Jump to content
 

Vfrood

Leden
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vfrood last won the day on August 3 2016

Vfrood had the most liked content!

Community Reputation

43 Excellent

About Vfrood

 • Rank
  Lid
 • Birthday January 11

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  De Veenkoloniën
 • Hobby's
  Motorrijden, fotograferen, EHBO
 • Auto
  Kia Picanto 1.25 sportsline Zwart

Recent Profile Visitors

1,093 profile views
 1. Ben hier ook weer snel weg. Krijg de melding dat de site is aangemeld als deceptive..... Ik zou zeggen: zoek het even uit waardoor dit komt!!
 2. Een was- en poetsbeurt in de autowasstraat. Whohooooo.... Iemand met een Rio in de grondverf zou wegtrekken in de juiste kleur....
 3. Ach, je voorruit is er ook ingeplakt
 4. Op mijn Asus met windows en firefox zie ik hetzelfde...
 5. Lol. Probleem wel degenlijk aangetoond.... zie het filmpje van de benzineleidingen..... Het is alleen geen algemeen probleem lijkt het op. Als het geen probleem zou zijn, zou Kia de Pica niet ingenomen hebben.
 6. Oké, die film. Krijgen we dus niet meer te zien Als het voor Kia reden is om voor coulance te gaan en een kia Rio te leveren, zal het erg genoeg zijn.
 7. Zoals uit de edit is gebleken Alle bandenboeren opgezocht, nog steeds geen all season band voor de 15 inch Pica velgen. (had gelukkig nog 14 inch liggen met winterbanden van de vorige pica)
 8. Als je gelijk naar Vimeo wilt, even adres kopieren naar je balk. Rare is dat hij op vimeo zelf groter is. Ik geef topicstarter groot gelijk. Als je die natte vlek groter ziet worden....
 9. Staat in de eerste post van hallo. Mooi dat het opgelost is
 10. Ik had al zo'n idee Mooi dat KCG er is!! Kan KCG zich ook inzetten voor het gebruiken van lak ipv grondverf op auto's?
 11. Is die van jou ook heel mooi opgedroogd met gele vlekjes? %$!@#$!% saharazand...
 12. Toen ik dit las, dacht ik ook aan Tyre. Heb zelf geen onboard nodig, omdat die je alleen van A naar B leiden zonder de binnenweggetjes te pakken. Ik weet niet, of je navigatiesysteem GPX bestanden pakt. Als hij dat doet, kun je heel leuke routes op je computer maken en narijden. (Ik heb zelf een Garmin Zumo 660, eigenlijk voor de motor, maar past prima in een auto)
 13. Staafje om banden op te zetten van de Lidl -12,99 Oplader voor de accu van de Lidl - 14,99 Doekje maat "M" voor de picanto - 12,99 Uitschuifbare metseltroffel met doekje eromheen om glas schoon te maken 2,49 Bij de Lidl lagen ook nog een hele zooi krikken en wieldoppen en H7 setjes.... Voor niet te duur. (wellicht ben ik wat vergeten...) Stoelhoezen, schoonmaakspullen van W5, compressortje, blue tooth afstandsbediening..... https://www.spotta.nl/folders/lidl?fid=138 Pagina 12 t/m 18....
 14. Ben benieuwd of ze inmiddels ook voor de picanto met 15" velgen die all weather maken...... Edit: nee, niet in 175/50r15 te krijgen.
×
×
 • Create New...