Jump to content

Starry

Leden
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Starry last won the day on August 30 2019

Starry had the most liked content!

Community Reputation

14 Goed

About Starry

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Auto
  Kia Ceed 3 SW

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ben toevallig bij de Kia dealer vandaag. Net mijn mening gegeven over de achteruitgang van de Navigatie update vergeleken met de vorige versie. Ze hadden er nog niemand over gehoord, maar gaven aan om dit zelf even bij Kia Nederland neer te leggen omdat de mening van een klant als belangrijker wordt gezien dan een bevinding van de dealer. Dus als wij onze mening daar neerleggen zal er vermoedelijk sneller een update moeten komen, denk ik. Het is in ieder geval het proberen waard.
 2. Ah ok, maar niet tegelijk. Wat eerst wel kon. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 3. Ben op niet happy met de laatste update. Het ziet er veel minder mooi uit, bij een trajectcontrole blijft ie piepen zodat ik altijd net geluid uit rij. Ook kan je de reistijd naar je bestemming niet meer zien en ik vind de kaarten te veel uitgezoomd staan. Ook kan je dit niet lekker instellen, want die grens ligt ergens bij de 100kmh. Al met al vind ik de update echt een downgrade van het navigatiesysteem. Heel jammer.
 4. Bij deze de foto’s.
 5. Ik zal er morgen eentje maken.
 6. Vandaag voor de beurt van m’n Ceed SW bij de dealer gaf ik aan dat ik vooral aan de linkerzijde van het stuur van die kleine witte puntjes heb. Je voelt ze niet. Ik vroeg me af wat dat was en had de dealer gevraagd om er even naar te kijken. Toen ik eind van de dag de auto weer ophaalde bleek dat zij er foto’s van hebben gemaakt en deze hebben gedeeld met Kia Nederland. Het zou gaan om slijtage van de verflaag. Ze hebben een nieuw stuur besteld en deze wordt onder garantie vervangen. Dus mochten meer mensen dit ‘probleem’ hebben, dan weet men dat er een oplossing voor is.
 7. Voor mijn MY 2019 heb ik vanaf vandaag de volgende software en kaart:
 8. Dat kan toch ook gewoon? Knopje indrukken bij de versnellingspook en klaar.
 9. Mooi om te zien dat m’n idee navolging vindt. Fijne vakantie. [emoji106]
 10. Weet niet of je dat aan de buitenkant kan zien. Ik heb wel andere ventieldopjes.
 11. Inderdaad. Hier ook geen rammels. [emoji106]
 12. Bij 10000km lijkt t me niet gek.
 13. 1 op 16 stevig? Valt wel mee, vind ik. Erg netjes hoor. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 14. Dat gaf ik ook aan in de post waarin mijn idee van deze tassen hier postte. Ik heb idd een sw. De dubbele bodem is er uit natuurlijk, anders heeft het niet zoveel zin. Alleen de zijvakjes laat ik zitten.
×
×
 • Create New...