Ga naar inhoud

Intersec

Leden
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal

Over Intersec

 • Titel
  Newbie
 • Verjaardag 22-10-1968

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Vlaardingen
 • Hobby's
  De Kia Rio, klussen aan auto's. veel doehetzelf werkjes
 • Werk
  P.A. bij een Transportbedrijf
 • Auto
  Kia Rio Februari 2016

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Intersec

  Kia Rio 1.2 CVVT 84pk - EXTRA PK's ?

  Kia geeft geen 7 jaar garantie als zij niet uit ervaring weten dat deze auto/motoren 7 jaar zonder problemen kunnen functioneren. Ik vertrouw erop dat Kia dat ook waar maakt. geen probleem dan toch
 2. Intersec

  Sportuitlaat van MaxiPerformance

  Ik heb twee weken geleden een ritje naar Hengelo gemaakt vanaf Rotterdam. Daar zit een expert in het maken van alle gewenste soorten sportuitlaten. Ik heb gekozen voor een low sound Dubbele sportuitlaat. Voor mensen die ook zo'n droom hebben, wil ik adviseren toch eens een offerte aan te vragen. deze mensen maken een prachtig product met kwaliteit. http://maxiperformance.nl/fotos/kia/
 3. Intersec

  Kia Rio 1.2 CVVT 84pk - EXTRA PK's ?

  beste Youri, mijn Rio is met een Piggybag uitgevoerd. Ik vind dat het voor een 1.25 CVVT motor zeker verschil uitmaakt. Ik heb hem getuned bij https://vtune.nl/tags/vtune-qpiggybackq-digitale-powerbox/ eerst offerte opvragen, mij kostte het 250,- euro
 4. Intersec

  Eindelijk een mooie wagen

  Ik begreep uit een eerder geschreven stuk dat de kleur van de olie afwijkt van wat normaal is. vandaar mijn reactie, afwijkende kleur .... vervang gewoon voor die paar 10'tjes. Dan weet je zeker dat je auto mooi blijft. Ik citeer:,, hij remt prima" ..... oke, ik vermoedt dat jij nog niet zo veel kmérs op je naam hebt. Problemen gaan zich voordoen op het moment dat jij het niet verwacht, te denken aan noodsituatie's. en dan is het te laat Ik heb 19 jaar op de weg gezeten en in een Garage voor zware voertuigen gewerkt vanaf mijn jeugd tot ongeveer 11 jaar gelden. Wil niet zeggen dat ik alles weet, of gelijk wil hebben, maar ik heb genoeg situatie's gezien.
 5. Intersec

  Rio 3 radio met bluetooth

  Als het goed is heb je in je Rio een aux ingang. daarvoor zijn oplaadbare Blue tooth apparaatjes te krijgen die wel direct contact kunnen maken met je Radio. misschien omdat je je Iphone toestemming geeft in de connection met Blue Tooth, dat je hierna wel door je muziekbestanden kan scrollen ?? zie afbeelding. Te verkrijgen op Groupon.nl (15 euro) of Aliexpress.
 6. Intersec

  Slijtage lederen stuurwiel

  Ik denk niet dat je dealer je een ander stuur gaat aanbieden. Zelf heb ik korte tijd geleden een hoes gekocht in China ( kunstleer) en zelf op het stuur bevestigd/ genaaid. Mocht je dealer je niet willen/kunnen helpen, dan kan je zo wel je stuur weer mooi maken.
 7. Intersec

  Eindelijk een mooie wagen

  Ik zou het advies om de remvloeistof te vervangen niet negeren maar gewoon doen !! 163.000 km en misschien nooit de remolie vervangen is spelen met je veilige km's. je kent niet de gehele geschiedenis van een gebruikte auto !!
 8. Intersec

  Trim raambediening/handgreep

  Hallo Glenncrx. Vervangen kost behoorlijk wat, is het niet interessant om hem te wrappen ?? bij mijzelf met carbon 5d gedaan, en ziet er leuk uit en als nieuw. ( 5D Auto Sticker 200 cm X 50 cm (78.7 inch X 19.7 inch) Glossy Carbon Vinyl Film Wrap Folie Waterdicht DIY Auto Decoratieve Sticker ) Ik koop alles via Aliexpress met succes. wel even wachten, maar alles wordt correct geleverd voor weinig geld.
 9. Intersec

  KIA Rio 3 (2011->2017)

 10. Intersec

  Auto: KIA Rio 3 (2011->2017)

  Auto: KIA Rio 3 (2011->2017) Eigenaar: Intersec Toegevoegd op: 2018-07-18 Bekijk deze auto: KIA Rio 3 (2011->2017)
 11. Intersec

  Pairen Bluetooth radio

  Hallo, Ik heb geen Picanto. Maar als je een min pool los haalt, zullen gegevens in de radio blijven staan. zodra je de plus los gooit, krijgt de radio geen voeding meer en zullen opgeslagen gegevens in principe verwijderd worden. dit heeft iets met type auto te maken maar wel met electronica zonder eigen accu cel.
 12. Intersec

  Chiptuning Kia Rio

  Hoi Evy040, Automaten zijn al op voorhand duurder dan hand geschakelde auto's. dit omdat de toerental van een motor van 0 naar ..... (noem maar op), vrij constant is. Ik rij veel korte afstanden, wel delen op snelweg, maar geregeld file's. in mijn situatie rij ik ongeveer 50 km meer op een tank benzine. Denk erom, wel Shell tanken, dus schone benzine. dus meer km, maar ook iets meer voor je liter benzine.
 13. Intersec

  Chiptuning Kia Rio

  Ik ga het ze niet vragen ;)
 14. Intersec

  Chiptuning Kia Rio

  Sorry dat ik jullie allemaal teleur moet stellen, maar de garantie blijft bestaan. Dit was natuurlijk wel één van "mijn"eisen.
 15. Intersec

  Chiptuning Kia Rio

  Hoi Bambie, Piggypack is wat ze in mijn Kia hebben ingebouwd. Ja, mijn ervaring en verschil met 85 pk is merkbaar. Ik ben tevreden
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.