Jump to content

Starry

Leden
 • Posts

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Starry last won the day on December 3 2020

Starry had the most liked content!

Algemeen

 • Auto
  Kia Ceed 3 SW

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Starry's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter

Recent Badges

17

Reputation

1

Community Answers

 1. Blijkbaar toch een moeilijke vraag. Is er niemand die even de afmetingen van de kofferbak zou kunnen en willen opmeten? Alvast dank [emoji3526]
 2. Oh. [emoji85] Ook nog geen antwoord, zie ik.
 3. Even een vraagje aan de gelukkigen die al een Sportage bezitten. Zou iemand de afmetingen van de kofferruimte kunnen opmeten? Dus de breedte totaal, breedte tussen de wielkasten, lengte totaal met rugleuning omhoog en de hoogte tot de rolhoes. Is er nog verschil tussen de Phev en de Hev, of is dat verschil alleen merkbaar onder de (dubbele) bodem? Alvast dank.
 4. Als ik het goed begrijp hoor je het geluid alleen als je de motor uit zet en niet tijdens het rijden, toch? En het geluid is heel erg storend, maar de telefoon pakt het geluid niet over als je het probeert te filmen? Wat is er dan zo storend? Als je de auto parkeert en wegloopt en dan een piep hoort, is dat echt zo erg? Misschien begrijp ik het niet goed, maar ik zie het probleem niet zo, eigenlijk. [emoji2369]
 5. Ik merk bij de laatste update dat als de navigatie spreekt er soms Engelse woorden tussen zitten. Zoals ‘seven’ en ‘direct’. Is dat bij jullie ook?
 6. Heb een 2019 1.4 dct dynamic plus SW, maar herken het ook niet. Dit klinkt meer als een algeheel elektronica probleem zoals een alternator of massaprobleem ofzo. Erg vreemd.
 7. Duidelijk. [emoji1787] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 8. Op mijn vorige auto had ik een all weather stand zitten. Hier stond de ESP en de DSC wat scherpen afgesteld om eerder in te kunnen grijpen bij slecht grip situaties. Zit er op de Ceed ook een optie om de veiligheidssystemen anders in te stellen?
 9. Ik hoor het niet. Overigens wel bijzonder om te zien dat er ook Ceeds zijn zonder startknop.
 10. Bij de versies met automaat is dit voor de kickdown. Bij handgeschakeld heeft ie geen functie denk ik.
 11. Starry

  LED verlichting

  Ben net ook wezen prutsen om H7 led voor mn dimlicht inclusief adapter te plaatsen, maar krijg t niet voor elkaar hoor. Ik kan die adapter niet op zn plek vastzetten. Waarschijnlijk te grote handen ofzo.
 12. Deze had je nog van me tegoed. [emoji6]
 13. Die heb ik ook onder mijn SW. Als ie er niet onder zit zie je helemaal niks. Er is alleen een klein stukje uit het onderste stuk van de bumper gehaald als uitsparing. Maar daar zie je verder niks van. Zal zo ff een foto maken.
 14. Starry

  Dakdragers

  Zeker. Prima dragers voor een mooie prijs. Al een paar vakanties gebruikt. [emoji106] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
×
×
 • Create New...