Jump to content
 • Sign Up

stevedem

Leden
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Goed

About stevedem

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia e-Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. stevedem

  Trillingen

  Het kan bijna niet anders als dat het in de aandrijving of ophanging zit., Wellicht onbalans in 1 van de aandrijfassen, of speling in ophanging van motor/overbrenging oid. Als er iets in het diff fout zit zal het een ander beeld geven lijkt me... speling tussen diff en de rest zou wel trillingen kunnen geven. Heb overigens de mail gestuurd met de vraag of er een algemeen registratie of probleemnummer oid bekend is zodat anderen hieraan kunnen refereren.
 2. stevedem

  Trillingen

  zal het eens navragen voor je.
 3. stevedem

  Trillingen

  Zou het zeker even vermelden bij je dealer dat er landelijk meer meldingen gemaakt zijn. ze kunnen evt contact opnemen met Marco van Itterson van Kia Houten - van Werkhoven.
 4. heb hem aan de praat. moest de download knop 10 sec ingedrukt houden volgens de supportmederker, en dat lukte. nieuwste firmware op de zappi gezet direct. enige vreemde is de app.. heeft dik 10.000kw weer... en zonnepanelen... die zonnepanelen heb ik (nog) niet, en 2de bron staat ook niet aan in de zappi.
 5. stevedem

  Trillingen

  inmiddels weer bericht van mijn dealer, hij heeft links en rechts wat rondgebeld en ook op het landelijke netwerk wat geplaatst. Hij krijgt sinds eind vorige week op diverse nivos berichten binnen over de trillingen.. zowel van andere dealers als Kia Nederland. Heeft ook paar dagen gereden met een trillende niro.. tis nu even afwachten wat er van bovenaf over gezegd word en wat men wil onderzoeken om tot een oplossing te komen. Ben al blij dat de bal nu eindelijk is gaan rollen en men verder gaat kijken hiernaar.
 6. Tis denk ik toch ergens een setting dan.... zolang de usb kabel er bij mij niet inzit, doet hij niets met AA.
 7. ok grappig, mijn s9 doet dat niet, verbind uiteraard wel via BT, maar start niet android auto o.i.d. pas na vebinden USB
 8. Euhh.... hoe heb je dat voor elkaar gekregen ? Android auto via bluetooth ? Dat werkt mij mij enkel via een kabeltje.
 9. Heb van alles geprobeerd, rechtstreeks in het modem (KPN), in DMZ, port forwarding op alle poorten naar de hub, firewall uit etc. Ga vanmiddag maar eens bellen met ze, lees op internet meerder problemen met de hub en mensen die een nieuwe hebben gekregen, wellicht is die van mij ook niet in orde.
 10. Wie van de Zappi gebruikers heeft ook de hub ? Ik krijg de mijne niet werkend. Hij heeft een LAN IP gekregen, is gepaired met de Zappi, maar maakt geen verbinding met de server. Lampje blijft rood, en op de Zappi heeft hij ook geen cloud ip en local ip aan. Heb de hub ook al in DMZ geplaatst als test, en getest zonder enige vorm van firewalling oid. Status lampje blijft rood. Ook de App krijg ik dus niet actief, want die vraagt om een registration code die ik uit de zappi moet halen, Maar de instructie heeft het over 4 informational pagina's in dat menu, maar ik heb er maar 3.
 11. Klopt, ik heb ook al een bod gehad op mijn auto van 55k.... uiteraard afgewezen
 12. Die leaf is alleen interessant als je niet langer bent dan 1.75 ofzo. Het stuur is namelijk niet in diepte verstelbaar....... waardoor ik met mijn 1.91 OF met m'n benen in mn nek zit, of me armen te kort zijn
 13. stevedem

  Trillingen

  Helemaal weg is het nooit, maar het is idd soms meer en soms wat minder. @superduke990 Thankss ik zal de naam ook aan mijn dealer doorgeven. wel grappig dat hun demo het ook heeft, maar ze er niets aan gedaan hebben @fralamjo, moet je zeker doen. een nieuwe auto hoort trillingsvrij te zijn... zeker als je er in totaal meer als 50k voor betaald hebt (incl accessoires)
 14. stevedem

  Trillingen

  Heel graag, Welke dealer heb jij ? Er zijn meerdere met dit probleem, en dealers doen enkel wat bandjes wisselen, zonder resultaat. Inmiddels heeft mijn dealer (kia werkhoven in houten) nu 2 e-niro's met dit probleem, en heeft het bij Kia Nederland neergelegd. Ook hebben ze het in een landelijk systeem van dealers gemeld, waar helaas geen reacties van andere dealers op is gekomen. op het forum is er nog 1 die inmiddels ook al een ander setje banden heeft gehad e.d. zonder resultaat. Ik ga de namen van jullie dealers doorgeven aan de mijne, deze hebben al aangegeven onderling dan contact te willen hebben om e.e.a. uit te zoeken, en gezamelijk dit door kia nederland op te willen laten lossen. Als meedere auto's bij exact dezelfde snelheden trillingen hebben, kan het niet aan de banden liggen lijkt me.
 15. stevedem

  Trillingen

  Inmiddels ligt het vraagstuk bij Kia Nederland. andere banden, velgen etc geen verschil.
×
×
 • Create New...