Jump to content

moto

Leden
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  United States

Community Reputation

6 Neutraal

About moto

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Fryslân
 • Auto
  Rio DynamicLine aut 2019

Recent Profile Visitors

1,355 profile views
 1. Ik kom nog even op het voorgaande terug. De Rio is voor een beurt naar de garage geweest en daar is de automatische deurvergrendeling ongedaan gemaakt. Het is nu dus een handbediende deurvergrendeling. Ik denk dat dit veiliger is.
 2. Ik meen te weten dat de deuren ontgrendelen als de airbag wordt geactiveerd en het is de vraag of dat gebeurt als je het water in gaat. Een helper slaat ook niet zo maar een raam er uit. Dan moet hij wel wat bij zich hebben.
 3. Als ik met vergrendelde deuren in het water raak en de airbag doet niets, dan kunnen de deuren van buiten niet worden geopend. (denk ik ) Ik zou de deuren graag vergrendelen als ik het zelf wil, tijdens het rijden hoeft het toch niet? Heeft iemand daar een mening over?
 4. Ik vind de stinger met afstand veel mooier dan de proceed. Hij is m.i. veel mooier gelijnd. Maar ja, wat is mooi?
 5. Doe er even een verhaaltje bij xtra40. Ik heb op de Rio een dodehoekspiegel aan de rechterkant laten zetten.
 6. Het staat hem goed en de remkracht zal vast beter zijn. Mijn Venga had ook 4 remschijven en de Rio maar 2, toch kan ik niet zeggen dat de Rio minder goed remt. Maar vergelijken achteraf is moeilijk.
 7. moto

  Venga aanschaffen.

  Over het technische gedeelte hoef je volgens mij ook niet in te zitten. Het grootste probleem vond ik de brede A- stijl. Als voorbeeld noem ik het verkeer van links bij het naderen van een rotonde. Het heeft mij een paar keer laten schrikken. Nu, in de Rio, heb ik geen probleem.
 8. moto

  Venga aanschaffen.

  Wel, dan zijn de aandachtspunten wel bekend, neem ik aan.
 9. Kijk, dat is snel. De achterkant is wel anders dan de gewone 4, maar ik kan wel zien hoe alles is afgewerkt. Het gaat mij er n.l. om dat hij mooi blijft als de haak er af is en dat is hier het geval. Bedankt.
 10. Ik zou graag eens een foto willen zien van een Rio 4 met afneembare trekhaak en dan als de trekhaak er is afgenomen. Bij voorbaat dank.
 11. Voor minder dan de helft kun je ook een K-logo aanschaffen. Ik had ze destijds op de Venga en dat stond goed.
 12. moto

  Venga aanschaffen.

  Een late reactie maar, is de Venga aangeschaft?
 13. Dit voorjaar heb ik onze Venga 2011 aut ingeruild. Hij heeft ons al die jaren probleemloos gediend. Het enige nadeel vond ik de A-stijl. Vooral tijdens het naderen van een rotonde was het zicht naar links niet goed. Na een keer flink schrikken let je later wel beter op. In de Rio speelt dit niet.
 14. Niet goed gelezen. Je hebt de console laten doen zie ik. Het blijft mooi.
 15. Ziet er echt mooi uit hoor. Allemaal eigen werk?
×
×
 • Create New...