Jump to content

Starry

Leden
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Starry last won the day on August 30

Starry had the most liked content!

Community Reputation

12 Goed

About Starry

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Ceed 3 SW

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik rijd ook al jaren met net wat meer spanning in mn banden dan aanbevolen. Nooit zoveel last gehad met grip bij het wegrijden bij een stoplicht als nu. Misschien is de gewichtsverdeling niet mooi 50/50, maar ik vind het wel vreemd dat het traction control system niet ingrijpt.
 2. Ik heb de voorkant op 2,4 bar staan. Dat valt dus wel mee.
 3. Ik merk bij het natte, koude weer van de laatste tijd dat mijn 1.4 dct sw bij het optrekken vanuit stilstand weinig grip heeft. De wielen slaan snel door en zoeken stuiterend naar grip hetgeen een hard gebonk ten gehore geeft in het interieur. Ook grijpt de traction control niet in. Hebben jullie dezelfde ervaring?
 4. Ik maak elke keer verbinding met m’n telefoon als hotspot om de actuele verkeersinfo en flitspalen te tonen in de navigatiekaart. Ik krijg altijd een melding dat er verbinding is gemaakt met m’n telefoon, maar er vindt daarna niet altijd online gegevensoverdracht plaats. Staat er iets verkeerd ingesteld of is dit een gebruikelijke ‘bug’?
 5. Wat is de kia hotspot app? Je bedoelt dat je je telefoon met de auto verbindt met WiFi zodat ie de live services kan gebruiken?
 6. Starry

  Gespot!

  Twee dagen geleden een witte Proceed op de rotonde bij Naaldwijk richting de A20 naar Rotterdam gespot. Ik heb nog vriendelijk naar de bestuurder gezwaaid vanuit mijn zwarte SW. [emoji6]
 7. [emoji51][emoji51][emoji106]
 8. Hebben jullie ook het gevoel dat de brandstoftank van de Ceed (sw) aan de kleine kant is? Of de reserve is misschien heel erg ruim bemeten. Als ik volgens de boordcomputer nog 50km kan rijden (daarna gaat het lampje branden) ga ik meestal tanken en telkens krijg ik er dan ongeveer een liter of 40 in. Volgens de opgave zou de Ceed een 50 liter tank moeten hebben. Maar als ik een reserve heb van 10 liter zou ik toch veel verder moeten komen dan 50km? Zou de tank dan stiekem toch kleiner zijn?
 9. Ik heb nu ruim 4500km gereden met mijn sw 1.4 dct. De eerste tankbeurt had ik ook ca 1 op 11, maar toen ook veel binnen de bebouwde kom gereden. Laatst met de vakantie met dakkoffer erop en 130km/h op de tolweg reed ik gemiddeld 1 op 14. Nu rijd ik woon werk vrij sportief met redelijk wat rotondes op de route tussen de 1 op 14 a 15. Kan beter, maar ik vind het leuk om het vermogen te gebruiken als ik op pad ben.
 10. Om je een idee te geven: Gaat weliswaar om een gewone Ceed 5 deurs en megane en ook niet dezelfde motor, maar je krijgt een idee.
 11. Ik ben benieuwd wat de ts als antwoord verwacht op een Kia forum. [emoji849] We hebben allemaal voor min of meer dezelfde keuze gestaan en unaniem voor de Kia gekozen. We zullen hem dan niet de Renault aanprijzen natuurlijk. Daarbij had het handig geweest als was vermeld dat het om een auto België gaat natuurlijk.
 12. Net het artikel gelezen. Leuk. Ben benieuwd of de versie met dct wel zn acceleratiecijfers haalt. Het is mij vaker opgevallen dat bij autoweek de handgeschakelde versies vaker niet de beloofde cijfers halen. Misschien kunnen ze niet zo goed schakelen daar? [emoji848]
 13. Ik weet wel wat er allemaal mogelijk is, maar ik had gehoopt dat het clubgevoel het mogelijk zou maken om het artikel op één of andere manier met elkaar te delen. Helaas dus.
 14. Ik zit momenteel in het buitenland. Zou je het artikel kunnen inscannen? Wel leuk leesvoer. [emoji106]
 15. Sorry dat ik ook ff inbreek op die dashcam... Mooi ding, maar waar haalt ie de stroom vandaan?
×
×
 • Create New...