HJH

Leden
 • Aantal bijdragen

  27
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Over HJH

 • Rang
  Newbie
 • Verjaardag 24 augustus

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Leiderdorp
 • Hobby's
  motorrijden, mountainbiken
 • Werk
  teammanager Gemeente Den Haag
 • Auto ('s)
  Kia Cee'd sw GT-line 2017
 • Auto ('s)
  Kia Picanto 1.1 20019
 1. Verbruik

  net 16k op de teller en verbruik wisselt van 7.2 tot 7.5 net ff hoeveel km op de snelweg.
 2. Android Carplay

  mm klinkt niet positief. Toch maar overschakelen naar apple?
 3. Android Carplay

  gewoon op de huidige unit. Vreemd dat 2017 Ceed wel kan en 2016 niet. Wat is er anders?
 4. Android Carplay

  Ik kreeg onderstaande mail terug van mijn dealer na update van de navi en info over Android Carplay. Klopt dit en zijn er alternatieven.. Naar aanleiding van onze mail correspondentie heb ik contact opgenomen met Kia Nederland om te vragen wat er op dit moment wel of niet mogelijk is. Helaas moet ik u teleurstellen, Apple Carplay en Android auto zijn, en komen niet beschikbaar voor de Kia Cee’d welke geproduceerd zijn tot 2017. Omdat uw auto is geproduceerd in 2016 (op naam gezet in februari 2017) zit hier een ander navigatie unit in, welke Apple Carplay en Android auto niet ondersteunen.
 5. Stalen velgen

  Bedankt voor de tip. Ik heb nu 16 inch lm gevonden. Passen net....
 6. Stalen velgen

  waarom niet op de GT-Line? en zo ja wat past dan wel? ben nml ook zoekende
 7. SW GT-Line verlaagd en nieuwe velgen

  Nice !!
 8. Barsten in scherm navigatie

  Hoi Joris, Ik kwam deze op marktplaats tegen wellicht wat voor jou? https://www.marktplaats.nl/a/auto-diversen/accessoires-navigatiesystemen/m1127948218-navigatiesysteem-voor-kia-ceed-2012.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr&pos=27
 9. Cee'd 1.0 T-gdi 120 pk GT line gebruikers ervaring gevraagd.

  ik heb er nu 1400 km mee gereden. bij de vorige berichten kan ik mij aansluiten. Tot 2000 rpm is het turbo gat (zeker koude motor) merkbaar en soms vervelend, rotonde oprijden in z'n 2e versnelling vanuit nog net niet stilstaande positie ook bij kruisingen. Terug schakelen naar z'n 1e versnelling is de oplossing. Heb hiervoor een Peugeot 5008 gehad, blij dat ik hem kwijt ben. Ceed is een heerlijke auto en dat 3 pittertje heerlijke roffel. Beter dan zo'n blikkerige diesel sound . Na wat meer km zal ik weer wat schrijven.
 10. GT logo grill

  Ben bij de dealer geweest. GT logo zit (waarschijnlijk) vast in de gril. Kan het niet los bestellen wel met gril. Maar die past niet in de bumper van SW GT-Line. bedankt voor de reacties. mag ee slotje op de discussie.
 11. GT logo grill

  bedankt voor de tip
 12. GT logo grill

  Ik wil graag de GT logo die op de grill zit. Weet iemand hoe die zit bevestigd? En waar ik deze kan kopen? Heb ebay wat afgestruind maar kan niet echt iets vinden. Ja bij de dealer maar die wil een nummer? Wellicht een GT eigenaar die mij verder kan helpen?
 13. nieuw logo

  tnx
 14. nieuw logo

  Bedankt ik ga ff zoeken op Aliexpress (welke zoek onderwerp heb je gedaan?). Geeft niet beter later dan nooit en ik ga na het weekend pas mijn auto ophalen...
 15. Terugroepactie 1.0 T-gdi, iets bekend?

  Als je nu een nieuwe 1.0 T gdi 120 pk besteld zijn deze vervangen. Ivm de levertijd denk ik dat vanaf 2017 ze standaard zijn vervangen. Maar vraag er voor de zekerheid naar.