Jump to content

Starry

Leden
 • Posts

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Starry last won the day on December 3 2020

Starry had the most liked content!

Algemeen

 • Auto
  Kia Ceed 3 SW

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Starry's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

15

Reputation

1

Community Answers

 1. Ik merk bij de laatste update dat als de navigatie spreekt er soms Engelse woorden tussen zitten. Zoals ‘seven’ en ‘direct’. Is dat bij jullie ook?
 2. Heb een 2019 1.4 dct dynamic plus SW, maar herken het ook niet. Dit klinkt meer als een algeheel elektronica probleem zoals een alternator of massaprobleem ofzo. Erg vreemd.
 3. Duidelijk. [emoji1787] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 4. Op mijn vorige auto had ik een all weather stand zitten. Hier stond de ESP en de DSC wat scherpen afgesteld om eerder in te kunnen grijpen bij slecht grip situaties. Zit er op de Ceed ook een optie om de veiligheidssystemen anders in te stellen?
 5. Ik hoor het niet. Overigens wel bijzonder om te zien dat er ook Ceeds zijn zonder startknop.
 6. Bij de versies met automaat is dit voor de kickdown. Bij handgeschakeld heeft ie geen functie denk ik.
 7. Starry

  LED verlichting

  Ben net ook wezen prutsen om H7 led voor mn dimlicht inclusief adapter te plaatsen, maar krijg t niet voor elkaar hoor. Ik kan die adapter niet op zn plek vastzetten. Waarschijnlijk te grote handen ofzo.
 8. Deze had je nog van me tegoed. [emoji6]
 9. Die heb ik ook onder mijn SW. Als ie er niet onder zit zie je helemaal niks. Er is alleen een klein stukje uit het onderste stuk van de bumper gehaald als uitsparing. Maar daar zie je verder niks van. Zal zo ff een foto maken.
 10. Starry

  Dakdragers

  Zeker. Prima dragers voor een mooie prijs. Al een paar vakanties gebruikt. [emoji106] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 11. Ben toevallig bij de Kia dealer vandaag. Net mijn mening gegeven over de achteruitgang van de Navigatie update vergeleken met de vorige versie. Ze hadden er nog niemand over gehoord, maar gaven aan om dit zelf even bij Kia Nederland neer te leggen omdat de mening van een klant als belangrijker wordt gezien dan een bevinding van de dealer. Dus als wij onze mening daar neerleggen zal er vermoedelijk sneller een update moeten komen, denk ik. Het is in ieder geval het proberen waard.
 12. Ah ok, maar niet tegelijk. Wat eerst wel kon. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 13. Ben op niet happy met de laatste update. Het ziet er veel minder mooi uit, bij een trajectcontrole blijft ie piepen zodat ik altijd net geluid uit rij. Ook kan je de reistijd naar je bestemming niet meer zien en ik vind de kaarten te veel uitgezoomd staan. Ook kan je dit niet lekker instellen, want die grens ligt ergens bij de 100kmh. Al met al vind ik de update echt een downgrade van het navigatiesysteem. Heel jammer.
 14. Bij deze de foto’s.
 15. Ik zal er morgen eentje maken.
×
×
 • Create New...