Jump to content
 • Sign Up

rvg

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About rvg

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. rvg

  Android Auto

  oke ron dank voor je uitleg, mijn commentaar is vooral bedoeld naar de (geen) kennis van verkopers bij mijn dealer. en het gaat mij ook niet specifiek om de telefoon, ik weet dat je daar software voor nodig hebt, maar met de spraakherkenning moet je ook andere dingen zoals route-navigator (tomtom),audio usb kunnen bedienen en die gaan buiten android en google om en dat is mijn irritatie dat werkt ook nog steeds niet.
 2. rvg

  Android Auto

  Oke dank voor de tip, gaan we proberen.
 3. rvg

  Android Auto

  In de folder wordt van alles beweert, kia niro heeft dit en dat en achteraf moet de klant wachten op een update, beweren dat ze iets hebben wat er nog niet is. Slordig, bedrog, belabberd, waardeloos en dan koop je een auto van rond de 32000euro. Sorry kia maar waardeloze beloften in de folder, aanpassen die handel.
 4. rvg

  spraakherkenning

  op welke uitvoering(en) zit dat?
 5. rvg

  spraakherkenning

  Vreemd ook trouwens dat de ene dealer wel zijn best doet om een oplossing te vinden. Waar is het contact tussen de dealers onderling naar de klant, of is er een prestige strijd onderling tussen de dealers. Als zuid-korea al deze berichten mee scanned, nou heren verbeterpuntje!
 6. rvg

  spraakherkenning

  Vreemd dat kia opties in de folder of instructieboekje zet (auto van +minus32000euro) en je moet zelf maar van alles gaan zitten iinstalleren, nee kia- service verwacht ik " beste klant komt u maar even langs en wij regelen het even" het is toch ook niet zo als ik last van mijn remmen heb dat ik maar even onder mijn wagen (niro) moet gaan liggen, of zie ik dat verkeerd?
 7. rvg

  AppleCar Play

  de dealer heeft de boekjes, maar je krijgt hem niet standaard, je moet er wel om vragen.
 8. rvg

  spraakherkenning

  nou daar zijn we weer, nu met resultaat? komt ie! brief vandaag richting KIA jl. 1-12-2016 hebben wij een kia niro businessline aangeschafd , deze hebben wij ontvangen in 2017 medio januari. vanaf het begin heeft de spraakherkenning niet gewerkt, wanneer ik op de toets (voice) spraakherkenning druk komt er gelijk de melding "sluit uw toestel (telefoon) aan met een usb kabel" dit lijkt mij niet de bedoeling. los van de telefoon moet ik ook commando's kunnen geven zoals usb-mijn muziek- ipod- aux-media. het lijkt wel of er iets van de software ontbreekt want in het touchscreen kom nergens iets tegen van spraakherkenning, terwijl dat wel zou moeten. na regelmatig contact met de dealer (1ste drie pogingen op niets uitgelopen) werd ik heden ochtend afgescheept met "halverwege dit jaar komt er een nieuwe up-date. wat nieuwe up-date dacht ik , wat is dit voor onzin,(gaven zo ook nog GOOGLE de schuld). zoiets hoort gelijk te werken bij nieuwe auto"s, verkoop ze niet met valse beloftes. hoop dat ik via deze weg een betere response krijg en dat er een oplossing gezocht gaat worden. zoniet dan maar wat tv-programma's inschakelen (ben best wel boos)
 9. rvg

  spraakherkenning

  heb ik ook last van, na spraak ingedrukt te hebben komt het scherm met de melding sluit usb kabel aan op uw android telefoon, terwijl je eigenlijk zelfeen keuze moet kunnen maken. dealer gaat nu importeur benaderen over dit vreemde voorval. ik zal dus nog even moet wachten.
 10. Hallo allemaal, Bij deze stel ik mijzelf voor, ik ben rvg, Ik ben lid geworden op 04-02-17. De link naar mijn profiel is Bekijk Lid
×
×
 • Create New...