HJH

Leden
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over HJH

 • Rang
  Newbie
 1. Hoi Joris, Ik kwam deze op marktplaats tegen wellicht wat voor jou? https://www.marktplaats.nl/a/auto-diversen/accessoires-navigatiesystemen/m1127948218-navigatiesysteem-voor-kia-ceed-2012.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr&pos=27
 2. ik heb er nu 1400 km mee gereden. bij de vorige berichten kan ik mij aansluiten. Tot 2000 rpm is het turbo gat (zeker koude motor) merkbaar en soms vervelend, rotonde oprijden in z'n 2e versnelling vanuit nog net niet stilstaande positie ook bij kruisingen. Terug schakelen naar z'n 1e versnelling is de oplossing. Heb hiervoor een Peugeot 5008 gehad, blij dat ik hem kwijt ben. Ceed is een heerlijke auto en dat 3 pittertje heerlijke roffel. Beter dan zo'n blikkerige diesel sound . Na wat meer km zal ik weer wat schrijven.
 3. Ben bij de dealer geweest. GT logo zit (waarschijnlijk) vast in de gril. Kan het niet los bestellen wel met gril. Maar die past niet in de bumper van SW GT-Line. bedankt voor de reacties. mag ee slotje op de discussie.
 4. bedankt voor de tip
 5. Ik wil graag de GT logo die op de grill zit. Weet iemand hoe die zit bevestigd? En waar ik deze kan kopen? Heb ebay wat afgestruind maar kan niet echt iets vinden. Ja bij de dealer maar die wil een nummer? Wellicht een GT eigenaar die mij verder kan helpen?
 6. tnx
 7. Bedankt ik ga ff zoeken op Aliexpress (welke zoek onderwerp heb je gedaan?). Geeft niet beter later dan nooit en ik ga na het weekend pas mijn auto ophalen...
 8. Als je nu een nieuwe 1.0 T gdi 120 pk besteld zijn deze vervangen. Ivm de levertijd denk ik dat vanaf 2017 ze standaard zijn vervangen. Maar vraag er voor de zekerheid naar.
 9. Klopt. inderdaad de injectoren dienen te worden vervangen. Volgende week ga ik mijn nieuwe ceed ophalen. Volgens de dealer worden de injectoren gelijk vervangen.
 10. Klopt is een voorraad auto. Was lang zoeken en twijfelen over de kleur, of black pearl of dark gun metal. Laatste was niet overal te vinden, en vind ik, een mooiere kleur.
 11. of degene die ze al op hun ceed hebben zitten
 12. ok tnx. 20 maart kan ik de ceed ophalen. Dan kan ik het pas opmeten.
 13. Wie kan mij een tip geven waar kan ik de K logo in carbon look kan kopen voor de nieuwe Cee'd SW 2017? voor voor/achter/stuur en wiel? of is de K5 (optima) zelfde maat?
 14. Update. Gister een Cee'd SW GT-line gekocht, dark gun metal. ! 20 maart mag ik hem in mijn armen sluiten. Ik zal mijn (rij) ervaringen met jullie delen
 15. Ik hoop wel dat dit onder garantie is vervangen. En wat mij opvalt waarom heeft de cee'd geen "haaienvin" net als de andere modellen ?