Ga naar inhoud

Freaky

Leden
 • Aantal items

  103
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Freaky won de laatste dag op 15 augustus 2018

Freaky had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

10 Goed

Over Freaky

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 08-07-1973

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Bemmel
 • Werk
  ZZP offsetdrukker

  Bas Graphic Support
 • Auto
  Kia Rio 1.4 diesel 2018

Recente bezoekers van dit profiel

481 profielweergaven
 1. Denk ook dat je of helemaal geen licht hebt of wel door een zekering. Zal eerder in de unit of bekabeling zitten. Doen je knipperlichten het wel?
 2. Freaky

  Lichtopbrengst halogeen

  Maar bij led kan het ook minder worden dit omdat de reflector speciaal gemaakt is voor normale lampjes.
 3. Freaky

  Rio automaat

  Bij diesel heb je geeneens een automaat keuze.
 4. Freaky

  Iphone hotspot netwerkfout

  Ga naar instellingen van je iPhone. Ga naar hotspot en zet deze aan. Dan kun je als je wilt de WiFi naam daar aanpassen en of het wachtwoord. Ga zoek op je radio naar wifi en kies de iPhone wifi. Geef wachtwoord in en klaar.
 5. Freaky

  Start stop Kia rio

  Dit zou moeten werken. Vokgens mij moet je de koppeling ingedrukt houden om deze uit te zetten. Als ik het nog goed weet. Heb precies dezelfde versie gehad. Als dit niet werkt is er iets niet goed en moet je ernaar laten kijken.
 6. Freaky

  Verbruik Kia 1.1 cdri

  Nice. Kon in m'n oude rio 3 de 1000 op de nog te rijden kilometers krijgen. Ook heerlijk dat je als de tank leeg is er maar max 43 liter in gaat. Dat lukt me nu niet meer met m'n rio 4 1.4 diesel. Kom max tot 970 kilometer. En voor een 1.1 motor is hij nog best snel als je wilt.
 7. Freaky

  Kia Rio 3 mooier dan de Kia 4

  Ben het er Zeker mee eens. De Rio 4 is een beetje suf en saai. Hij rijd prima en is maar m'n bedrijfsauto dus prima. Maar mis m'n oude 3 nog wel.
 8. Freaky

  Zoek Kia monteur Groningen Drenthe

  Klinkt als een sensor probleem bv de lambdasensor. Of volgens mij loopt de auto de eerste minuten op bezine en schakelt van zalf over op gas dat daarom hij beter loopt na opnieuw starten van de auto. De kleppen zullen gok ik zelf geregeld zijn.
 9. Freaky

  Navigatie te kort komingen

  Mijn navigate doet het nog prima via hotspot en de nieuwe ios 12. Alle files en flitsers. Je kunt de WiFi laten vergeten in je auto en een nieuwe naam maken op je iPhone. Dan weer opnieuw koppelen, mischien dat het dan werkt. Heb je ook je thuis wifi erin staan? Dit werkt vaak tegen die zou ik er dan ook uitgooien. Wat het ook kan zijn maar dit zat er ook al op op IOS 11. Is de USB beveiliging. Dan moet je eerst je iPhone unlocken voordat je carplay start. Dit kun je uitzetten. Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad. Ga naar Touch ID (of Face ID) en toegangscode. Zet de schakelaar bij USB-accessoires in de juiste stand (aan = altijd toegang, uit = geen toegang, vereist toegangscode).
 10. Freaky

  Huidig verbruik van je Rio

  Ik moet nog ff wachten up de motor update zit pas op de helft van de beurd. Pas op 15600 km.
 11. Freaky

  Ervaringen met de Kia Rio

  Achter ramen niet elektrisch. Climate control. Regen sensor. Automaat. Spiegels niet automatisch inklappen. Keyless entry. Om maar een paar te noemen.
 12. Freaky

  Ervaringen met de Kia Rio

  Ja de nieuwe rio bevalt. Maar het is wel een saaiere auto geworden ten opzichte van de Rio 3. Had op de Rio 3 veel meer opties erop zitten voor minder geld. Kan ook zijn dat dit door de diesel komt. Er zijn bijna geen opties re kiezen hiervoor.
 13. Freaky

  MijnKia.nl Firmware en Navigatie updates

  Weet niet of je Apple hebt maar zo ja dan kun je binnenkort sygic via carplay gebruiken. Al moet ik zeggen dat ik helemaal geen problemen heb met de kia navigate. Je houd altijd soms vreemde wegen of kaarten die niet helemaal up to date zijn. Maar voor mij (vooral in het oosten) is het prima.
 14. Freaky

  trilling in 2e versnelling sportage 2

  Dit lijkt op het zelfde probleem als dat ik in m'n rio had. Dit bleek een krom getrokken koppeling plaat te zijn. Helaas kwam het na zo'n 50.000 kilometer weer terug. Er lijkt een onbalans in de aandrijving te zitten. Bij mij is de koppeling plaat onder garantie vervangen de eerste keer. Oh maar zie nu dat deze bij jou al vervangen is. Dus waarschijnlijk een ander probleem bij jou. Had ook tussen bepaalde toeren dat de auto trilde.
 15. Freaky

  Kaartupdates voor de Niro

  Nog even een kleine kanttekening. Het is niet levenslange updates als in een mensen leven. Maar als in de levens duur van de de apparatuur. Als tom Tom stopt met het ondersteunen van de hardware stopt ook de kaarten updates.
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.