Jump to content

Raymond GT-Line

Leden
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Country

  Netherlands

Raymond GT-Line last won the day on February 18 2019

Raymond GT-Line had the most liked content!

Community Reputation

41 Excellent

1 Follower

About Raymond GT-Line

 • Rank
  Junior Lid
 • Birthday 04/11/1968

Contact Mogelijkheden

 • Website URL
  http://www.dutch-aviation-pics.net/

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Hoofddorp N.H.
 • Hobby's
  Luchtvaart - Luchtvaartfotografie - Spotten
 • Werk
  Werkvoorbereider / calculator bij de fabrikant van de mooiste kozijnen van Nederland en België.
 • Auto
  Kia Ceed Dynamic Plus Line

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dit systeem is hier in Nederland niet verplicht daar de AVG e.e.a. voorschrijft waar de fabrikanten op dit moment niet aan kunnen voldoen.
 2. De bovenliggende borden met snelheden of inhaalverboden zijn de aanduidingen die door de camera in de voorruit van je auto herkend worden. Voor de borden die onderliggend niet leesbaar zijn geld dat dit de gegevens van de kaarten van de navigatie zijn, navigatie is overigens altijd aan op de achtergrond, deze is niet uit te schakelen. Wanneer er maar een enkel bord in je display zichtbaar is zijn de door de camera gelezen snelheid en die van de navigatie gelijk, echter wanneer er een inhaalverbod gelezen wordt door de camera dan zie je dat soms als derde verkeersbord er bovenop liggen. Hoop dat dit een beetje duidelijk is zoals ik het probeer uit te leggen.
 3. Waarschuwingsmeldingen zoals handen aan het stuur en het kopje koffie kun je gewoon allemaal in het menu uitschakelen.
 4. Ik rij geregeld een kleine 100 km door nadat de boordcomputer 0 km aan geeft. Kan daarna rond de vijftig liter tanken, de slang van vulopening naar de tank is ook nog goed voor een liter of 4. Dit is m'n vierde Ceed, drie keer een JD en nu de CD maar de brandstofmeter en boordcomputer hebben nog nooit een correct beeld gegeven.
 5. Volgens mij is dat standaard drie seconden bij Kia. Groot voordeel is dat niet bij ieder bruggetje of viaduct waar je onder door rijdt het licht aan gaat.
 6. Ik heb hem achter de spiegel in de midden geplakt, totaal geen problemen hoor.
 7. Ik maak gewoon gebruik van de app Carspot Ready, die start de hotspot van je telefoon automatisch bij verbinding met Bluetooth. http://www.carspotwifi.com/
 8. Mijn Ceed hatchback heeft wel een 12V aansluiting in de kofferruimte. Lijkt me sterk dat de Proceed die niet zou hebben.
 9. Ik heb op mijn Ceed hatchback 1.4 Dynamic Plus Line 96 dagen gewacht, dit duurde langer vanwege de kleur Deluxe White. Als ik een ander kleur had genomen was de levertijd korter geweest werd mij toen verteld.
 10. Zoal floyd zegt ff navragen bij de betreffende dealer. Eén tip wil ik je echter meegeven indien je daadwerkelijk op zoek bent naar andere of nieuwe velgen. Laat de originele KIA velgen links liggen, deze zijn over het algemeen zeer duur en de kwaliteit is eveneeens niet om over naar huis te schrijven. Er is zoveel betere kwaliteit te koop en vooral een stuk goedkoper dan de KIA velgen.
 11. Kun je ook uitleggen hoe je dit bestand op je telefoon geïnstalleerd krijgt?
 12. De schakelaar van de verlichting moet inderdaad in de stand automatisch staan.
 13. Ik rij sinds vijf maanden in een Ceed Dynamic Plus Line en heb er nu 9000 km mee gereden. met betrekking tot de elektrische handrem kan ik je geen antwoord geven, deze gebruik ik hoogst zelden. Laat de auto altijd in de eerste versnelling staan zonder handrem. Sturen doet hij niet zwaarder dan een andere auto, wel veel directer maar dit komt door het verbeterde onderstel. Windgeruis heb ik nog niet ondervonden bij snelheden rond de 120 km/h. Persoonlijk vind ik de Ceed een comfortabele en prettig sturende auto.
 14. Welkom hier, mooie Rio en een héél mooie kleur!
×
×
 • Create New...