Jump to content
 • Sign Up

Sandra DB

Leden
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Sandra DB last won the day on December 30 2018

Sandra DB had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About Sandra DB

 • Rank
  gedoogd lid

Algemeen

 • Geslacht
  Vrouw
 • Over jezelf
  Sandra 30j
 • Woonplaats
  Hulst
 • Werk
  Verantwoordelijke na verkoop.
 • Auto
  Mazda 2 - 1.5 diesel 105pk pulse editie. Na het chippen 140pk.

Recent Profile Visitors

681 profile views
 1. Ondertussen heeft hij een nieuwe voorbumper gekregen. De vorige kapot gereden :(.
 2. Gisteren heeft de kerstman mij een leuk pakje uit China bezorgt
 3. Pech voor jouw maar ik heb een tijdje terug als wat ik nog had van de Rio in de vuilbak gedumpt. Heeft hier nog te koop gestaan op het forum en vroeg er nog geen 20€ voor. Maar blijkbaar kopen mensen het liever nieuw.
 4. Vandaag heeft mijn vriend een Subwoofer met versterker in de Mazda geplaatst met een high low filter. We vinden het resultaat kwa bas niet echt schitterend. Een aparte RCA aansluitingen op een radio met Sub uitgang gaf een beter resultaat in het verleden. Maar we zullen met de minder bas leren leven.
 5. Wij hebben zonet een kleine woonst aangekocht dus veel zal hier niet meer gedaan worden. 25j werken voor iets dat later van ons zal zijn ipv verder huren dat weggegooid geld is.
 6. Moet wel eerlijk bekennen dat ik met de eerste Citroën C3 heb gereden en die beviel mij ook ontzettend. Heb trouwens als gehoord dat ze tegenwoordig benzinemotors van Toyota zouden gebruiken bij Citroën. Als ik de mensen hoor die Kia of Hyundai rijden dan klagen er toch heel veel over de koppeling. Nog geen 100.000km en ze is al aan vervanging toe dit is niet normaal!
 7. Ja maar de Cee'd ontbreekt Xtra
 8. Weet wel dat Mazda jaren PSA motoren heeft gebruikt en daar alleen maar problemen mee heeft gekend. De motor die nu in mijn 2 steekt heeft Mazda volledig nieuw ontwikkeld. De samenwerking met PSA hebben ze omwille van alle problemen stopgezet.
 9. Het is mijn beste wagen tot op heden. Daar kon en kan geen Kia Rio aan tippen. Momenteel bijna 3j in bezit en nog geen moment getwijfeld aan inruilen dat was bij mijn Kia een ander verhaal.
 10. Knappe wagen maar nu zouden jullie dit ook mogen aanpassen :
 11. Ondertussen heeft het 1ste ongelukje plaats gehad :(, wel niet in fout. Ik was in de file aan het aanschuiven en de persoon dacht even nog genoeg plaats te hebben om van rijvak te veranderen. Niet dus! Met als gevolg lakschade aan de achterbumper. Die hebben we dan maar ineens volledig in het wit laten spuiten :p. En terwijl heeft men ventje ook led plaatverlichting gemonteerd ;). Terwijl ook een kofferspoiler besteld en in het wit laten doen. En terwijl we bezig zijn hebben we ook ineens een chiptuning laten uitvoeren en ben ik van 105pk naar 140pk gegaan. Ok geen bommetje op wielen maar ik voel het wel ;). Heeft op bijna 3j tijd 34.000km op de teller staan en buiten de terugroepacties ( die KIA niet kent )en de onderhoudjes nog nooit in panne gestaan met deze auto. Nog alle dagen stap ik met veel plezier in mijn 2'tje i love my car :p. Volledige witte bumper met kofferspoiler :
 12. Vandaag zijn ze een testrit gaan doen met de wagen en de zoon van onze kennis was mee gaan testrijden en heeft de motor afgeraden. Nu overwegen ze terug een diesel te nemen.
 13. Onze kennis woont minstens een uurtje rijden van nl dus dat is geen optie. Ze gaan morgen naar de betreffende dealer informeren.
×
×
 • Create New...