Ga naar inhoud

moto

Leden
 • Aantal items

  46
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutraal

Over moto

 • Titel
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Friesland
 • Auto
  Venga aut 2011

Recente bezoekers van dit profiel

760 profielweergaven
 1. moto

  Productie Rio 4

  Ik denk ook Korea. Moet tenminste tot april/mei geduld hebben voor hij komt.
 2. moto

  Rio automaat

  Ik heb het toch maar gedaan Derrek en ook nog met resultaat. Heb de DynamicLine besteld, maar moet wel vier maanden geduld hebben.
 3. moto

  Rio automaat

  Beetje minder hoor. De DynamicLine aut kost € 23625
 4. moto

  Rio automaat

  Er is iets veranderd. Zie op internet dat er een Rio 1.0 120 pk is met een 7 traps automaat. De Rio is weer bij de tijd.
 5. moto

  Welke auto's hebben jullie allemaal gehad ?

  1963 Goggomobil 1964 NSU Prinz 4 1966 NSU Prinz 4 1973 Fiat 600L 1979 Lada 1200S 1984 Lada 1200S 1985 Opel Kadett 12N aut 1989 Opel Kadett 16 i aut 1999 Opel Corsa 1.2 aut 2006 Opel Corsa 1.2 Full Rhytm aut 2012 Kia Venga 1.6 Xtra aut motoren Jawa 250 Suzuki 500 Triumph Trident 900 Triumph RS Triumph Speed Triple Ttiumph Street Triple
 6. moto

  Audi e-tron krijgt billekoek van de e-Niro.

  Mag toch? Hij rijdt niet in een Audi(o).
 7. moto

  Dag Picano de T is er er af....

  Wat was het verschil tussen de Cactus en de Stonic?ï
 8. moto

  Auto met keyless entry 

  Een laag diefstalrisico is toch positief? Waarom extra beveiliging? Of lees ik niet goed.
 9. moto

  Stonic automaat

  Tijdens een chat met Kia werd gezegd dat er dit jaar een automaat zou komen, op de prijslijst komt hij niet voor en op Autotrack staat hij te koop. Bovendien slechts een meerprijs van 500 euro voor de automaat . Ik volg het niet meer.
 10. moto

  Stonic automaat

  Hetzelfde zie je bij de Rio. De automaat was verkrijgbaar met een verouderde motor en daarom veel te duur. Ik zie hem nu niet meer staan. Een Rio 1.0 automaat, mooi toch? Voor zover ik weet kun je in het B-segment van alle merken wel een automaatversie krijgen, maar niet bij Kia en Hyundai. Ik vind dat spijtig en begrijp het niet.
 11. moto

  Stonic automaat

  Echt vreemd vind ik, dat KIA geen automaat uitvoering heeft van de Rio en de Stonic. Nu staat op de website van KIA dat de Stonic wel leverbaar is als automaat, maar in de prijslijst vind ik hem niet terug. Weet iemand meer?
 12. moto

  Dorota

  Onze Venga aut is van 2011. De kilometerstand is 95000 en we hebben buiten de onderhoudsbeurten geen onkosten gehad. Vorig jaar is er een nieuw kleppendeksel gemonteerd. Een garantiegeval ofschoon hij al 6 jaar oud was. Een nadeel is de brede A-stijl. Vooral bij het oprijden van een rotonde is het gebeurd dat ik verkeer van links (te) laat zag. Echt mooi is de Venga niet, maar degelijk en ruim is hij wel.
 13. moto

  Weer een Stonic kopen?

  In deze discussie komen niet veel meningen naar voren. Heeft de Stonic nu wel of geen voordelen ten opzichte van de Rio. Is het alleen maar dat hij wat hoger is? Als ze naast elkaar staan verschillen ze niet zo veel. Het prijskaartje ziet er wel anders uit.
 14. moto

  Tekst bij Stonic

  De tekst bij de Stonic moet even worden aangepast. Hier wordt de Venga genoemd.
 15. moto

  Twijfels, wel of geen Niro kopen....

  Als voorbeeld: de Skoda Octavia is verkrijgbaar in een 998 cc 3-cylinder, 115 pk, top van 202 km/u en mag 1300 kg trekken. Wanneer deze auto bij Luik naar boven rijdt, en daar aangekomen direct wordt uitgezet, dan mag er een nieuwe turbo op. Kun ja dat uitleggen, Nokia? Moet een auto met turbo een tijdje blijven draaien?
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.