moto

Leden
 • Aantal items

  35
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal

Over moto

 • Titel
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Stiens
 • Auto ('s)
  Venga aut 2011

Recente bezoekers van dit profiel

598 profielweergaven
 1. moto

  Dorota

  Onze Venga aut is van 2011. De kilometerstand is 95000 en we hebben buiten de onderhoudsbeurten geen onkosten gehad. Vorig jaar is er een nieuw kleppendeksel gemonteerd. Een garantiegeval ofschoon hij al 6 jaar oud was. Een nadeel is de brede A-stijl. Vooral bij het oprijden van een rotonde is het gebeurd dat ik verkeer van links (te) laat zag. Echt mooi is de Venga niet, maar degelijk en ruim is hij wel.
 2. moto

  Weer een Stonic kopen?

  In deze discussie komen niet veel meningen naar voren. Heeft de Stonic nu wel of geen voordelen ten opzichte van de Rio. Is het alleen maar dat hij wat hoger is? Als ze naast elkaar staan verschillen ze niet zo veel. Het prijskaartje ziet er wel anders uit.
 3. moto

  Tekst bij Stonic

  De tekst bij de Stonic moet even worden aangepast. Hier wordt de Venga genoemd.
 4. moto

  Twijfels, wel of geen Niro kopen....

  Als voorbeeld: de Skoda Octavia is verkrijgbaar in een 998 cc 3-cylinder, 115 pk, top van 202 km/u en mag 1300 kg trekken. Wanneer deze auto bij Luik naar boven rijdt, en daar aangekomen direct wordt uitgezet, dan mag er een nieuwe turbo op. Kun ja dat uitleggen, Nokia? Moet een auto met turbo een tijdje blijven draaien?
 5. moto

  Minpuntjes Niro

  Dat hoeft niet hoor. Als mijn Venga automaat in de N staat kan ik de sleutel er zo uithalen en dat betreft een "normale" automaat.
 6. moto

  Eigen auto, ongeacht merk inruilen (op een Niro)

  Het is niet leuk als een dealer jouw auto niet wil inruilen. Van de andere kant bekeken, als hij er geen handel in ziet, is het logisch dat de koop niet door gaat. Elke dealer is een zelfstandig bedrijf en komt voor zichzelf op. Van elke deal moet wel wat overblijven.
 7. moto

  Weer een Stonic kopen?

  De Stonic is wat hoger en ongeveer 3000 euro duurder, maar zie je verder nog veel voordelen?
 8. moto

  Verwarming Niro

  Dus wel de brandstofmotor. Ik meende n.l. dat hij eerst helemaal electrisch reed. Bedankt voor het antwoord.
 9. moto

  Verwarming Niro

  Dit is een vraag van een leek op hybride gebied. Voor zo ver ik ben ingelicht, kun je de eerste kilometers electrisch rijden met een Niro. Hoe wordt de auto dan verwarmd?
 10. moto

  Verbinding TomTom Services slecht

  Bedankt voor de uitleg. Ik heb n.l. een simpele Via 135 en die doe aan of uit.
 11. moto

  Verbinding TomTom Services slecht

  Misschien is dit wat een domme vraag, maar wat bedoel je precies met "in stand-by"? Volgens mij is hij aan of uit. Maak mij wijzer.
 12. moto

  Rio GT line

  Ik denk, xtra40, dat je zo lang niet hoeft te wachten. In de app van Autoweek lees ik net, dat hij aan het eind van dit kwartaal bij de dealers staat.
 13. moto

  Venga

  Heeft de Venga intussen een beurt gehad? Rijdt hij weer goed?
 14. moto

  lang leve de 7jaar garantie!

  Ik sluit mij aan bij Motorfanatic. Mijn 6 jaar oude Venga verloor koelvloeistof via de koppakking. Dit had nogal wat gevolgen, er werd een nieuwe cilinderkop gemonteerd. Al met al schat ik dit klusje wel op een paar duizend euro. De beurten zijn pittig, maar zo verdien je het wel terug.
 15. moto

  Ervaringen KIW

  Ik heb ook twee keer met een lege accu gestaan. Eén keer was de binnenverlichting blijven branden, de andere keer liet ik de sleutel in het contactslot zitten en stond hij niet op het stuurslot. Beide keren vlot geholpen door monteur met hulpaccu.