.. Van de week vd week weer terug naar waar ik hem heb gekocht (audi specialist Weyenberg in Heesch en die gaan er weer mee naar de Kia in heeswijk dinter.....hopelijk hebben jullie nog ideeën.. mijn dank ik groot..
 5. tdm

  Trilling in auto bij alle snelheden

  Massimo ik heb eens gekeken maar bij mijn sorento 3.3 uit 2007 staat dat zekering 14 is van de tracioncontrol ,ESP en startblokkering.. Kan ook niet zo vinden waar die van de tussenbak dan moet zijn ??
 6. tdm

  Trilling in auto bij alle snelheden

  Ook hier een 3.3 uit 2007. Na aankoop begon hij ook te trillen of eigenlijk een beetje te schudden /jutteren tussen de 40km & 100km. Bleek er een remklauw aan te lopen dus vervangen en toen ging het een week goed daarna begon het weer maar nu alleen bij 70/75 km. Verdenking is nu de aandrijving..... is het probleem bij jullie al opgelost????
 7. tdm

  Nieuwe aanwinst

  Na de sportage 2.7 toch weer een kia gekozen maar nu de sorento 3.3..met best veel opties omdat het toen een demo auto was..zijn er nog aandachts punten voor deze wagen?? sorento1
 8. tdm

  Sorento 2.5 CRDi of 3.5 EX. m.bition G3

  Dan zal ik toch verder kijken naar de 2.5 diesel. hebben die problemen nog met een bouwjaar te maken ??
 9. tdm

  Sorento 2.5 CRDi of 3.5 EX. m.bition G3

  Dan zal ik toch verder kijken naar de 2.5 diesel. hebben die problemen nog met een bouwjaar te maken ??
 10. Hallo forum leden, Graag hoor ik jullie mening en ervaring over het volgende: Nu in het bezit van een sportage II 2.7 adventure uit 2006 op G3 die ontzettend lekker zijn best doet en ook zeer goed bevalt maar i.v.m de aanschaf van een caravan ( max. geladen 1600kg) toch aan het overwegen om een Sorento te kopen voor het trekken van de caravan zodat ik genoeg kracht heb om ook de hellingen op te kunnen en wat veiligheidsreserves over heb e.d. Heb de keuze tussen een 2.5 CRDi automat fultime 4WD uit 2008 of 2009 en een 3.5 EX M.bition automaat 4WD uit 2007. Het gaat mijn erom bij welke van de 2 wij het minste onkosten kunnen verwachten en dan bedoel ik niet de gangbare onderhoudskosten maar de extra onvoorziene en misschien toch veel voorkomende kosten bij een bepaald type sorento.. Heb al veel gelezen maar het is best verwarrend want meestal zetten ze de slechte dingen erop... Ik hoop dus op het forum wat meer gebruikers en aankoop advies te krijgen.. Gr..
 11. En bij de Kia garage weten ze niet of het wel of niet moet branden,erg vreemd en slecht geinformeerd vind ik.
 12. Ja die is het Wimis, heb m los gehad maar er hoort volgens mijn wel verlichting in te zitten want er zitten bij de draaiknoppen van die speciale plastic stukjes die normaal de verlichting verspreiden....
 13. Heb vanmiddag de originele 2 din autoradio/cd in de kia sportage 2 gezet maar ik zie dat de knoppen/toetsen niet verlicht zijn als ik de verlichting aan doe, weet iemand of dit normaal is ??
 14. tdm

  KOPLAMPSPOILERS sportage 2

  Dankje ik bedoel zoiets ja,
×