Ga naar inhoud

Freaky

Leden
 • Aantal items

  93
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Freaky won de laatste dag op 15 augustus

Freaky had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

10 Goed

Over Freaky

 • Titel
  Newbie
 • Verjaardag 08-07-1973

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Bemmel
 • Werk
  ZZP offsetdrukker

  Bas Graphic Support
 • Auto
  Kia Rio 1.4 diesel 2018

Recente bezoekers van dit profiel

343 profielweergaven
 1. Freaky

  Ervaringen met de Kia Rio

  Achter ramen niet elektrisch. Climate control. Regen sensor. Automaat. Spiegels niet automatisch inklappen. Keyless entry. Om maar een paar te noemen.
 2. Freaky

  Ervaringen met de Kia Rio

  Ja de nieuwe rio bevalt. Maar het is wel een saaiere auto geworden ten opzichte van de Rio 3. Had op de Rio 3 veel meer opties erop zitten voor minder geld. Kan ook zijn dat dit door de diesel komt. Er zijn bijna geen opties re kiezen hiervoor.
 3. Freaky

  MijnKia.nl Firmware en Navigatie updates

  Weet niet of je Apple hebt maar zo ja dan kun je binnenkort sygic via carplay gebruiken. Al moet ik zeggen dat ik helemaal geen problemen heb met de kia navigate. Je houd altijd soms vreemde wegen of kaarten die niet helemaal up to date zijn. Maar voor mij (vooral in het oosten) is het prima.
 4. Freaky

  trilling in 2e versnelling sportage 2

  Dit lijkt op het zelfde probleem als dat ik in m'n rio had. Dit bleek een krom getrokken koppeling plaat te zijn. Helaas kwam het na zo'n 50.000 kilometer weer terug. Er lijkt een onbalans in de aandrijving te zitten. Bij mij is de koppeling plaat onder garantie vervangen de eerste keer. Oh maar zie nu dat deze bij jou al vervangen is. Dus waarschijnlijk een ander probleem bij jou. Had ook tussen bepaalde toeren dat de auto trilde.
 5. Freaky

  Kaartupdates voor de Niro

  Nog even een kleine kanttekening. Het is niet levenslange updates als in een mensen leven. Maar als in de levens duur van de de apparatuur. Als tom Tom stopt met het ondersteunen van de hardware stopt ook de kaarten updates.
 6. Freaky

  Huilend geluid bij 1ste en 2de versnelling

  Er bestaat een speciale toevoeging voor de olie in de bak om hem soepeler te laten schakelen. Misschien dat het helpt. https://www.amt.nl/werkplaats-onderhoud/nieuws/2014/09/video-tsl-additief-verlaagt-de-wrijving-toevoegen-10118964
 7. Freaky

  Huilend geluid bij 1ste en 2de versnelling

  Tja is klote maar waarschijnlijk een lager in de versnellingsbak kapot. De enige optie is laten maken. Als je er nu veel mee gaat rijden is de kans erg groot dat hij erger wordt en zelfs de tandwielen beschadigd raken. Dus of maken, of tweede hans bak erin. Of auto weer weg.
 8. Freaky

  Aantrekkingskracht

  Tja. Is gewoon super klote. Heb zelf ook schade aan m'n rio 4 door iemand tijdens parkeren. Natuurlijk niets gemeld, schade een kleine twee duizend euro. De week erop meteen een twee kanaals dashcam laten installeren bij fleetassist.
 9. Freaky

  Huidig verbruik van je Rio

  Ik zit op 1/22 maar is wel de 1.4 diesel. M'n andere rio 3 id nog we iets zuiniger met z'n 1.1 motor.
 10. Freaky

  Storing hybride systeem

  Ook al nemen ze hem terug. Ze zullen nooit je aanschaf bedrag teruggeven. Ze reken altijd afschrijving van de kilometers en ouderdom. Hoe kort of weinig dit ook is. Maar als je dan weer een nieuwe goede auto hebt kan ik me voorstellen dat dat het wel waard is.
 11. Freaky

  Gas retour slang weer kapot.

  Ik heb de Rio 3 2012 cdri 1.1 met 240K op de teller. Nu was een aantal weken geleden een gas retour slang kapot. Klote maar kan natuurlijk gebeuren. Deze slang is van metaal en was niet te krijgen in Nederland dus moest uit Korea komen. Twee weken later is hij gemaakt en alles goed. Nu komt m'n vriendin gisteren aanrijden en ik hoorde al dat er iets niet goed was. Hetzelfde geluid als je de uitlaat kapot hebt. Ik meteen de kap open en naar die slang kijken. En ja hoor weer gescheurd Het lijkt er dus op dat iets anders zorgt dat de slang kapot gaat. Te hoge temperaturen of druk. De garage gaat het uitzoeken. Iemand anders dit ook al eens gehad?
 12. Freaky

  Kia rio 1.1 crdi 2011

  Zover ik weet plaatsen ze normaal een klein pookje bij je stuur. Als je het helemaal in wilt bouwen (wat ik niet überhaupt weet of het kan) zul je denk het zelf moeten doen.
 13. Freaky

  Onderhouds interval

  Volgens mij is 30K bij diesel. Staat zo in mijn boekje en in mijn kia. Dacht zelf ook bij benzine 15K
 14. Freaky

  Omgaan met Waxoil

  Ach Tis een leuke verkoop dingetje maar ook niet meer dan dat. Het is een beetje hetzelfde als je zelf turtle wax op je auto zet. In ieder geval is het echt niet zo dat het zo lang werkt als ze zeggen. Een keer goed wassen en het meest is eraf.
 15. Freaky

  Koppeling komt laat op

  Is alleen de koppeling plaat vervangen? Of ook de drukgroep? Dit omdat beide als set verkocht worden en als alles toch open ligt het vervangen van de drukgroep wel zo logisch is.
×