Ga naar inhoud

Vfrood

Leden
 • Aantal items

  113
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door Vfrood

 1. Vfrood

  Deceptive site

  Ben hier ook weer snel weg. Krijg de melding dat de site is aangemeld als deceptive..... Ik zou zeggen: zoek het even uit waardoor dit komt!!
 2. Vfrood

  Deceptive site

  Goed idee
 3. Vfrood

  Wat is je laatste aanwinst?

  Een was- en poetsbeurt in de autowasstraat. Whohooooo.... Iemand met een Rio in de grondverf zou wegtrekken in de juiste kleur....
 4. Vfrood

  Wat is je laatste aanwinst?

  Ach, je voorruit is er ook ingeplakt
 5. Vfrood

  Test all weather banden Autobild

  Op mijn Asus met windows en firefox zie ik hetzelfde...
 6. Lol. Probleem wel degenlijk aangetoond.... zie het filmpje van de benzineleidingen..... Het is alleen geen algemeen probleem lijkt het op. Als het geen probleem zou zijn, zou Kia de Pica niet ingenomen hebben.
 7. Oké, die film. Krijgen we dus niet meer te zien Als het voor Kia reden is om voor coulance te gaan en een kia Rio te leveren, zal het erg genoeg zijn.
 8. Vfrood

  Test all weather banden Autobild

  Zoals uit de edit is gebleken Alle bandenboeren opgezocht, nog steeds geen all season band voor de 15 inch Pica velgen. (had gelukkig nog 14 inch liggen met winterbanden van de vorige pica)
 9. Als je gelijk naar Vimeo wilt, even adres kopieren naar je balk. Rare is dat hij op vimeo zelf groter is. Ik geef topicstarter groot gelijk. Als je die natte vlek groter ziet worden....
 10. Staat in de eerste post van hallo. Mooi dat het opgelost is
 11. Ik had al zo'n idee Mooi dat KCG er is!! Kan KCG zich ook inzetten voor het gebruiken van lak ipv grondverf op auto's?
 12. Vfrood

  1e Winter Waxbeurt

  Is die van jou ook heel mooi opgedroogd met gele vlekjes? %[email protected]#$!% saharazand...
 13. Vfrood

  Route uit Google maps in navigatie

  Toen ik dit las, dacht ik ook aan Tyre. Heb zelf geen onboard nodig, omdat die je alleen van A naar B leiden zonder de binnenweggetjes te pakken. Ik weet niet, of je navigatiesysteem GPX bestanden pakt. Als hij dat doet, kun je heel leuke routes op je computer maken en narijden. (Ik heb zelf een Garmin Zumo 660, eigenlijk voor de motor, maar past prima in een auto)
 14. Vfrood

  Wat is je laatste aanwinst?

  Staafje om banden op te zetten van de Lidl -12,99 Oplader voor de accu van de Lidl - 14,99 Doekje maat "M" voor de picanto - 12,99 Uitschuifbare metseltroffel met doekje eromheen om glas schoon te maken 2,49 Bij de Lidl lagen ook nog een hele zooi krikken en wieldoppen en H7 setjes.... Voor niet te duur. (wellicht ben ik wat vergeten...) Stoelhoezen, schoonmaakspullen van W5, compressortje, blue tooth afstandsbediening..... https://www.spotta.nl/folders/lidl?fid=138 Pagina 12 t/m 18....
 15. Vfrood

  Test all weather banden Autobild

  Ben benieuwd of ze inmiddels ook voor de picanto met 15" velgen die all weather maken...... Edit: nee, niet in 175/50r15 te krijgen.
 16. Rook je? ..... Lijkt me toch iets om met voorrang te controleren EN iets aan te doen!!
 17. Als wij ze tegemoetkomen rijden ze toch echt rechts Anders krijg je grote problemen omdat je zelf al links rijdt.....
 18. In Groot-Brittannië (en in Australië en in Japan en nog wat landen) rijden de tegenliggers rechts.....
 19. Vfrood

  Poetsstraat in autowasstraat goed?

  Mijn autowasstraat (Wasdas: http://www.wasdas.nl/poetsstraat_in_emmen_geopend/432/ ) in Veendam, biedt een autopoetsstraat aan. Je laat eerst je auto door de wasstraat , maakt een rondje om het gebouw en gaat binnenin het gebouw naar de poetsstraat. Weet iemand, of dit gewoon een goede behandeling voor de auto is en zo ja, hoe lang zoiets houdt? Ik lees hier ook, dat waxoil geen 3 jaar blijft zitten. De totale actie kost 5 euro bovenop de exclusief wasbeurt bij hun.
 20. Ik heb nog spatlappen zonder montagekosten besteld (werd in de afleverbeurt meegenomen...) Door een communicatiestoornis (alleen voor besteld) waren de achterspatlappen er niet, die zijn er later ook gratis onder gezet... En ik onderhandel echt wel. Wist alleen niet, dat die waxoil onderhandelbaar was.... anders had ik het nog anders geregeld.
 21. Ik zie daar "JBL" staan naast een roostertje.... eindelijk een Kia (ben de picanto gewend) met goed geluid?
 22. Ehrmz.... ik heb gewoon gevraagd, wat ik toe moest betalen met die en die opties. Toen kreeg ik de prijs te horen, die ik moest toebetalen. Is dat niet gewoon veel handiger? Ik vraag nooit naar de prijs. Altijd wat ik extra moet betalen. Als de dealer dan besluit om de afleveringskosten te vergeten is het zijn/haar probleem.
 23. Als je wilT spellen https://onzetaal.nl/taaladvies/je-wil-je-wilt Ik vind het wel een groot probleem, wat hier neergezet wordt door topicstarter. Gezien zijn/haar laatste reactie zullen we lang moeten wachten op de volgende reactie. Jammer dat we dan de oplossing niet zullen horen
 24. Ik begrijp het niet. Vroeger kocht je een landkaart van Frankrijk. 6 jaar later ging je weer naar Frankrijk en kocht je nieuwe kaarten? Nee. We pakten gewoon de oude kaart en reden op plaatsnamen. Ook kochten we maar 1 stratenkaart van de Shell, ondanks dat er elk jaar een nieuwe kwam. We redden ons wel met de 60.000 straten kaart en hoefden geen 10 gulden neer te leggen voor de 70.000 straten kaart. Ik rijd al sinds 15 jaar met navigatie (Garmin) en heb met mijn eerste navigatie-apparaat (de Streetpilot 2610) 2 kaartupdates gekocht (je kon toen nog geen lifetime kopen en internet was nog niet snel genoeg voor dit soort zaken). En een heleboel mensen hebben gewoon de 2610 opgereden met het oude kaartmateriaal. Ik heb nu de Zumo 660 met liftetime updates. Elk half jaar staat er kaartmateriaal klaar van Garmin (de nieuwste systemen zelfs om de 3 maanden) maar dan nog doe ik maximaal na 1 jaar een update. Voorzover ik weet is de leverancier van Garmin nog steeds Navteq. Ga er gewoon zo mee om: * Je weet waar je naar toe wilt * Is er iets gekomen (rotonde ipv kruising) gewoon de rotonde linksaf nemen * Is er een rondweg gekomen zoom uit en kijk waar je terecht komt op je route * Ik heb een jaar lang op de A7 bij Sneek door het gras gereden. De borden gaven Den Helder aan, dat was voor mij voldoende * gewoon nuchter blijven. (is ook beter als je rijdt Zoals al gemeld: vroeger kocht je ook maar 1x een kaart van een bestemming en die was ook nog maximaal 1:200.000. Ik begrijp dat je graag een update wilt, maar zo verouderd zijn de kaarten die je hebt niet En nu ben ik benieuwd naar de reacties
×