Ga naar inhoud

Ceeldc

Leden
  • Aantal Items

    17
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Auto
    Kia Picanto businessline wit

Recente Bezoekers van dit Profiel

932 profiel weergaven

Ceeldc's Prestaties

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

1

Reputatie

1

Community Antwoorden

  1. Ceeldc

    15 inch wielen/velgen?

    Hahaha ik weet genoeg.
  2. Ceeldc

    15 inch wielen/velgen?

    Weet iemand toevallig of een volwaardige 15 inch velg,met 175/50 band, past op de plaats van de thuiskomer?
  3. Ziet er goed uit. Ik ga morgen exact dezelfde ophalen en inbouwen. Waar heb je de GPS antenne geplaatst?
  4. Grappig, als ik het goed zie is dit een 5-deurs maar met de sportieve bumpers van de 3-deurs! Mooie bak!
  5. Ik rij in een picanto businessline 1.0 2014. Rij dagelijks 60 km waarvan 20 op de snelweg. Ik vind hem goed meekomen in het verkeer. Rij eigenlijk op de snelweg altijd rond de 130 a 140 en dat gaat prima. Ik zou de volgende keer weer voor een 1.0 kiezen.
  6. Ook ik vind de slappe vering minder prettig. Af en toe is het zelfs gevaarlijk op de snelweg bij een wat flinke hobbel. Ik ben naar de dealer geweest en die gaf aan dat er misschien een lekke schokbreker onder de auto zit. Aankomende woensdag gaan ze ernaar kijken. Ben benieuwd. Mocht alles in orde zijn, laat ik er hulpveren onder monteren. Stoor me er best wel aan namelijk..
  7. Ik vind de Kia ook beter rijden. Mijn vriendin vind de 107 beter rijden. Ieder zijn ding. Ik vind het verbruik van de kia wel tegenvallen. Wij hebben van beide aankopen geen spijt!
  8. Ik heb vorige week xenon ingebouwd en daarbij ook de koplampen moeten demonteren. Ik kwam er met geen mogelijkheid bij. (Tip: plak de hoekjes van de bumper en het zijscherm bij de koplamp even af met tape. Zo raakt er niks beschadigd met demonteren van de koplamp)
  9. Kia picanto met 15 inch matzwarte velgen + peugeot 107 matzwarte velgen. Tot nu toe zeer tevreden over beide auto's. + en - punten Kia + comfort, stuur en remgedrag, looks. - slappe vering, verbruik valt tegen. + en - punten 107 + gebruik van de koppeling voelt erg fijn, verbruik, looks. - 'blikkerig', niet waterdicht, 'goedkoop' interieur. Ik vind dat de Kia voelt als een echte auto. De 107 is wat 'blikkerig'. Het verbruik van de 107 licht rond de 1:18, 1,19. Met de Kia haal ik op dit moment 1:15. Het zijn beide fijne auto's en van beide geen spijt van de aankoop.
  10. Aja ik snap hem. Ga er morgen even wat tijd in steken en het voorzichtig proberen.
  11. Ja dat wil ik, alleen me foto's zijn te groot om te plaatsen. Moet even uitzoeken hoe ik ze kleiner krijg. Maar ze komen eraan!
  12. Dankjewel. Hoop miet dat het teveel werk is. Ga van de week even knutselen
  13. Op mijn Peugeot 107 heb ik ook dagrijverlichting ingebouwd. Dit waren de originele. De voeding is van de ruitenwisserpomp gehaald. De dagrijverlichting is aangesloten op een relais en op het stadslicht. Wanneer je het stadslicht aanzet schakelt het relais om en gaat de dagrijverlichting uit. Staat het stadslicht uit dan staat de dagrijverlichting altijd aan. (wanneer je motor aanstaat uiteraard) Ik heb een apart relais gekocht bij de automaterialenzaak voor een paar euro. Voor mij werkt bovenstaande methode perfect.
  14. Ik krijg mijn koplampen er niet uit. Heb de 2 moertjes bovenop de koplamp verwijderd maar moet ik nu hard trekken naar boven,onder, voren? Kan iemand mij helpen. Het gaat om een picanto met projectorkoplampen.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...